Bijles in Nederhorst den Berg – StudyWorks

Bijles in Nederhorst den Berg

In de gemeente Wijdemeren in de provincie Noord-Holland ligt het kleine plaatsje Nederhorst den Berg met zijn ruim 5150 inwoners. Nederhorst den Berg biedt plek aan de enige boeddhistische Vietnamese tempel in Nederland, de Pagode Van Hanh en heeft als bezienswaardigheid het Kasteel Nederhorst met zijn typische zeskantige hoektorens en slotgracht. Nederhorst of Den Berg zoals het dorp vaak wordt genoemd is door zijn rijke historie, rust en leefomgeving een ideaal dorp voor watersporters en het heeft een geweldige ligging tussen Amsterdam en Hilversum. StudyWorks biedt bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining aan huis aan, juist voor leerlingen die net het beetje extra nodig hebben of moeite hebben met één of meerdere vakken.

De begeleiders van StudyWorks komen bij u aan huis, zodat uw zoon of dochter kan studeren in zijn of haar eigen omgeving. De begeleiders zijn zorgvuldig gescreend en zij hebben de juiste kennis om uw zoon of dochter te kunnen begeleiden. Na inschrijving kan er al binnen 48 uur een bijlesgever aan uw kind worden gekoppeld en kan de eerste les worden ingepland. StudyWorks staat voor kwaliteit, flexibiliteit en eerlijkheid. Wij zijn er voor uw kind.

Heeft u verder geen vragen? Meld u dan nu aan door het inschrijfformulier in te vullen en er wordt zo snel mogelijk met u contact opgenomen. U betaalt bij ons geen inschrijf- en/of administratiekosten. Heeft u nog wel vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-40099616 of stuur een e-mail naar info@studyworks.nl. Ook is het mogelijk om bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining te krijgen in Ankeveen’s-GravelandKortenhoef, Vreeland, Nigtevecht, Loosdrecht en Hilversum. Staat uw woonplaats er niet tussen? Bel ons gerust op en wij zullen met u bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt er bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Economie
We geven ook bijles Economie in Nederhorst den Berg.
Biologie
We geven ook bijles Biologie in Nederhorst den Berg.
Engels
We geven ook bijles Engels in Nederhorst den Berg.
Duits
We geven ook bijles Duits in Nederhorst den Berg.
Aardrijkskunde
We geven ook bijles Aardrijkskunde in Nederhorst den Berg.
Natuurkunde
We geven ook bijles Natuurkunde in Nederhorst den Berg.
Latijn
We geven ook bijles Latijn in Nederhorst den Berg.
Wiskunde
We geven ook bijles Wiskunde in Nederhorst den Berg.
Nederlands
We geven ook bijles Nederlands in Nederhorst den Berg.
Frans
We geven ook bijles Frans in Nederhorst den Berg.
Geschiedenis
We geven ook bijles Geschiedenis in Nederhorst den Berg.
M&O
We geven ook bijles M&O in Nederhorst den Berg.
Grieks
We geven ook bijles Grieks in Nederhorst den Berg.
Maatschappijleer
We geven ook bijles Maatschappijleer in Nederhorst den Berg.
Scheikunde
We geven ook bijles Scheikunde in Nederhorst den Berg.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • € 40,- Korting
 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • € 120,- Korting!
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 22,50 per uur

Groot

 • € 300,- Korting!
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden geldig
€ 20,- per uur
Losse Bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste bijlescoach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Emma, 4 VWO, Hilversum
Supersnel een bijlescoach bij ons aan huis! “Speciaal voor het examen hebben wij onze zoon een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Super goede en snel geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Moeder van Daan, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, havo 4, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.