Bijles in Oegstgeest – StudyWorks

Bijles in Oegstgeest

Je zou het de villawijk van Leiden kunnen noemen. Vlak aan de grenzen van de stad met, aan de andere kant, het water van de Kaag ligt Oegstgeest. Een ruim opgezet dorp met veel groen waar je vooral bebouwing uit het begin van de 20e eeuw tegenkomt. Een prachtige plek om op te groeien. Tevens een van de vroegst bewoonde plekken van ons land. Wist u bijvoorbeeld dat er in deze regio resten zijn gevonden van een Bataafse nederzetting uit de tweede eeuw? Dat wil gelukkig niet zeggen dat de bewoners ook oud zijn. Hier wonen veel gezinnen met kinderen die inmiddels naar de middelbare school gaan. Daarom is er, ook in Oegstgeest, veel vraag naar bijles.

StudyWorks in Oegstgeest

Of je nu op het Teylingen College, het Rijnlands Lyceum of op het Wellantcollege zit. StudyWorks staat klaar om je te helpen met alles dat te maken heeft met cijfers op school. Dat kan een concentratieprobleem zijn, een heel moeilijk vak of een gebrek aan overzicht over je planning. Voor ieder onderwerp hebben wij wel een specialist die bij je thuis in Oegstgeest langs kan komen om je te helpen dit onder controle te krijgen. Dus sta jij nu nog een onvoldoende en weet je even niet hoe je die weer moet ophalen? Soms kan een klein steuntje in de rug, zoals een paar maanden, wekelijks, bijles, je helpen om weer zelfstandig voldoendes te halen. Neem nu contact op met StudyWorks!

Uniek in Oegstgeest

U kent het begrip huiswerkbegeleiding vast wel. Veel mensen denken daarbij aan klassikale begeleiding bij een huiswerkinstituut, een soort ‘school na school’. U kunt zich voorstellen dat het voor jonge leerlingen lastig is om dan nog geconcentreerd te werken. Bij StudyWorks weten we dat die vorm van bijles niet werkt. Daarom bieden wij uitsluitend individuele begeleiding aan huis aan. Uw zoon of dochter hoeft na school niet meer de deur uit en wordt intensief bij de les gehouden. Wilt u ook wel eens meemaken dat het huiswerk gewoon af is? Is het tijd voor voldoendes? Neem vandaag nog contact op met StudyWorks. U kunt ons bellen op 06-40099616 of even mailen naar info@studyworks.nl. Wij staan zeven dagen per week klaar voor u en voor uw kind. Woont u niet in Oegstgeest maar bijvoorbeeld in Leiden, Wassenaar of Den Haag? Ook daar hebben wij uitstekende coaches beschikbaar om uw kind te helpen om hogere cijfers te halen.

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt er bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • € 40,- Korting
 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • € 120,- Korting!
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 22,50 per uur

Groot

 • € 300,- Korting!
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden geldig
€ 20,- per uur
Losse Bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste bijlescoach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Emma, 4 VWO, Hilversum
Supersnel een bijlescoach bij ons aan huis! “Speciaal voor het examen hebben wij onze zoon een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Super goede en snel geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Moeder van Daan, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, havo 4, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.