Bijles in ‘s-Graveland – StudyWorks

Bijles in ’s-Graveland

Het dorp ‘s-Graveland zal in eerste instantie bij veel mensen geen belletje doen rinkelen. Het kleine dorp aan de rand van Hilversum met haar 1250 inwoners is geen grote publiekstrekker. Echter is ‘s-Graveland een opeenstapeling van rijksmonumenten, zoals de koepel van Land en Boschzicht, de Pastorie van de Nederlands Hervormde Kerk en ‘t Huys Brambergen. Met de hectiek van de Hilversumse stad binnen handbereik is ‘s-Graveland met uitstek een plek waar je rust en ruimte vindt.

Juist die rust en ruimte is belangrijk voor StudyWorks. Dit is dan ook de reden dat StudyWorks de bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining aan huis geeft. Leerlingen die moeite hebben met bepaalde vakken leren het best in de eigen omgeving, waar weinig tot geen prikkels zijn. De begeleiders van StudyWorks zijn uitermate enthousiast en weten de leerlingen op de juiste manier te raken. Dit kan zijn vanwege hun flexibele houding, de vakbekwaamheid of de manier waarop zij met de leerling omgaan. Kernkwaliteiten waar StudyWorks haar begeleiders op selecteert zijn: vakbekwaamheid, professionaliteit, flexibiliteit en eerlijkheid.

Wilt u uw kind laten begeleiden door de professionele begeleiders? Bent u het ophalen en brengen van uw kind naar de huiswerkbegeleiding zat of laat u uw kind liever niet ‘s avonds alleen naar huis fietsen door het donker? Schrijf uw kind dan direct in voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining aan huis van StudyWorks! Binnen 48 uur kan een begeleider van StudyWorks bij u aan huis zijn. Woont u in de omgeving van ‘s-Graveland? Wij zijn ook actief in de plaatsen: Kortenhoef, Hilversum, Loosdrecht, Nederhorst den Berg, Vreeland en Bussum. Staat u woonplaats hier niet bij? Bel ons gerust even op!

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt er bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Engels
We geven ook bijles Engels in ‘s-Graveland.
Economie
We geven ook bijles Economie in ‘s-Graveland.
Aardrijkskunde
We geven ook bijles Aardrijkskunde in ‘s-Graveland.
Duits
We geven ook bijles Duits in ‘s-Graveland.
Nederlands
We geven ook bijles Nederlands in ‘s-Graveland.
Latijn
We geven ook bijles Latijn in ‘s-Graveland.
Natuurkunde
We geven ook bijles Natuurkunde in ‘s-Graveland.
Wiskunde
We geven ook bijles Wiskunde in ‘s-Graveland.
Frans
We geven ook bijles Frans in ‘s-Graveland.
M&O
We geven ook bijles M&O in ‘s-Graveland.
Grieks
We geven ook bijles Grieks in ‘s-Graveland.
Geschiedenis
We geven ook bijles Geschiedenis in ‘s-Graveland.
Maatschappijleer
We geven ook bijles Maatschappijleer in ‘s-Graveland.
Scheikunde
We geven ook bijles Scheikunde in ‘s-Graveland.
Biologie
We geven ook bijles Biologie in ‘s-Graveland.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • € 40,- Korting
 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • € 120,- Korting!
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 22,50 per uur

Groot

 • € 300,- Korting!
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden geldig
€ 20,- per uur
Losse Bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste bijlescoach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Emma, 4 VWO, Hilversum
Supersnel een bijlescoach bij ons aan huis! “Speciaal voor het examen hebben wij onze zoon een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Super goede en snel geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Moeder van Daan, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, havo 4, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.