Bijles Scheikunde in Breukelen

De aarde kan onze consumptie van fossiele brandstoffen bijna niet meer aan. Vooral de uitstoot van stikstofdioxide en koolmonoxide is een groot probleem. Is uw kind begaan met de toekomst van de aarde? Wordt uw kind een van de wetenschappers die dit proces gaat omkeren? Dan is het wel zo handig om voldoendes voor scheikunde te halen. Ben u op zoek naar bijles scheikunde in Breukelen?

Achteraf is alles makkelijk. Als je eenmaal jouw eigen manier of een slim ezelsbruggetje hebt gevonden lijkt ook scheikunde opeens niet meer zo moeilijk. Dat is precies wat onze begeleiders scheikunde voor je kunnen betekenen. Slimme tips en trucs om dat lastige vak net even wat makkelijker te maken zodat je weer voldoendes haalt en er meer tijd overblijft voor leuke dingen.

Woont u in Breukelen en kan uw kind wel een steuntje in de rug gebruiken bij scheikunde? Vul nu geheel vrijblijvend het inschrijfformulier in en wij nemen binnen een dag contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Kies voor de persoonlijke begeleiding van StudyWorks! Heeft u nog vragen? Mail dan naar info@studyworks.nl of bel ons op 06-40099616. Wij staan klaar voor u en voor uw kind!

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt nog meer bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Biologie
In Breukelen geven we ook Biologie.
Economie
In Breukelen geven we ook Economie.
Engels
In Breukelen geven we ook Engels.
Duits
In Breukelen geven we ook Duits.
Aardrijkskunde
In Breukelen geven we ook Aardrijkskunde.
Latijn
In Breukelen geven we ook Latijn.
Natuurkunde
In Breukelen geven we ook Natuurkunde.
Wiskunde
In Breukelen geven we ook Wiskunde.
Nederlands
In Breukelen geven we ook Nederlands.
Frans
In Breukelen geven we ook Frans.
Geschiedenis
In Breukelen geven we ook Geschiedenis.
M&O
In Breukelen geven we ook M&O.
Grieks
In Breukelen geven we ook Grieks.
Maatschappijleer
In Breukelen geven we ook Maatschappijleer.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 25,- per uur
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 75,- Korting
€ 400,-
Meest gekozen

Middel

 • 22 % Korting
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 22,50 per uur
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 155,- korting
€ 540,-

Groot

 • 30 % Korting
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 20,- per uur
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 335,- Korting
€ 800,-
Losse bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste coach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Natuurkunde, 4 VWO, Hilversum
“Speciaal voor het examen hebben wij onze dochter een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Goed geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Ouder, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, VMBO 3, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.