Scheikunde bijles in Scheveningen

Heb jij geen chemie met je docent scheikunde op school? Let je daardoor minder goed op en mis je belangrijke informatie? Kon je maar, gewoon thuis terwijl je het huiswerk maakt, vragen stellen aan iemand die verstand heeft van scheikunde. Kwam hij of zij maar langs wanneer het jou uitkwam. Dan zou huiswerk een stuk leuker zijn. Dan zou je vanzelf hogere cijfers halen! Deze droom wordt werkelijkheid met bijles scheikunde van StudyWorks in Scheveningen. Jouw vaste begeleider helpt je met dit moeilijke vak, komt langs wanneer dat jou het beste uitkomt en is natuurlijk veel leuker dan de docent die je gewend bent. Probeer het zelf, meld je nu aan!

Bijles van StudyWorks

Niet alleen de ouders maar ook de leerlingen van tegenwoordig hebben steeds minder tijd. Er wordt zowel op- als buiten school veel gevraagd van de kinderen. Uw kind is niet de enige die op sommige dagen school, sport en muziekles combineert en dan dus niet aan het huiswerk toekomt. De volgende dag is er weer een andere reden en voordat je het weet is er een achterstand opgebouwd bij bijvoorbeeld scheikunde. Niet getreurd, de begeleiders van StudyWorks besteden ook aandacht aan planning en werkhouding. Zodat op lange termijn het zelfde werk in minder tijd kan worden gedaan. Zo blijft er meer tijd over om leuke dingen te doen, zonder dat schoolresultaten in het geding komen.

Inschrijven voor bijles in Scheveningen

Woont u in Scheveningen en kan uw zoon of dochter wel een steuntje in de rug gebruiken bij scheikunde? Ziet u de cijfers langzaam teruglopen of heeft uw kind geen ‘chemie’ met de docent? Wacht niet tot de situatie explosief is geworden maar onderneem nu actie! Vul het inschrijfformulier in en wij gaan direct voor u aan de slag. Bovendien betaalt u geen administratie kosten bij afname van een pakket bij de inschrijving. StudyWorks is zeer actief in Scheveningen dus we kunnen binnen een week een geschikte begeleider garanderen. Nog niet overtuigd? Bel ons even op 06-40099616 of mail naar info@studyworks.nl en we staan u graag te woord over bijles scheikunde in Scheveningen.

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt nog meer bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Economie
In Scheveningen geven we ook Economie.
Engels
In Scheveningen geven we ook Engels.
Biologie
In Scheveningen geven we ook Biologie.
Duits
In Scheveningen geven we ook Duits.
Aardrijkskunde
In Scheveningen geven we ook Aardrijkskunde.
Natuurkunde
In Scheveningen geven we ook Natuurkunde.
Latijn
In Scheveningen geven we ook Latijn.
Wiskunde
In Scheveningen geven we ook Wiskunde.
Nederlands
In Scheveningen geven we ook Nederlands.
Frans
In Scheveningen geven we ook Frans.
Geschiedenis
In Scheveningen geven we ook Geschiedenis.
M&O
In Scheveningen geven we ook M&O.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 75,- Korting
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • 22 % Korting
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 155,- korting
€ 22,50 per uur

Groot

 • 30 % Korting
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 335,- Korting
€ 20,- per uur
Losse bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste coach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Natuurkunde, 4 VWO, Hilversum
“Speciaal voor het examen hebben wij onze dochter een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Goed geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Ouder, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, VMBO 3, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.