Bijles in Scheveningen – StudyWorks

Bijles in Scheveningen

Een klein vissersdorp dat eeuwen geleden alleen via een duinpad bereikbaar was is na de aanleg van de Scheveningseweg in de 17e eeuw uitgegroeid tot een wezenlijk onderdeel van de stad Den Haag. Toen Scheveningen aan het begin van de 20e eeuw een zeehaven kreeg konden de hoogtijdagen van de visserij beginnen. Inmiddels aan banden gelegd door visquota is het dorp toch het meest bekend als badplaats. Het statige Kurhaus lijkt wel een paleis met de Scheveningse pier ervoor die vroeger direct verbonden was met dit Scheveningse hotel. StudyWorks is zeer actief met bijles in Scheveningen.

Huiswerkbegeleiding in Scheveningen

Of je nou op het Maris Belgisch Park, of Houtrust zit, een van de ervaren begeleiders van StudyWorks in Scheveningen kan je helpen met de vakken waar jij moeite mee hebt. Als je op bijna ieder moment kan gaan kiten of surfen wordt het natuurlijk lastig om uit jezelf aan je huiswerk te gaan. Onze huiswerkbegeleiding kan daar enorm bij helpen. Onze begeleiders komen zelf ook uit Den Haag en Scheveningen en weten precies waar jij het over hebt. Ze bleven zelf ook te lang bij het zwarte pad hangen en wachten het hele jaar op het volgende vuurwerkfestival. Met een begeleider waarmee je het goed kan vinden is de bijles ook leuker, daarmee bereik je resultaat. Daarom kies je voor de bijles van StudyWorks in Scheveningen.

Inschrijven voor bijles

Woont u in Scheveningen en heeft uw kind het moeilijk op school? Het is al lang geen uitzondering meer als uw kind bijles nodig heeft. Met de grootte van de klassen en alle media van tegenwoordig is de afleiding simpelweg te groot. Individuele bijles van hoge kwaliteit kan het verschil maken. Vul dus nu het inschrijfformulier in en wij nemen binnen een dag contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Bovendien betaalt u, als u uw kind nu inschrijft voor bijles in Scheveningen, geen administratie kosten! Meer weten voordat u zich inschrijft? Bel ons dan even op 06-40099616 of mail naar info@studyworks.nl. Wij horen graag van u. Ook als u niet in Scheveningen woont maar bijvoorbeeld in Den Haag, Wassenaar of Kijkduin zijn wij u alsnog graag van dienst.

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt er bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Economie
We geven ook bijles Economie in Scheveningen.
Engels
We geven ook bijles Engels in Scheveningen.
Biologie
We geven ook bijles Biologie in Scheveningen.
Duits
We geven ook bijles Duits in Scheveningen.
Aardrijkskunde
We geven ook bijles Aardrijkskunde in Scheveningen.
Natuurkunde
We geven ook bijles Natuurkunde in Scheveningen.
Latijn
We geven ook bijles Latijn in Scheveningen.
Wiskunde
We geven ook bijles Wiskunde in Scheveningen.
Nederlands
We geven ook bijles Nederlands in Scheveningen.
Frans
We geven ook bijles Frans in Scheveningen.
Geschiedenis
We geven ook bijles Geschiedenis in Scheveningen.
M&O
We geven ook bijles M&O in Scheveningen.
Scheikunde
We geven ook bijles Scheikunde in Scheveningen.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • € 40,- Korting
 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • € 120,- Korting!
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 22,50 per uur

Groot

 • € 300,- Korting!
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden geldig
€ 20,- per uur
Losse Bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste bijlescoach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Emma, 4 VWO, Hilversum
Supersnel een bijlescoach bij ons aan huis! “Speciaal voor het examen hebben wij onze zoon een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Super goede en snel geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Moeder van Daan, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, havo 4, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.