Bijles in Soest – StudyWorks

Bijles in Soest

Van paleis Soestdijk tot aan vliegbasis Soesterberg strekt dit koninklijke dorp met karakteristieke lintbebouwing. De gemeente Soest is met al haar natuurschoon zo ruim van opzet dat wanneer we het oppervlakte delen door het aantal inwoners we uitkomen op bijna 1000 vierkante meter per inwoner! Een cijfer dat uniek is voor de randstad en omgeving. Voor Hilversum en Amersfoort is dat bijvoorbeeld minder dan de helft.

Of je nu op het Griftland college of op het Baarnsch lyceum zit, de kans is groot dat er een vak is dat je niet ligt. Maak je geen zorgen, dat overkomt iedereen. Het is alleen wel belangrijk te zorgen dat je probleemvak niet in de weg staat van overgaan of zelfs slagen. Een van de begeleiders van StudyWorks in Soest kan je helpen om ook voor dat ene probleemvak voortaan een voldoende te staan.

Woont u in Soest en kan uw kind wel een steuntje in de rug gebruiken? StudyWorks is erg actief in Soest en omgeving en kan zeer snel schakelen. Als u bijvoorbeeld nu het inschrijfformulier invult kan er al binnen 48 uur een geschikte begeleider bij u op de stoep staan. Als u nog even wilt overleggen kan dat natuurlijk ook. Wij zijn bereikbaar op 06-40099616 en u kunt mailen naar info@studyworks.nl. Ook als u niet in Soest woont maar bijvoorbeeld in Amersfoort, Soesterberg, Bilthoven of Baarn zijn wij u natuurlijk graag van dienst.

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt er bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Economie
We geven ook bijles Economie in Soest.
Engels
We geven ook bijles Engels in Soest.
Biologie
We geven ook bijles Biologie in Soest.
Duits
We geven ook bijles Duits in Soest.
Aardrijkskunde
We geven ook bijles Aardrijkskunde in Soest.
Natuurkunde
We geven ook bijles Natuurkunde in Soest.
Latijn
We geven ook bijles Latijn in Soest.
Wiskunde
We geven ook bijles Wiskunde in Soest.
Nederlands
We geven ook bijles Nederlands in Soest.
Frans
We geven ook bijles Frans in Soest.
Geschiedenis
We geven ook bijles Geschiedenis in Soest.
M&O
We geven ook bijles M&O in Soest.
Grieks
We geven ook bijles Grieks in Soest.
Maatschappijleer
We geven ook bijles Maatschappijleer in Soest.
Scheikunde
We geven ook bijles Scheikunde in Soest.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • € 40,- Korting
 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • € 120,- Korting!
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 22,50 per uur

Groot

 • € 300,- Korting!
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden geldig
€ 20,- per uur
Losse Bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste bijlescoach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Emma, 4 VWO, Hilversum
Supersnel een bijlescoach bij ons aan huis! “Speciaal voor het examen hebben wij onze zoon een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Super goede en snel geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Moeder van Daan, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, havo 4, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.