Bijles in Veenendaal – StudyWorks

Huiswerkbegeleiding in een vertrouwde omgeving

StudyWorks bied de mogelijkheid om de schoolresultaten van uw kind weer te verbeteren. Heeft hij of zij het moeilijk met een bepaald vak zoals wiskunde, frans of economie? Moeite met het plannen van schoolwerk en het overzicht te bewaren tussen al die verschillende vakken? Wij helpen uw kind uit de knoop.

Focus bewaren op het studeren kunnen we nou eenmaal beter in een vertrouwde omgeving. Thuis bijles krijgen is dan wel zo prettig. StudyWorks heeft ook in Veenendaal een geschikte bijlescoach die bij u thuis aan uw kind bijles kan geven. Onze bijlescoaches in Veenendaal zijn enthousiast en kundig door ervaring. Een bijlescoach staat nu direct voor u klaar. Wacht niet langer en meldt u aan om uw kind te helpen met zijn schoolresultaten.

Enthousiaste bijlescoach in Veenendaal

Veenendaal wordt gezien als een echte forensenstad, maar niets is minder waar. Ook Veenendaal beschikt over leuke uitgaansgelegenheden waardoor het soms moeilijk is om de focus bij het huiswerk te houden op de momenten dat het eigenlijk wel nodig is. Als het dan even niet lukt vinden wij het belangrijk dat uw kind de allerbeste huiswerkbegeleiding en coaching op maat verdient. Dat vinden onze bijlescoaches natuurlijk ook. Dankzij onze ruime aanbod aan goed geselecteerde bijlesgevers kunnen wij dit realiseren. Onze bijlescoaches hebben allemaal een vooropleiding gedaan en begrijpen hierdoor de knelpunten en problematiek die uw kind ervaart in het vak waarmee hij moeite heeft. Daarnaast weten ze maar al te goed hoe ze met hun studiewerk om moeten gaan en zijn meer dan geschikt om hierover advies te geven. Voor ieder kind werkt een andere methode.

 

Huiswerkbegeleiding of bijles?

Bij StudyWorks maken wij niet veel onderscheid in bijles en huiswerkbegeleiding. Onze coach kijkt en luistert en houdt rekening met de wensen van u en uw kind. Hij ondersteunt op welke manier dan nodig, of het nou om bijles gaat in een vak of begeleiding in het maken van huiswerk. Zo kijkt StudyWorks naar de algehele schoolresultaten van uw kind en uw wensen. Hierop past StudyWorks de manier van ondersteuning aan. Bij huiswerkbegeleiding kijkt onze coach naar hoe het kind omgaat met zijn huiswerk. Juist leren om orde te houden door beter te plannen? Of moeite met een vak zoals wiskunde, economie of frans? Het verschil is duidelijk. Huiswerkbegeleiding gaat over de manier van studeren en omgaan met huiswerk. Met bijles wordt er gekeken naar een gericht vak. Onze coaches zijn uiterst geschikt om met beide vormen om te gaan en huiswerkbegeleiding te geven op maat.

Aanmelden voor bijles in Veenendaal

U kunt bij één van onze bijlescoaches in Veenendaal terecht. Bijles geven zit hen in de vingers dankzij hun ervaring en jonge frisse enthousiasme. Is er geen klik tussen de begeleider en uw kind? Geen probleem. We gaan na het overleg met u direct opzoek naar een nieuwe match die voldoet aan de wensen. Zo kunnen wij garanderen dat we de meest geschikte bijlescoach in heel Veenendaal voor uw kind selecteren. Vul vandaag nog het aanmeldformulier in en u betaalt geen administratie kosten bij afname van een pakket! U kunt ons natuurlijk ook meteen even bellen op 06 400 99 616 of een mail sturen naar info@studyworks.nl. Woont u niet in Veenendaal maar u bent benieuwd of er in de buurt ook andere mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op. We zijn u ook in vele andere steden graag van dienst.

Aanmelden Contact

Ook in Veenendaal bent u met StudyWorks verzekerd van...

 • Bijles aan huis in een vertrouwde omgeving
 • Enthousiaste bijlescoach mét ervaring
 • Bijles op maat, van hoge kwaliteit
 • Betere studieresultaten
 • Kosteloos inschrijven
Aanmelden

In welke vakken wordt er bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • € 40,- Korting
 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • € 120,- Korting!
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 22,50 per uur

Groot

 • € 300,- Korting!
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden geldig
€ 20,- per uur
Losse Bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles of huiswerkbegeleiding ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind. Zie onze pagina over bijles geven om een beeld te krijgen over de werkwijze van StudyWorks.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste bijlescoach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Emma, 4 VWO, Hilversum
Supersnel een bijlescoach bij ons aan huis! “Speciaal voor het examen hebben wij onze zoon een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Super goede en snel geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Moeder van Daan, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, havo 4, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.