Bijles in Vianen – StudyWorks

Bijles in Vianen

Net onder Nieuwegein, aan de zuidelijke oevers van de Lek ligt Vianen. Een stad met meer historie dan je zou denken. Onder andere het vijftiende eeuwse gemeentehuis en de stadspoort herinneren ons daaraan. Als je meer wilt leren over de historie van Vianen kan je een bezoekje brengen aan het stedelijk museum. Om het jaar, in de oneven jaren vinden de nationale sleepbootdagen plaats in het pittoreske Vianen. Boten die al decennia andere schepen op weg hebben geholpen. Zit je vast met je schoolwerk en kom je niet meer zelf in beweging? Een van de gemotiveerde begeleiders van StudyWorks in Vianen sleept je er doorheen. Voordat je het weet ben je weer zelfstandig aan het werk en goed op koers.

Huiswerkbegeleiding in Vianen

Of je nu in Hagestein, Helsdingen, Kortenhoeven of Lexmond woont, in heel Vianen en omstreken kan StudyWorks een geschikte begeleider leveren. Zeker als je al ver van school woont, en dus veel moet reizen, komt het goed uit dat jouw persoonlijke begeleider gewoon aan huis komt. Dus eenmaal thuis na school hoef je nergens meer naartoe. Bovendien kunnen kinderen zich beter concentreren in een vertrouwde omgeving. Daarom is de huiswerkbegeleiding van StudyWorks persoonlijk, op maat en aan huis. Neem nu contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij bieden ook bijles en examentraining aan in Vianen en stemmen de begeleider en methode volledig af op de leerling. Kies voor resultaat, kies voor StudyWorks!

Contact opnemen met StudyWorks

Wilt u graag eerst even de mogelijkheden bespreken met een van onze medewerkers? Neem contact op met het kantoor van StudyWorks in het hart van Utrecht. Bel ons op 06-40099616 of mail naar info@studyworks.nl. Vanuit het midden van het land helpen wij kinderen in de provincies Zuid- en Noord-Holland, Utrecht en Flevoland om betere schoolresultaten te behalen. Het is nooit te laat om te beginnen met Bijles, vul daarom vandaag nog het inschrijfformulier in. Woont u niet in Vianen maar bijvoorbeeld in IJsselstein, Houten of Nieuwegein? Ook dan zijn wij u graag van dienst. Als u nu het inschrijfformulier invult nemen wij binnen één dag contact met u op. Het is tijd voor bijles van StudyWorks!

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt er bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Economie
We geven ook bijles Economie in Vianen.
Engels
We geven ook bijles Engels in Vianen.
Biologie
We geven ook bijles Biologie in Vianen.
Duits
We geven ook bijles Duits in Vianen.
Aardrijkskunde
We geven ook bijles Aardrijkskunde in Vianen.
Natuurkunde
We geven ook bijles Natuurkunde in Vianen.
Wiskunde
We geven ook bijles Wiskunde in Vianen.
Latijn
We geven ook bijles Latijn in Vianen.
Nederlands
We geven ook bijles Nederlands in Vianen.
Frans
We geven ook bijles Frans in Vianen.
Geschiedenis
We geven ook bijles Geschiedenis in Vianen.
M&O
We geven ook bijles M&O in Vianen.
Grieks
We geven ook bijles Grieks in Vianen.
Maatschappijleer
We geven ook bijles Maatschappijleer in Vianen.
Scheikunde
We geven ook bijles Scheikunde in Vianen.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • € 40,- Korting
 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • € 120,- Korting!
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 22,50 per uur

Groot

 • € 300,- Korting!
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden geldig
€ 20,- per uur
Losse Bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste bijlescoach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Emma, 4 VWO, Hilversum
Supersnel een bijlescoach bij ons aan huis! “Speciaal voor het examen hebben wij onze zoon een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Super goede en snel geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Moeder van Daan, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, havo 4, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.