Bijles in Wassenaar – StudyWorks

Bijles in Wassenaar

Wassenaar, een van de mooiste plekken om te wonen in Nederland. Tussen het strand en de randstad, omgeven door prachtige natuurgebieden. Zeer bereikbaar en toch voldoende afgelegen. Geen wonder dat bijvoorbeeld onze koning en koningin ook in deze gemeente wonen. Maar dat zou natuurlijk ook kunnen komen doordat het attractiepark Duinrell in Wassenaar ligt. Zou jij ook maximaal willen ontspannen in een waterpark maar heb je geen tijd omdat je huiswerk niet af is? Een van de tutors van StudyWorks in Wassenaar helpt je om voortaan sneller klaar te zijn.

Bijles van StudyWorks

Ook in Wassenaar is de methode van StudyWorks vrijwel uniek. Wij bewaren onze kwaliteit door alle begeleiders persoonlijk te selecteren. Iemand die niet zowel goed is met kinderen als goed in zijn of haar vak wordt door ons niet aangenomen. Als er vervolgens een inschrijving binnenkomt kijken wij welke begeleider het beste bij uw kind past. Dat kan op basis van uw voorkeuren of omdat onze ervaring ons dat vertelt. Je bouwt bevoordeeld makkelijker een band op met iemand die dezelfde sport beoefend of uit dezelfde buurt komt. De vertrouwensband tussen begeleider is volgens ons bepalend voor het succes van de bijles. Neem nu contact op en ervaar het zelf!

Inschrijven voor bijles

Woont u in Wassenaar en vliegen de onvoldoendes u om de oren? Heeft uw zoon of dochter een achterstand opgebouwd en wordt het tijd om aan de bel te trekken? Ondernaam nu actie, voor het te laat is. StudyWorks kan in Wassenaar al binnen een paar dagen de juiste begeleider selecteren. U hoeft alleen maar het inschrijfformulier in te vullen en wij gaan op zoek. U zit dan nog nergens aan vast. Gaat dat allemaal niet snel genoeg dan kunt u ook direct even bellen met 06-40099616 of mailen naar info@studyworks.nl. Ook als u niet in Wassenaar woont maar op zoek bent naar bijles aan huis in Den Haag, Leiden Voorschoten of Zoetermeer zijn wij u graag van dienst.

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt er bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Economie
We geven ook bijles Economie in Wassenaar.
Engels
We geven ook bijles Engels in Wassenaar.
Biologie
We geven ook bijles Biologie in Wassenaar.
Duits
We geven ook bijles Duits in Wassenaar.
Aardrijkskunde
We geven ook bijles Aardrijkskunde in Wassenaar.
Natuurkunde
We geven ook bijles Natuurkunde in Wassenaar.
Wiskunde
We geven ook bijles Wiskunde in Wassenaar.
Latijn
We geven ook bijles Latijn in Wassenaar.
Nederlands
We geven ook bijles Nederlands in Wassenaar.
Frans
We geven ook bijles Frans in Wassenaar.
Geschiedenis
We geven ook bijles Geschiedenis in Wassenaar.
M&O
We geven ook bijles M&O in Wassenaar.
Scheikunde
We geven ook bijles Scheikunde in Wassenaar.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • € 40,- Korting
 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • € 120,- Korting!
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 22,50 per uur

Groot

 • € 300,- Korting!
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden geldig
€ 20,- per uur
Losse Bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste bijlescoach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Emma, 4 VWO, Hilversum
Supersnel een bijlescoach bij ons aan huis! “Speciaal voor het examen hebben wij onze zoon een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Super goede en snel geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Moeder van Daan, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, havo 4, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.