Bijles in Weesp – StudyWorks

Bijles in Weesp

Aan de Vecht, vlakbij Amsterdam, goed bereikbaar én een gezellige historische binnenstad? Eigenlijk is er maar één gemeente die aan deze beschrijving voldoet, het pittoreske Weesp! Veel van onze bijlescoaches hebben op het Vechtstede College of Reigersbos gezeten. Zij kennen Weesp dan ook op hun duimpje! Af en toe naar toeters en bellen of een ijsje halen bij Nelis, zij weten waar uw kind het over heeft. Met een vaste begeleider van StudyWorks bouwt uw kind de vertrouwensband op die zo belangrijk is voor effectieve bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining.

Voor onze professionele bijlescoaches zijn er bijna geen verrassingen meer. Leer- of concentratieproblemen, dyslexie of ADHD, wij hebben het allemaal al een keer meegemaakt en kunnen onze bijles afstemmen op ieders persoonlijke wensen. Ook in Weesp is StudyWorks actief bezig om de gewoonte om na school te luieren te doorbreken. Onze begeleiders komen bij u thuis om uw kind ook daar bij de les te houden.

Het is nooit te laat om met bijles te beginnen! Heeft uw kind volgende week een toets en loopt de stress nu al hoog op? Vul dan nu het inschrijfformulier in. Er kan al binnen 48 uur een geschikte begeleider bij u op de stoep staan. Als u nog vragen heeft, schroom dan niet ons te bellen op 06-40099616 of stuur een mail naar info@studyworks.nl.

Woont u niet in Weesp maar wel in de buurt? StudyWorks verzorgt ook bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in MuidenNaardenBussum en Nederhorst Den Berg. Staat uw woonplaats er niet bij? Neem dan even contact met ons op, wij zijn u graag van dienst!

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt er bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Economie
We geven ook bijles Economie in Weesp.
Engels
We geven ook bijles Engels in Weesp.
Biologie
We geven ook bijles Biologie in Weesp.
Duits
We geven ook bijles Duits in Weesp.
Aardrijkskunde
We geven ook bijles Aardrijkskunde in Weesp.
Natuurkunde
We geven ook bijles Natuurkunde in Weesp.
Wiskunde
We geven ook bijles Wiskunde in Weesp.
Latijn
We geven ook bijles Latijn in Weesp.
Nederlands
We geven ook bijles Nederlands in Weesp.
Frans
We geven ook bijles Frans in Weesp.
Geschiedenis
We geven ook bijles Geschiedenis in Weesp.
M&O
We geven ook bijles M&O in Weesp.
Grieks
We geven ook bijles Grieks in Weesp.
Maatschappijleer
We geven ook bijles Maatschappijleer in Weesp.
Scheikunde
We geven ook bijles Scheikunde in Weesp.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • € 40,- Korting
 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • € 120,- Korting!
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 22,50 per uur

Groot

 • € 300,- Korting!
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden geldig
€ 20,- per uur
Losse Bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste bijlescoach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Emma, 4 VWO, Hilversum
Supersnel een bijlescoach bij ons aan huis! “Speciaal voor het examen hebben wij onze zoon een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Super goede en snel geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Moeder van Daan, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, havo 4, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.