Wiskunde bijles in Scheveningen

Er zijn veel verschillen tussen wiskunde A , B, C en D. Als je wiskunde D kiest heb je het hard nodig voor je vervolgstudie, niet voor je examen. Wiskunde C wordt gezien als de basis en wiskunde B is natuurlijk de moeilijkere en meer exacte versie van hetzelfde vak. Bij wiskunde A heb je wat minder vergelijkingen en meer kansberekening. Bij elk van de vormen van dit mathematische vak op de middelbare school kan StudyWorks je in Scheveningen van dienst zijn. Laten we beginnen met een lesje kansberekening. Als je geen bijles zou nemen, wordt je kans van slagen dan groter of kleiner? Precies. Kies voor grotere kansen, kies voor bijles wiskunde van StudyWorks in Scheveningen. Meld je nu aan!

Examentraining wiskunde

U heeft vast wel de berichten gelezen over de achteruitgang van het reken- en wiskunde onderwijs op zowel basis- als middelbare school. Dit soort berichten baart ons bij StudyWorks ook grote zorgen. Iedere overgang naar een volgend onderwijsniveau kost op zich al genoeg energie. Daar kan uw kind niet ook nog een wiskunde achterstand bij gebruiken. Daarom hebben wij begeleiders die zijn gespecialiseerd in het laatste jaar van de middelbare school. Deze examentrainers weten precies waar je als middelbare scholier aan moet voldoen op het eindexamen wiskunde. Neem nu contact op met StudyWorks en wij kijken direct of er nog een examentrainer voor wiskunde beschikbaar is in Scheveningen.

Inschrijven voor bijles wiskunde

Woont u in Scheveningen en heeft uw kind moeite met wiskunde? Kan hij of zij wel een steuntje in de rug gebruiken? StudyWorks heeft coaches op alle niveaus. U kunt dat op het inschrijfformulier aangeven. Wij nemen vervolgens binnen een dag contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U zit dan nog nergens en u betaalt geen administratie kosten bij afname van een pakket! Heeft u nog vragen over bijles wiskunde in Scheveningen? U kunt ons bereiken op 0640099616 of mailen naar info@studyworks.nl. Wij staan zeven dagen per week klaar voor u en voor uw kind.

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt nog meer bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Economie
In Scheveningen geven we ook Economie.
Engels
In Scheveningen geven we ook Engels.
Biologie
In Scheveningen geven we ook Biologie.
Duits
In Scheveningen geven we ook Duits.
Aardrijkskunde
In Scheveningen geven we ook Aardrijkskunde.
Natuurkunde
In Scheveningen geven we ook Natuurkunde.
Latijn
In Scheveningen geven we ook Latijn.
Nederlands
In Scheveningen geven we ook Nederlands.
Frans
In Scheveningen geven we ook Frans.
Geschiedenis
In Scheveningen geven we ook Geschiedenis.
M&O
In Scheveningen geven we ook M&O.
Scheikunde
In Scheveningen geven we ook Scheikunde.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 75,- Korting
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • 22 % Korting
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 155,- korting
€ 22,50 per uur

Groot

 • 30 % Korting
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 335,- Korting
€ 20,- per uur
Losse bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste coach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Natuurkunde, 4 VWO, Hilversum
“Speciaal voor het examen hebben wij onze dochter een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Goed geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Ouder, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, VMBO 3, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.