Bijles in Zeist – StudyWorks

Bijles in Zeist

Zetel van het Wereld natuur Fonds en de KNVB. Met haar bosrijke omgeving en statige oude buitenplaatsen is Zeist de ideale omgeving voor hoofdkantoren en conferentiecentra. En Zeist kent een relatief groot aantal middelbare scholen op een klein oppervlak. Dat komt doordat kinderen uit de omringende dorpen ook in deze gemeente op school zitten. Ondanks dat Utrecht vlakbij is kiezen veel mensen namelijk voor de rust en natuur van Zeist.

Helaas zegt het aantal middelbare scholen niets over de hoeveelheid persoonlijke begeleiding die wordt geboden. Ieder kind is anders en heeft andere leerbehoeften. Of je nu op de Breul of het CLZ zit, StudyWorks kan die persoonlijke begeleiding wél bieden! Een vaste begeleider komt bij je thuis in Zeist om je te helpen hogere cijfers te halen voor jouw persoonlijke probleemvak. Samen zorgen we ervoor dat je dit jaar zonder problemen overgaat!

Is het tijd om actie te ondernemen? Wilt u graag dat uw kind volgend schooljaar gewoon weer met dezelfde vriendjes en vriendinnetjes in de klas zit? Neem dan nu contact op met StudyWorks. Wij bieden in Zeist bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining aan. Alle drie zijn persoonlijk, op maat en aan huis. Als u nu het inschrijfformulier invult nemen wij binnen een dag contact met u op. Heeft u nog vragen? Bel ons dan op 06-40099616 of mail naar info@studyworks.nl.

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt er bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Economie
We geven ook bijles Economie in Zeist.
Engels
We geven ook bijles Engels in Zeist.
Biologie
We geven ook bijles Biologie in Zeist.
Duits
We geven ook bijles Duits in Zeist.
Aardrijkskunde
We geven ook bijles Aardrijkskunde in Zeist.
Natuurkunde
We geven ook bijles Natuurkunde in Zeist.
Wiskunde
We geven ook bijles Wiskunde in Zeist.
Latijn
We geven ook bijles Latijn in Zeist.
Nederlands
We geven ook bijles Nederlands in Zeist.
Frans
We geven ook bijles Frans in Zeist.
Geschiedenis
We geven ook bijles Geschiedenis in Zeist.
M&O
We geven ook bijles M&O in Zeist.
Grieks
We geven ook bijles Grieks in Zeist.
Maatschappijleer
We geven ook bijles Maatschappijleer in Zeist.
Scheikunde
We geven ook bijles Scheikunde in Zeist.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • € 40,- Korting
 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • € 120,- Korting!
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 22,50 per uur

Groot

 • € 300,- Korting!
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden geldig
€ 20,- per uur
Losse Bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste bijlescoach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Emma, 4 VWO, Hilversum
Supersnel een bijlescoach bij ons aan huis! “Speciaal voor het examen hebben wij onze zoon een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Super goede en snel geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Moeder van Daan, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, havo 4, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.