Bijles in Zoetermeer – StudyWorks

Bijles in Zoetermeer

Zoetermeer is de derde gemeente van Zuid-Holland en wordt ook wel Sweet Lake City genoemd. Een stad waarvan het inwonersaantal in slechts drie decennia is vertienvoudigd. Van de jaren zestig tot eind jaren negentig verhuisden starters massaal naar deze bloeiende gemeente. Inmiddels groeit Zoetermeer aan alle kanten tegen de grenzen van de beschikbare ruimte aan en zou je niet verwachten dat er ook nog een oude dorpsstraat is met oude panden en een kerk uit begin vorige eeuw. Net zoals haar inwoners is de stad Zoetermeer inmiddels volwassen, volgroeid en maakt ze ruimte voor een nieuwe generatie. Een nieuwe lichting met kinderen die ongetwijfeld op zoek zijn naar bijles in Zoetermeer.

Huiswerkbegeleiding in Zoetermeer

Of je nu op het Alfrink college of het Picasso lyceum zit, de kans is groot dat je in de les niet de aandacht krijgt die je nodig hebt. Daarom wordt het steeds normaler om bijles of huiswerkbegeleiding te hebben. Je kan dan kiezen of je persoonlijke begeleiding wilt of klassikale bijles. Die laatste optie wordt door de meeste mensen gekozen. Helaas is klassikale bijles wel de minst efficiënte vorm. Er gebeurt precies hetzelfde als in de les verkeerd gaat. Te weinig aandacht en te veel afleiding. Daarom is de bijles van StudyWorks een-op-een, op maat en aan huis. Jouw vaste begeleider komt bij je thuis langs in Zoetermeer wanneer dat jou het beste uitkomt. Met hem of haar behandel je precies de onderwerpen waar jij extra hulp bij kan gebruiken.

Starten met bijles in Zoetermeer

Waarom zou uw kind huiswerk maken als hij of zij ook kan gaan skiën bij Snowworld? Het is tenslotte om de hoek! Veel ouders hebben moeite met het motiveren van hun kinderen voor schoolwerk. Het disciplineren van uw kinderen gaat vaak ten koste van de schaarse tijd die u liever samen aan leuke dingen besteedt. Een van de ervaren begeleiders van StudyWorks uit Zoetermeer kan daar verandering in brengen. Vul nu het inschrijfformulier in, mail naar info@studyworks.nl of bel met 06-40099616. Wij houden uw kind bij de les en zorgen dat hij of zij voortaan efficiënter te werk gaat. Zo houden u en uw kind meer tijd over voor belangrijkere zaken, zoals elkaar.

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt er bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Economie
We geven ook bijles Economie in Zoetermeer.
Engels
We geven ook bijles Engels in Zoetermeer.
Biologie
We geven ook bijles Biologie in Zoetermeer.
Duits
We geven ook bijles Duits in Zoetermeer.
Aardrijkskunde
We geven ook bijles Aardrijkskunde in Zoetermeer.
Natuurkunde
We geven ook bijles Natuurkunde in Zoetermeer.
Wiskunde
We geven ook bijles Wiskunde in Zoetermeer.
Latijn
We geven ook bijles Latijn in Zoetermeer.
Nederlands
We geven ook bijles Nederlands in Zoetermeer.
Frans
We geven ook bijles Frans in Zoetermeer.
Geschiedenis
We geven ook bijles Geschiedenis in Zoetermeer.
M&O
We geven ook bijles M&O in Zoetermeer.
Grieks
We geven ook bijles Grieks in Zoetermeer.
Maatschappijleer
We geven ook bijles Maatschappijleer in Zoetermeer.
Scheikunde
We geven ook bijles Scheikunde in Zoetermeer.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • € 40,- Korting
 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • € 120,- Korting!
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 22,50 per uur

Groot

 • € 300,- Korting!
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden geldig
€ 20,- per uur
Losse Bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste bijlescoach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Emma, 4 VWO, Hilversum
Supersnel een bijlescoach bij ons aan huis! “Speciaal voor het examen hebben wij onze zoon een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Super goede en snel geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Moeder van Daan, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, havo 4, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.