Online Bijles – StudyWorks

Online Bijles

Hoe werkt Online Bijles?

  • Controleer de camera en microfoon van je computer
  • Zorg voor een snelle en stabiele internetverbinding
  • Geef je beschikbaarheid door aan StudyWorks
  • Wij matchen je met de juiste coach en sturen een uitnodiging
  • Zorg ervoor dat je de lesstof digitaal bij de hand hebt
  • Ga op het afgesproken tijdstip online 
  • De bijles kan beginnen!

Vrijblijvend aanmelden

Meld uw kind vandaag nog vrijblijvend aan voor online bijles en ervaar hoeveel rust goede begeleiding kan opleveren. Uw kind presteert beter en u bent als ouder beter op de hoogte dan ooit. Als u nog vragen heeft neem dan contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@studyworks.nl. We zijn ook via WhatsApp te bereiken, app gerust even naar 0640099616.

 

Waarom Online Bijles?

Sinds kort biedt StudyWorks naast bijles aan huis ook Bijles Online aan. Na uitgebreid testen is namelijk gebleken dat dit een volwaardig alternatief is voor de een-op-een bijles die wij ook aanbieden. Bij Online Bijles hoeft StudyWorks bij het zoeken naar geschikte coaches geen rekening te houden met uw woonplaats. Dit zorgt ervoor dat wij sneller de beste coach voor uw kind kunnen vinden en de afspraken sneller ingepland kunnen worden. Door onze online leeromgeving zijn alle tools voorhanden om huiswerk en aantekeningen te delen en te bewaren. Een speciaal geselecteerde groep coaches is per direct beschikbaar om online bijles te geven. Deze coaches zijn stuk voor stuk toppers in hun vakgebied en beschikken over goede computers, microfoons en camera's. Op die manier kunnen wij nu écht iedereen helpen om hogere cijfers te halen.

Hoe werkt Online Bijles?

Na de aanmelding en match krijgt uw kind een persoonlijke link toegestuurd naar de 'Class Room' waar de bijles zal plaatsvinden. Deze verbinding is beveiligd en uniek voor deze coach en leerling. In het online portaal waar wij gebruik van maken is het mogelijk om bestanden te delen en tegelijkertijd aantekeningen te maken op een 'online schoolbord'. Het leren wordt hierdoor zeer interactief en veel leerlingen ervaren het als minstens even productief als bijles aan huis. Aan het eind van de bijles leggen leerling en bijlescoach de agenda's naast elkaar voor de volgende online afspraak.

Wie geven de Online Bijlessen?

StudyWorks heeft een groot netwerk aan ervaren bijlescoaches klaarstaan. Deze coaches zijn individueel geselecteerd en hebben allemaal een interne training gevolgd bij StudyWorks. Op die manier houden wij de kwaliteit van onze bijles hoog. Niet voor niets halen wij al jaren maar liefst 100% slagingspercentage. Bovendien vinden wij niet alleen de cijfers, maar ook de sociale vaardigheden van onze begeleiders erg belangrijk. Combineer dat selectieproces met onze aandacht voor de match tussen leerling en begeleider en u zult begrijpen waarom StudyWorks met gemiddeld een 8 wordt gewaardeerd.

Aanmelden voor online Bijles

Online Bijles in 5 stappen

 

Online bijles stap 1
Online bijles stap 2
Online bijles stap 3
Online bijles stap 4
Online bijles stap 5

Wat kost Online Bijles?

U kunt de Online Bijles van StudyWorks afnemen vanaf € 20,- per uur bij afname van een pakket. Een pakket is een tegoed aan bijlessen voor een vaste prijs per uur. U plant de Online Bijles vervolgens in wanneer dat u het beste uitkomt.

Aanmelden voor Online Bijles

Wat onze klanten zeggen

“Mijn dochter,(Nicolien) zit in de tweede klas van de havo en heeft sinds een jaar Bijles van StudyWorks. Dat er iemand langskomt om bijles te geven, werkt als een aardige stok achter de deur. De druk is toch wat hoger dan wanneer je het als ouder moet afdwingen. Bovendien weet de bijlescoach van Nicolien precies wat er wordt gevraagd op school. De cijfers zijn nu een stuk beter, en ze houden ons thuis niet meer voor de gek!”
Nienke Balk
Nienke Balk Moeder van Nicolien, Utrecht
“StudyWorks geeft ook bijles in Den Haag, daarvoor had ik nog klassikale bijles omdat ik bij mijn moeder woon. Niets mis mee hoor, maar mijn cijfers zijn nu pas vooruit gegaan. Je kan een taal ook moeilijk in de klas oefenen. Het fijne vind ik dat StudyWorks ook Online Bijles geeft als ik bij mijn vader ben."
Thomas Somers
Thomas Somers Engels, 3 vmbo, Den Haag
Supersnel een bijlescoach bij ons aan huis! “Speciaal voor het examen hebben wij onze zoon een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Super goede en snel geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Moeder van Daan, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, havo 4, Gouda

Ook online zorgen wij voor de beste match

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

Nog even overleggen?

Laat uw gegevens achter, wij nemen contact met u op.