Wanneer is online examentraining nodig?

Merkt u dat uw stress ervaart bij het leren voor de eindexamens? Krijgt uw kind het niet gedaan om zelf op tijd de examenstof te leren? Of ontbreekt het bij uw kind juist aan effectieve manieren om zelf al die vakken en die vaardigheden te leren? Dan is examentraining een juiste keuze om te maken. Maar niet voor iedere leerling is 'reguliere' fysieke examentraining een handige of prettige oplossing. Gelukkig biedt StudyWorks ook online examentraining voor al die leerlingen die, op een afstandje, ondersteuning voor de examens willen hebben. Bij de online examentraining komen verschillende zaken aan bod. Zo wordt natuurlijk vakspecifieke examenstof grondig behandeld, door middel van handige opdrachten, slimme ezelsbruggetjes en goede uitleg. Maar onze examendocenten leren uw kind ook handige leerstrategieën aan zodat uw kind zelf ook de stof effectief tot zich kan nemen. Ten slotte zijn onze examendocenten getraind om uw kind te motiveren - dat maakt het leren tenslotte veel prettiger. Met behulp van ons online leerportaal kan de online examentraining gemakkelijk plaatsvinden en kunnen aantekeningen en opdrachten snel gedeeld worden. Online examentraining is goede ondersteuning voor het examen door een prettige examendocent: maar dan over het internet! Handig, toch?

Wie geeft de online examentraining van StudyWorks?

De online examentraining van StudyWorks wordt gegeven door een grote groep prettige en getrainde examendocenten. Maar wij spreken eigenlijk liever over examencoaches. Maar waarom doen wij dat? Wij vinden dat een coach en een leerling een team vormen, en een coach is een onderdeel van een team. Samen gaat dit team te werk om de cijfers van uw kind te verbeteren, nieuwe manieren van leren bij te brengen en ervoor te zorgen dat uw kind met opgeheven hoofd het examen kan voltooien. Om de online examentraining zo effectief mogelijk te laten verlopen maakt de coach samen met uw kind een persoonlijk leerplan. Hierin worden de juiste leerdoelen gesteld en wordt er altijd precies duidelijk wat er nog geleerd moet worden. En natuurlijk niet onbelangrijk: in het leerplan wordt ook duidelijk wat er wél al goed gaat! Op deze manier krijgen u en uw kind een goed inzicht in hoe het leren voor de examens vergaat. De lesboeken van uw kind vormen de inhoud van de online examentraining: dit is immers wat er uiteindelijk geleerd moet worden. Wij vinden dat er een goede klik dient te zijn tussen een examencoach en hun leerling. Daarom zoeken wij altijd naar de meest geschikte match voor uw kind. Leren met een leuk en vertrouwd iemand is natuurlijk prettig en maakt het leren zo effectief mogelijk. Wanneer u kiest voor de online examentraining van StudyWorks kunnen wij al binnen twee dagen de juiste match vinden. Zo kan de online examentraining snel plaatsvinden!

Vrijblijvend aanmelden

Online examentraining, bijles en huiswerkbegeleiding - wat is het verschil?

Bij StudyWorks bieden we verschillende variaties van ondersteuning op school aan. Iedere scholier heeft immers baat bij een andere manier van leren, en daarom bieden wij online examentraining, bijles en huiswerkbegeleiding aan. Online examentraining is voor alle examenleerlingen die extra steun willen hebben in de aanloop naar de eindexamens in mei. Hierbij komen handige manieren om te leren aan bod en wordt er vakinhoudelijke kennis op een effectieve manier behandeld. Ten slotte komen er handige tips en tricks aan bod voor in het examenlokaal, zodat de examens zelf zo prettig mogelijk worden. Online bijles is voor alle scholieren die een steuntje in de rug willen hebben met een bepaald schoolvak. Hierbij wordt vakinhoudelijke kennis besproken aan de hand van goede opdrachten en prettige uitleg. En voor de scholieren die niet meer zelf meer weten hoe ze effectief huiswerk kunnen maken biedt StudyWorks huiswerkbegeleiding. Hierin leert uw kind hoe je zelf effectief werk kan inplannen en hoe er omgegaan moet worden met huiswerkstress. Onze diensten zijn online, maar uw kind kan ook bijles aan huis, examentraining aan huis en huiswerkbegeleiding aan huis volgen. Waar uw kind ook behoefte aan heeft, persoonlijke aandacht en prettige ondersteuning bij het schoolwerk staan centraal bij de diensten van StudyWorks. Daarom liggen onze tarieven voor alle diensten precies hetzelfde en betaalt u niet meer voor de één of andere dienst. Wanneer u kiest voor meer uren aan studiebegeleiding krijgt u méér korting: dat is mooi meegenomen!

Hoe werkt de online examentraining van StudyWorks?

1. Vertel ons waarmee de bijlescoaches van StudyWorks uw kind kunnen helpen

2. Wij gaan direct op zoek naar een geschikte bijlescoach voor de leerwensen van uw kind

3. De bijles kan beginnen! Onze coach maakt met uw kind een persoonlijk leerplan, en zo komen voldoendes weer in zicht!

Onze succesverhalen

Leerling: Joran (17)

Joran zat in zijn eindexamenjaar op de havo in een tweestrijd. Want het liefste zou hij lekker met zijn vrienden touren op de scooter, naar leuke feestjes gaan en rondhangen op de voetbalclub. Maar hij voelde wel langzaam de druk van de aankomende examens aankomen. Maar zoals een ware puber betaamt stelde hij het leren voor de examens lekker uit en bleef hij leuke dingen doen: "ik kan toch ook gewoon leren in de weken voor het examen?" Maar rond april sloeg bij Joran de paniek toe. Zijn cijfers waren erg middelmatig en hij zou een paar hoge voldoendes te moeten halen om het eindexamen te kunnen halen. Vooral Frans en Duits vindt Joran erg lastig, en alleen zou hij dit niet kunnen ophalen. Eindelijk besloot hij examentraining te nemen. Helaas woonden er maar weining mensen met een beetje verstand van de Duitse en Franse taal in zijn buurt. Daarom koos hij voor online examentraining van StudyWorks. Wij brachten Joran in contact met examencoach Simon, en over het internet bespraken zij handige ezelsbruggetjes, hielden ze oefengesprekken en gingen ze stelselmatig moeilijke teksten ontleden. Binnen een mum van tijd had Joran een niveau bereikt waarmee hij met een prima voldoende kon halen op het eindexamen. Simon was met zijn online examentraining een echte reddende engel. Bedankt, Simon!

Examencoach: Jelle (23)

Examencoach Jelle is heel goed in het verdelen van zijn tijd. Zo studeert hij zelf natuurkunde, is hij actief bij zijn studievereniging en doet hij op zaterdag mee aan de volleybalcompetitie. Óók geeft hij al jaren online examentraining en bijles bij StudyWorks. Dat doet hij dan ook geregeld meerdere keren per week. Maar hoe pakt hij dat aan in zijn drukke weekschema? En hoe zorgt hij ervoor dat de online examentraining zo effectief mogelijk is?

"Ik vind het leuk om altijd bezig te zijn met dingen. Zo kom ik tot rust. En deze rust zou ik graag bij willen brengen aan mijn leerlingen tijdens de examentraining voor natuurkunde. Want veel van mijn leerlingen ervaren veel stress en denken daardoor geen overzicht meer te hebben. Om deze reden laat ik hen zich altijd afvragen: wat moet er geleerd worden? Wanneer moet ik dit kennen? Wat moet er als eerste af zijn? En wat kan ik eventjes laten liggen? Zodra ze dit weten hebben ze al meer rust en daardoor meer zin om te beginnen met leren. Zodra dit goed zit begin ik pas met het aanleren van de examenstof voor natuurkunde."

Deze ouders gingen u voor

"Wij waren in eerste instantie sceptisch omdat de bijlescoach zelf nog maar net voor zijn eindexamen VWO was geslaagd. Hij heeft ons echter aangenaam verrast met het snelle resultaat. Onze dochter (4 HAVO) had erg veel moeite met het vak economie en haalde telkens flinke onvoldoendes. Na 3 bijlessen van coach Pepijn haalde ze voor haar nieuwe toets maar liefst een 7,5! Kortom, Pepijn heeft het uitstekend gedaan!"
Martin Blaak
Martin Blaak Vader van Sophie, Amersfoort
“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Met mijn bijlescoach Eric kan ik iedere week oefenen met de stof. Wat ik heel prettig vind is dat ik op een manier word geholpen waar ik ook echt wat aan heb. Dat mis ik op school dus een beetje. Maar mijn cijfers zijn door de bijles heel veel beter geworden!”
Cecile Willebrands
Cecile Willebrands Cecile, 4 VWO, Hilversum
“Mijn dochter (Nicolien) zit in de tweede klas van de havo en heeft sinds een jaar bijles van StudyWorks. Dat er iemand langskomt om bijles te geven, werkt als een goede stok achter de deur. Mijn dochter vindt het prettig dat ik mij even niet met het schoolwerk hoef te bemoeien! Bovendien weet de coach van Nicolien precies wat er wordt gevraagd op school. De cijfers zijn nu een stuk beter en ik kan erop vertrouwen dat het schoolwerk netjes gedaan wordt.”
Nienke Balk
Nienke Balk Moeder van Nicolien, Utrecht
“StudyWorks geeft ook bijles in Den Haag. Vroeger had ik nog klassikale bijles omdat ik bij mijn moeder woon maar nu zijn mijn cijfers pas vooruit gegaan. Sommige vakken kan ik moeilijk in de klas oefenen. Het fijne vind ik dat StudyWorks ook online bijles geeft voor wanneer ik bij mijn vader ben."
Thomas Somers
Thomas Somers Engels, 3 vmbo, Den Haag
“Speciaal voor het examen hebben wij onze zoon een pakket examentraining 'cadeau gedaan'. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat er veel aandacht besteed is aan het zoeken naar een goede bijlesdocent. Wij wilden graag een vrouwelijke coach uit de buurt, en die kregen we ook. Supergoed en snel geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Moeder van Daan, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een probleem, maar dat kan het wel worden ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Bijlescoach Timo heeft mij allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes aangeleerd zodat ik de stof wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, havo 4, Gouda

Heeft u nog vragen?

Wellicht staat uw vraag tussen onze veelgestelde vragen!

Staat uw vraag er niet tussen? Wij helpen u graag verder.

info@studyworks.nl
06 400 99 616


Whats

contacteer sfeer afbeelding

Sary
Hoofd Planning

Wij zorgen voor een geschikte online examencoach

coach karlijn

Online examentraining van Claire

Examentraining is ieder jaar weer belangrijk voor heel veel scholieren. Daarom vind ik het leuk om leerlingen mijn kennis door te geven - het is heel dankbaar werk. En over het internet gaat dat lekker snel en makkelijk.

Geïnteresseerd?
Laat ons u overtuigen.

U kunt hier uw gegevens invoeren
dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.