Wanneer is online huiswerkbegeleiding nodig?

Weet uw kind niet hoe hij of zij zelf het huiswerk moet aanpakken? Blijft er veel huiswerk ongemaakt liggen? Of raakt uw kind in de stress door de hoeveelheid die iedere week gemaakt moet worden? Huiswerkbegeleiding van StudyWorks is dan het antwoord. Op veel scholen wordt de huiswerklast ieder schooljaar opgehoogd. Dat houdt leerlingen wel bezig met de lesstof, maar vaak heeft dit een tegenovergesteld effect. Veel scholieren komen hierdoor maar in beperkte mate toe aan andere schoolzaken door de hoge huiswerklast. Maar soms is het voor een leerling teveel om 'reguliere', fysieke ondersteuning te krijgen of is het simpelweg niet mogelijk om een goede helper in huis te hebben. Voor al deze scholieren biedt StudyWorks online huiswerkbegeleiding aan. Nu kan uw kind over het internet de tips en tricks krijgen om grip te krijgen op de huiswerklast en weer met plezier naar school te kunnen gaan. Online huiswerkbegeleiding is dezelfde persoonlijke ondersteuning voor het schoolwerk zoals wij al jaren bieden, maar dan over het internet!

Wie geeft de online huiswerkbegeleiding van StudyWorks?

De online huiswerkbegeleiding van StudyWorks verzorgd door onze intern opgeleide huiswerkdocenten. Maar onze docenten noemen wij liever coaches. Waarom? Een coach maakt deel uit van een team. Uw kind en onze online huiswerkcoach zijn samen een team en zij gaan aan het werk. Wat is het einddoel van dit team? Uw kind weer grip te laten krijgen op het huiswerk en weer met plezier naar school te laten gaan! Onze huiswerkcoach maakt met uw kind een persoonlijk leerplan. Hierin komt een plan van aanpak te staan en is het voor u en uw kind duidelijk wat er gedaan moet worden en wat voltooid is. Hierdoor ervaart uw kind zelf de vooruitgang, en dat is heel motiverend! De huiswerkcoach geeft uw kind handige tips mee over hoe moeilijk huiswerk aangepakt dient te worden. Ook wordt er goed advies gegeven over wat er gedaan moet worden als het uw kind even teveel wordt. Rust in het hoofd is immers net zo belangrijk als het maken van het huiswerk zelf. Ten slotte zijn onze huiswerkcoaches opgeleid om uw kind te motiveren. Wanneer uw kind zin heeft om het schoolwerk aan te pakken volgen resultaten sneller en zijn ze vaak beter. Wij vinden dat er een goede klik moet zijn tussen uw kind en onze huiswerkcoach. Huiswerk maken met een vertrouwd persoon is immers wel zo prettig en ook nog eens effectief. Wanneer u uw kind aanmeldt voor online huiswerkbegeleiding van StudyWorks kan er al binnen 48 uur een geschikte coach gevonden worden. Online huiswerkbegeleiding: persoonlijke hulp, maar dan over het internet!

Vrijblijvend aanmelden

Online huiswerkbegeleiding, bijles en examentraining - wat is het verschil?

Bij StudyWorks bieden we verschillende soorten ondersteuning voor school aan. Iedere scholier heeft immers een manier waarop ze het beste geholpen kunnen worden. Als uw kind moeite heeft met overzicht houden op de hoeveelheid huiswerk is online huiswerkbegeleiding een goede keuze. Dan helpt onze huiswerkcoach bij het slim inplannen van het huiswerk. Ook leert onze coach uw kind leuke manieren om het huiswerk weer leuk te maken. Bijles aan huis is voor alle leerlingen die met bepaald schoolvak moeite hebben en hier speciale begeleiding in willen hebben. En ten slotte bieden we examentraining aan voor alle scholieren die extra hulp willen bij het leren voor de examens. Hier zal in een korte tijd alle belangrijke vakinhoudelijke examenstof en vaardigheden worden getraind. Bij alle diensten staat persoonlijke begeleiding en een motiverende leeromgeving centraal. Waar uw kind ook behoefte aan heeft, uw kind krijgt te allen tijde persoonlijke begeleiding van een leuke en ervaren studiecoach. Daarom hanteren wij dezelfde voordelige tarieven voor al onze diensten. Al onze diensten kunnen ook aan huis plaatsvinden. Bij  huiswerkbegeleiding, bijles en examentraining krijgt uw kind dezelfde persoonlijke ondersteuning, maar dan lekker vanuit huis.

Hoe werkt de online huiswerkbegeleiding van StudyWorks?

1. Vertel ons waarmee de huiswerkcoaches van StudyWorks uw kind kunnen helpen

2. Wij gaan direct op zoek naar een geschikte huiswerkcoach voor de leerwensen van uw kind

3. De online huiswerkbegeleiding kan beginnen! Onze coach maakt met uw kind een persoonlijk leerplan, en zo komen voldoendes weer in zicht!

Onze succesverhalen

Leerling: Coco (14)

Coco heeft altijd al veel verschillende hobby's gehad. Zeilen, zingen, piano spelen, atletiek - de lijst hield maar niet op. Met zoveel leuke bezigheden blijft er helaas wel erg weinig tijd over voor schoolwerk. Leren voor toetsen met maar weinig tijd kon Coco prima, maar op school wordt ook verwacht dat je netjes je huiswerk maakt. Want ook in huiswerk zit veel leerstof en vaardigheden verscholen dat voor de toets geleerd moet worden. Dus Coco haar cijfers waren lang niet zo hoog als dat ze verwachtte dat ze zouden zijn. Haar ouders vonden dat het tijd werd voor verandering en schakelden daarom de hulp in van StudyWorks. Zij gaven aan dat Coco het liefst over het internet begeleiding zou kunnen krijgen, want dan kon ze daarna weer direct door met één van haar vele hobby's. Wij brachten Coco in contact met huiswerkcoach Lieveke (22). Lieveke leerde Coco effectief haar tijd te managen en als eerste de makkelijke taakjes uit te voeren. Zo bleef er méér tijd over voor het huiswerk dat Coco moeilijk vond, zoals wiskunde. Ook werd besproken hoe Coco voortaan het huiswerk zo leuk mogelijk kan maken. Dankzij de online huiswerkbegeleiding van Lieveke had Coco aan het eind van de dag weer tijd over voor leuke dingen, en haalde ze het optimale uit haar leertijd - met betere voldoendes als resultaat. Prachtig gedaan, Lieveke!

Huiswerkcoach: Xander (22)

Xander is één van de online huiswerkcoaches van StudyWorks. Al vier jaar lang helpt hij veel scholieren met het effectief besteden van hun huiswerktijd. Veel leerlingen komen naar hem toe met de vraag hoe ze enorme stapel huiswerk kunnen wegwerken. Xander, wat is jouw antwoord op deze vraag?

"Mijn belangrijkste advies? Begin met alle kleine taken. Losse opdrachten, teksten lezen, kleine dingen die nog van eerder zijn blijven liggen. Pas zodra dit is gedaan moet je met de grote dingen aan de slag. Die kun je pas tackelen als je de rust op tafel en in je hoofd hebt teruggevonden. Veel van mijn leerlingen vinden het vervelend dat hun docent geen rekening met hen houdt als ze huiswerk opgeven. Dat snap ik, maar daarom moet je al het huiswerk zien als studietijd. Bij iedere minuut die je effectief in je huiswerk steekt ben je bezig met de leerstof voor het proefwerk. En dan wordt het 'echte' leren weer een stuk gemakkelijker! Zo kun je in totaal met veel minder studietijd een veel beter cijfer halen."

Deze ouders gingen u voor

"Wij waren in eerste instantie sceptisch omdat de bijlescoach zelf nog maar net voor zijn eindexamen VWO was geslaagd. Hij heeft ons echter aangenaam verrast met het snelle resultaat. Onze dochter (4 HAVO) had erg veel moeite met het vak economie en haalde telkens flinke onvoldoendes. Na 3 bijlessen van coach Pepijn haalde ze voor haar nieuwe toets maar liefst een 7,5! Kortom, Pepijn heeft het uitstekend gedaan!"
Martin Blaak
Martin Blaak Vader van Sophie, Amersfoort
“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Met mijn bijlescoach Eric kan ik iedere week oefenen met de stof. Wat ik heel prettig vind is dat ik op een manier word geholpen waar ik ook echt wat aan heb. Dat mis ik op school dus een beetje. Maar mijn cijfers zijn door de bijles heel veel beter geworden!”
Cecile Willebrands
Cecile Willebrands Cecile, 4 VWO, Hilversum
“Mijn dochter (Nicolien) zit in de tweede klas van de havo en heeft sinds een jaar bijles van StudyWorks. Dat er iemand langskomt om bijles te geven, werkt als een goede stok achter de deur. Mijn dochter vindt het prettig dat ik mij even niet met het schoolwerk hoef te bemoeien! Bovendien weet de coach van Nicolien precies wat er wordt gevraagd op school. De cijfers zijn nu een stuk beter en ik kan erop vertrouwen dat het schoolwerk netjes gedaan wordt.”
Nienke Balk
Nienke Balk Moeder van Nicolien, Utrecht
“StudyWorks geeft ook bijles in Den Haag. Vroeger had ik nog klassikale bijles omdat ik bij mijn moeder woon maar nu zijn mijn cijfers pas vooruit gegaan. Sommige vakken kan ik moeilijk in de klas oefenen. Het fijne vind ik dat StudyWorks ook online bijles geeft voor wanneer ik bij mijn vader ben."
Thomas Somers
Thomas Somers Engels, 3 vmbo, Den Haag
“Speciaal voor het examen hebben wij onze zoon een pakket examentraining 'cadeau gedaan'. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat er veel aandacht besteed is aan het zoeken naar een goede bijlesdocent. Wij wilden graag een vrouwelijke coach uit de buurt, en die kregen we ook. Supergoed en snel geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Moeder van Daan, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een probleem, maar dat kan het wel worden ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Bijlescoach Timo heeft mij allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes aangeleerd zodat ik de stof wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, havo 4, Gouda

Heeft u nog vragen?

Wellicht staat uw vraag tussen onze veelgestelde vragen!

Staat uw vraag er niet tussen? Wij helpen u graag verder.

info@studyworks.nl
06 400 99 616


Whats

contacteer sfeer afbeelding

Sary
Hoofd Planning

Wij zorgen voor een geschikte online huiswerkcoach

Huiswerkbegeleiding van Maxime

Huiswerkbegeleiding over het internet is superhandig! Je kunt namelijk lekker snel en gemakkelijk aantekeningen uitwisselen. Ook kun je heel snel leuke Youtube-filmpjes doorgeven die van belang kunnen zijn bij bepaalde leerstof.

Geïnteresseerd?
Laat ons u overtuigen.

U kunt hier uw gegevens invoeren
dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.