Ondersteuning voor scholen

StudyWorkers: ondersteunend personeel mét ervaring

De scholen in Nederland hebben hun onderwijsplannen overboord moeten gooien door de coronacrisis. Veel scholieren ondervinden, ondanks de vele digitale lessen, erg veel last van alle veranderingen. Slechtere resultaten en een verminderde motivatie zijn enkele voorbeelden van de effecten van de coronacrisis. Tevens ervaren veel leerkrachten een hogere werkdruk en kunnen zij hun beroep uitvoeren met aanzienlijk minder plezier en voldoening. StudyWorks biedt ondersteuning voor scholen om het onderwijs weer leuker en gemakkelijker te maken voor iedereen. Vele handen maken licht werk, dus laten we samenwerken!

StudyWorks wil graag alle scholen en leerkrachten in Nederland ondersteunen om het onderwijs zo goed én prettig mogelijk door te laten gaan. Gelukkig beschikken wij over een grote pool aan onderwijsondersteuners. Dit zijn onze trotse StudyWorkers! U kunt nu ook een beroep op hen doen voor uw school. U weet natuurlijk waar de meeste hulp nodig is, dus u bepaalt waar onze StudyWorkers mogen bijspringen. Zij bieden met hun ondersteuning hulp aan scholen waar velen, juist nu, een grote behoefte aan hebben.

 

Ondersteuning voor scholen

 

Veelgestelde vragen over samenwerking

Al onze begeleiders zitten in het tweede, derde of vierde jaar van de pabo of zijn momenteel bezig met hun docentenopleiding op universitair niveau (minor- of masteropleiding). Dat betekent dat zij allen al een greep hebben op moderne didactiek en pedagogiek. Ten tweede zijn zij allemaal door onze strenge selectieprocedure gekomen. Onderwijs is een serieuze zaak, en daarom nemen wij alleen de beste docenten in spé aan. Zij moeten betrokken willen zijn bij het onderwijs van uw leerlingen, zodat zij daar van kunnen leren en mettertijd zelf les kunnen gaan geven. Op deze manier zijn zij gemotiveerd om de beste ondersteuning op uw school te kunnen bieden.

Iedere school ondervindt zo haar eigen problemen. Daarom bepaalt uw school waar en wanneer er precies hulp nodig is. Zo kunnen onze StudyWorkers:

 • Lesuitval tegengaan door in te vallen voor zieke collega’s
 • Surveilleren in de klas terwijl de docent vanuit huis werkt
 • Surveilleren op school om coronaregels te handhaven
 • Als onderwijsassistent aan de slag gaan om leerlingen persoonlijke aandacht te bieden en leerlingdifferentiatie te realiseren
 • Examentrainingen geven
 • Individuele bijles geven, zelfs tijdens de vakanties

Zo ziet u het: onze StudyWorkers zijn flexibel in te zetten, precies waar uw school dat nodig acht.

Bij StudyWorks vinden we dat de communicatielijnen altijd zo kort mogelijk moeten zijn. Daarom zal na uw aanmelding het contact tussen u en onze StudyWorker altijd direct plaatsvinden – dus zónder tussenpersoon. Dat is natuurlijk wel zo makkelijk! Op deze manier zijn StudyWorkers snel in te plannen. Korte lijntjes en flexibele hulp: dat maakt de ondersteuning van StudyWorker zo effectief.

Wij vinden we dat schoolondersteuning altijd effectief en zeker niet duur moet zijn. Bij StudyWorks bent u daarom te allen tijde verzekerd van:

 • Scherpe tarieven. Bij StudyWorks betaalt uw school maximaal €35,- per uur per StudyWorker (ex btw). Onze concurrenten rekenen daarentegen bedragen van minstens €70,- per uur.
 • Ervaren invalkrachten. Alle StudyWorkers zijn gescreend en getraind in hun persoonlijke en onderwijskundige vaardigheden.
 • Flexibiliteit: Binnen één dag kunnen wij een StudyWorker vinden die aansluit bij uw wensen.
 • Géén opstartkosten, en zeker geen onnodig papierwerk.

Bij StudyWorks betaalt uw school maximaal €35,- per uur per StudyWorker (ex btw). Dat is zeer scherp geprijsd, want veel uitzendbureau's en bijlesconcurrenten rekenen al snel bedragen van minstens €70,- per uur.

Tevens betaalt u bij StudyWorks géén opstartkosten.

Ervaar zelf de voordelen van een samenwerking met StudyWorks

StudyWorks heeft al meerdere basis- en middelbare scholen kunnen steunen door middel van een samenwerking. Wij kunnen uw school helpen, zodat de focus van u en uw collega’s weer kan komen te liggen bij datgene wat het belangrijkst is: uw leerlingen.

Denkt u dat uw school ook baat heeft bij de ondersteuning van onze StudyWorkers? Neem contact met ons op. Wij gaan dan direct aan de slag en sturen zo spoedig mogelijk een overzicht met StudyWorkers die perfect zijn voor uw school en situatie. Er zal dan een kennismakingsgesprek plaatsvinden waarin er inhoudelijke doelen gesteld kunnen worden. Daarna zal de ondersteuning snel plaatsvinden, wanneer u en uw school dat nodig achten. Wilt u de mogelijkheden bespreken? Wacht niet langer en zet de stap: meld uw school nu aan voor een samenwerking met StudyWorks!

U kunt ons bereiken door onderstaand formulier in te vullen of door contact op te nemen met:

Joran Koeleman

Tel: 06 39 61 34 01 joran@studyworks.nl

Meer informatie aanvragen

Wilt u meer weten over de ondersteuning voor scholen van StudyWorks? Vul dan onderstaand formulier in en klik op 'aanvraag voltooien'. Wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug met een antwoord.

 • Licht hier toe waarmee StudyWorks uw school kan helpen.

Wat maakt de ondersteuning voor scholen van StudyWorks uniek?

Ondersteuning voor scholen

Docenten-in-opleiding en pabostudenten uit de buurt ondersteunen uw school

Ondersteuning voor scholen - StudyWorks

Differentiatie en huiswerkbegeleiding - Onze begeleiders helpen uw leerlingen bij één-op-één begeleiding

Ondersteuning voor scholen

Onze begeleiders zijn flexibel in te plannen en springen daar bij waar uw school en uw leerlingen daar behoefte aan hebben

Deze ouders gingen u voor

"Wij waren in eerste instantie sceptisch omdat de bijlescoach zelf nog maar net voor zijn eindexamen VWO was geslaagd. Hij heeft ons echter aangenaam verrast met het snelle resultaat. Onze dochter (4 HAVO) had erg veel moeite met het vak economie en haalde telkens flinke onvoldoendes. Na 3 bijlessen van coach Pepijn haalde ze voor haar nieuwe toets maar liefst een 7,5! Kortom, Pepijn heeft het uitstekend gedaan!"
Martin Blaak
Martin Blaak Vader van Sophie, Amersfoort
“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Met mijn bijlescoach Eric kan ik iedere week oefenen met de stof. Wat ik heel prettig vind is dat ik op een manier word geholpen waar ik ook echt wat aan heb. Dat mis ik op school dus een beetje. Maar mijn cijfers zijn door de bijles heel veel beter geworden!”
Cecile Willebrands
Cecile Willebrands Cecile, 4 VWO, Hilversum
“Mijn dochter (Nicolien) zit in de tweede klas van de havo en heeft sinds een jaar bijles van StudyWorks. Dat er iemand langskomt om bijles te geven, werkt als een goede stok achter de deur. Mijn dochter vindt het prettig dat ik mij even niet met het schoolwerk hoef te bemoeien! Bovendien weet de coach van Nicolien precies wat er wordt gevraagd op school. De cijfers zijn nu een stuk beter en ik kan erop vertrouwen dat het schoolwerk netjes gedaan wordt.”
Nienke Balk
Nienke Balk Moeder van Nicolien, Utrecht
“StudyWorks geeft ook bijles in Den Haag. Vroeger had ik nog klassikale bijles omdat ik bij mijn moeder woon maar nu zijn mijn cijfers pas vooruit gegaan. Sommige vakken kan ik moeilijk in de klas oefenen. Het fijne vind ik dat StudyWorks ook online bijles geeft voor wanneer ik bij mijn vader ben."
Thomas Somers
Thomas Somers Engels, 3 vmbo, Den Haag
“Speciaal voor het examen hebben wij onze zoon een pakket examentraining 'cadeau gedaan'. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat er veel aandacht besteed is aan het zoeken naar een goede bijlesdocent. Wij wilden graag een vrouwelijke coach uit de buurt, en die kregen we ook. Supergoed en snel geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Moeder van Daan, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een probleem, maar dat kan het wel worden ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Bijlescoach Timo heeft mij allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes aangeleerd zodat ik de stof wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, havo 4, Gouda

Heeft u nog vragen?

Wij helpen u graag verder.

info@studyworks.nl
06 400 99 616


WhatsApp

contacteer sfeer afbeelding

Sary
Hoofd Planning

Wij zorgen voor geschikte lesondersteuners bij u op school

StudyWorks Walter - #1 Bijles van StudyWorks

Lesondersteuning door Walter

Ik spring nu al enige tijd bij op een tweetal middelbare scholen bij mij in de buurt. Ik leer daar zelf heel veel van, en ik merk dat mijn collega's mijn hulp goed kunnen gebruiken. De leerlingen vinden het ook prettig, want zij kunnen nu vaker hun hand opsteken en een antwoord verwachten.

Geïnteresseerd?
Laat ons u overtuigen.

U kunt hier uw gegevens invoeren
dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.