Ondersteuning voor scholen

De basis- en middelbare scholen in Nederland hebben veel onderwijsplannen overboord moeten gooien door de coronacrisis. Nèt toen bleek dat de scholen weer open gingen werden ze vrijwel direct weer gesloten. Uitval van leerkrachten en wisselende resultaten met digitale lessen hebben ertoe geleid dat veel scholen in verminderde staat zijn om het onderwijs op een gedegen manier door te laten gaan. Scholieren ondervinden hier last van en veel leerkrachten moeten hun beroep uitvoeren met aanzienlijk minder plezier. StudyWorks biedt ondersteuning voor scholen om het onderwijs weer leuker en gemakkelijker te maken voor iedereen.

Lesondersteunende begeleiders van StudyWorks

StudyWorks wil graag alle scholen en leerkrachten in Nederland ondersteunen om het onderwijs zo goed én prettig mogelijk door te laten gaan. Al onze bijlescoaches zijn pabo-student of vakdocent in opleiding. Als lesondersteunend personeel zijn zij in te zetten waar uw school dat nodig acht en kunnen zij uw leerlingen helpen met het bijspijkeren van lastige lesstof. Leerlingdifferentiatie is nog nooit zo gemakkelijk geweest! Onze begeleiders komen uit de buurt van uw school en springen precies bij waar uw school dat nodig acht. De begeleiders van StudyWorks bieden met hun ondersteuning voor scholen de hulp waar velen, juist nu, een grote behoefte aan hebben. Wilt u meer weten over wat StudyWorks voor uw school kunt betekenen? Onze veelgestelde vragen zijn hier te lezen, en u kunt meer informatie aanvragen middels ons onderstaand informatieformulier.

Veelgestelde Vragen

Onze begeleiders zijn flexibel in te zetten. Vliegen de vragen van leerlingen u om de oren, en heeft u aanvullende vakspecifieke ondersteuning nodig? Dan beantwoorden onze begeleiders graag alle vragen uit de klas bij vakken als wiskunde en Engels. Zijn er specifieke leerlingen die neigen onder de radar te vliegen en met slechte resultaten thuis komen? Dan kunnen onze begeleiders als als lesondersteuner te werk gaan en leerlingen één-op-één begeleiding kunnen bieden gedurende de les. Vele handen maken licht werk!

Wanneer het u en de begeleider het uitkomt - wel zo makkelijk! Onze begeleiders volgen hun opleiding tot docent, dus buiten hun studietijd om zijn zij gemakkelijk in te plannen om u en uw leerlingen te assisteren. Te maken lesvoorbereidingen en andere zaken kunt u zelf met onze begeleiders inplannen. Korte lijntjes en prettige communicatie - dat maakt de ondersteuning voor scholen van StudyWorks zo flexibel.

Al onze begeleiders zitten in het tweede, derde of vierde jaar van de pabo of zijn momenteel bezig met hun docentenopleiding op universiteitsniveau (minor- of masteropleiding). Dat betekent dat zij allen al een greep hebben op moderne didactiek en pedagogiek. Ten tweede zijn zij allen door onze strenge selectieprocedure gekomen. Onderwijs is een serieuze zaak, en daarom nemen wij alleen de meest gedreven docenten in spé aan. Zij moeten betrokken willen zijn bij het onderwijs van uw leerlingen, zodat zij daar zelf van kunnen leren en mettertijd zelf les kunnen gaan geven.

Ondersteuning voor scholen

 

Meer informatie aanvragen

Wilt u meer weten over de ondersteuning voor scholen van StudyWorks? Vul dan onderstaand formulier in en klik op 'aanvraag voltooien'. Wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug met een antwoord.

  • Licht hier toe waarmee StudyWorks uw school kan helpen.

Wat maakt de ondersteuning voor scholen van StudyWorks uniek?

Ondersteuning voor scholen

Docenten-in-opleiding en pabostudenten uit de buurt ondersteunen uw school

Ondersteuning voor scholen - StudyWorks

Differentiatie en huiswerkbegeleiding - Onze begeleiders helpen uw leerlingen bij één-op-één begeleiding

Ondersteuning voor scholen

Onze begeleiders zijn flexibel in te plannen en springen daar bij waar uw school en uw leerlingen daar behoefte aan hebben

Deze ouders gingen u voor

"Wij waren in eerste instantie sceptisch omdat de bijlescoach zelf nog maar net voor zijn eindexamen VWO was geslaagd. Hij heeft ons echter aangenaam verrast met het snelle resultaat. Onze dochter (4 HAVO) had erg veel moeite met het vak economie en haalde telkens flinke onvoldoendes. Na 3 bijlessen van coach Pepijn haalde ze voor haar nieuwe toets maar liefst een 7,5! Kortom, Pepijn heeft het uitstekend gedaan!"
Martin Blaak
Martin Blaak Vader van Sophie, Amersfoort
“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Met mijn bijlescoach Eric kan ik iedere week oefenen met de stof. Wat ik heel prettig vind is dat ik op een manier word geholpen waar ik ook echt wat aan heb. Dat mis ik op school dus een beetje. Maar mijn cijfers zijn door de bijles heel veel beter geworden!”
Cecile Willebrands
Cecile Willebrands Cecile, 4 VWO, Hilversum
“Mijn dochter (Nicolien) zit in de tweede klas van de havo en heeft sinds een jaar bijles van StudyWorks. Dat er iemand langskomt om bijles te geven, werkt als een goede stok achter de deur. Mijn dochter vindt het prettig dat ik mij even niet met het schoolwerk hoef te bemoeien! Bovendien weet de coach van Nicolien precies wat er wordt gevraagd op school. De cijfers zijn nu een stuk beter en ik kan erop vertrouwen dat het schoolwerk netjes gedaan wordt.”
Nienke Balk
Nienke Balk Moeder van Nicolien, Utrecht
“StudyWorks geeft ook bijles in Den Haag. Vroeger had ik nog klassikale bijles omdat ik bij mijn moeder woon maar nu zijn mijn cijfers pas vooruit gegaan. Sommige vakken kan ik moeilijk in de klas oefenen. Het fijne vind ik dat StudyWorks ook online bijles geeft voor wanneer ik bij mijn vader ben."
Thomas Somers
Thomas Somers Engels, 3 vmbo, Den Haag
“Speciaal voor het examen hebben wij onze zoon een pakket examentraining 'cadeau gedaan'. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat er veel aandacht besteed is aan het zoeken naar een goede bijlesdocent. Wij wilden graag een vrouwelijke coach uit de buurt, en die kregen we ook. Supergoed en snel geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Moeder van Daan, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een probleem, maar dat kan het wel worden ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Bijlescoach Timo heeft mij allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes aangeleerd zodat ik de stof wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, havo 4, Gouda

Heeft u nog vragen?

Wij helpen u graag verder.

info@studyworks.nl
06 400 99 616


WhatsApp

contacteer sfeer afbeelding

Sary
Hoofd Planning

Wij zorgen voor geschikte lesondersteuners bij u op school

StudyWorks Walter - #1 Bijles van StudyWorks

Lesondersteuning door Walter

Ik spring nu al enige tijd bij op een tweetal middelbare scholen bij mij in de buurt. Ik leer daar zelf heel veel van, en ik merk dat mijn collega's mijn hulp goed kunnen gebruiken. De leerlingen vinden het ook prettig, want zij kunnen nu vaker hun hand opsteken en een antwoord verwachten.

Geïnteresseerd?
Laat ons u overtuigen.

U kunt hier uw gegevens invoeren
dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.