Ons recept voor

Online examentraining

Online examentraining van StudyWorks

Online examentraining van StudyWorks, dat is leuk en enorm succesvol voor iedere scholier. Wij hebben dan ook niet zomaar een slagingspercentage van 100%. Onze examentraining is gemakkelijk te volgen: onze bijlescoach biedt over ons leerplatform begeleiding. Zo krijgt uw kind de beste bijles, lekker vanuit de luie stoel. Met online bijles van StudyWorks zijn betere cijfers gemakkelijk te halen en wordt het schoolwerk weer leuk!

Meld u nu aan

Voor online examentraining

Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug om een examentraining in te plannen

Een fijne organisatie, die snel passend hulp kon bieden aan onze dochter. De communicatie verloopt erg soepel en iedereen is meedenkend. Je kan altijd bij ze terecht voor vragen. Snelle reactie. Ook de studenten zijn geduldig, lief en hebben kennis voor de vakken waarbij je bijles hebt aangevraagd.

Arie Kortland

— Hulp van StudyWorks

- Een moeilijk vak

examentraining is voor veel scholieren noodzakelijk. Helaas zijn er toch veel scholieren die zich ongemakkelijk voelen bij het idee van examentraining. Maar online bijles is speciaal voor scholieren die liever over het internet bijles volgen of die een erg vol rooster hebben! Heeft uw kind ook moeite met de volgende zaken?

Bijles aan de keukentafel

Binnen twee dagen online examentraining

Wij begrijpen dat uw kind zo snel mogelijk betere cijfers moet halen. Daarom kunnen wij al binnen 48 uur een geschikte bijlescoach vinden en kan de examentraining beginnen. In onze matchingsprocedure zoeken wij altijd naar coaches met een gemeenschappelijke interesse of hobby als uw kind. Zo kan er een klik ontstaan, en wordt de online bijles niet alleen effectiever maar ook leuker! Onze online bijlescoaches zullen dan met hun enorme vakinhoudelijke kennis en hun motiverende aanpak uw kind ondersteunen. Zij zijn ook ervaringsdeskundigen in het slim leren voor de komende toets. Zo kan uw kind met goede moed terug naar school en komen de betere cijfers erg snel. Online bijles van StudyWorks: leuk én effectief!

De voordelen van StudyWorks

— Hoe werkt het?

In 4 stappen naar hogere cijfers

Aanmelding

Meld u aan en wij zoeken de beste bijlescoach voor uw kind

1

Inplan

U wordt gebeld en de eerste online examentraining wordt binnen 48 uur ingepland

2

Examentraining

De coach maakt een persoonlijk leerplan en gaat direct aan de slag

3

Evaluatie

U wordt gebeld om te bespreken hoe de eerste examentraining is verlopen

4

home

— Over ons

Met zorg gekozen begeleiders

StudyWorks selecteert al haar coaches niet alleen op hun kennis, maar ook op hun sociale vaardigheden en natuurlijk gevoel voor kennisoverdracht. Wanneer wij op zoek gaan naar een geschikte coach voor uw kind zoeken wij altijd naar gemeenschappelijke hobby’s en interesses, want wij vinden dat er een goede klik moet zijn tussen de coach en uw kind. Dat maakt de online examentraining nóg plezieriger en dat komt het leerproces ten goede.

— Alle hulp onder één dak

Wij verzorgen online examentraining op deze niveau's

Jaar 1 Jaar 2 Jaar 3 Jaar 4 Jaar 5 Jaar 6 Jaar 7 Jaar 8
Basisschool
VMBO
HAVO
VWO
Gymnasium
MBO
HBO

— Alleen de allerbeste

Ontmoet onze bijlescoaches

StudyWorks selecteert al haar coaches niet alleen op hun kennis, maar ook op hun sociale vaardigheden en natuurlijk gevoel voor kennisoverdracht. Wanneer wij op zoek gaan naar een geschikte coach voor uw kind zoeken wij altijd naar gemeenschappelijke hobby’s en interesses, want wij vinden dat er een goede klik moet zijn tussen de coach en uw kind. Dat maakt de examentraining nóg plezieriger en dat komt het leerproces ten goede.

Kyra Kronenberg

Toen ik 16 jaar oud was heb ik bijles gehad voor scheikunde. Oh wat vond ik dat vak lastig en ik stond op het punt om op te geven. Door bijles heb ik het vak kunnen begrijpen en ook al vond ik het vak nog steeds niet leuk, ik haalde wel voldoendes en kon zo overgaan naar het volgende jaar. Sindsdien heb ik altijd de passie gehad om mensen, jong en oud, te helpen hun doelen te begeleiden. Vanaf november 2020 ben ik werkzaam bij StudyWorks en kan ik deze passie beoefenen door bijles te geven in verschillende vakken. StudyWorks heeft mij de kans gegeven om jonge kinderen te begeleiden om samen de resultaten en doelen te behalen die we willen halen.

Luna van Sebille

Mijn eerste bijles was dus een erg leuke ervaring. Ik vind het superfijn dat StudyWorks bijlessen op deze manier organiseert. Ze regelen alles goed voor de bijlescoach en de leerlingen, en ondersteunen je waar nodig. Ik hoop dat ik nog meer leerlingen op deze manier kan gaan helpen en ondersteunen, echt leuk om te doen!

Coach Andre

Ik vind het leuk om leerlingen te helpen een plan te maken en meer overzicht te krijgen. Goede en betrokken begeleiding maakt het verschil tussen een voldoende of onvoldoende – dat geldt voor ieder schoolvak. Als je vervolgens ziet dat ze écht vooruitgang boeken is dat geweldig. Het is fijn om waardering van mijn leerlingen te krijgen voor wat we hebben bereikt.

— Tarieven

Onze pakketten

Meer examentraining betekent meer korting. Met één van onze pakketten bent u verzekerd van een lagere prijs per uur. U bepaalt vervolgens zelf wanneer u de bijlessen inplant en betaalt gemakkelijk middels automatisch incasso. Onze pakketten zijn 12 maanden geldig dus vaak in 2 schooljaren te gebruiken! Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Mini

Pakket
27,50* / p.u
  • € 32,- korting
  • 16 uur bijles
  • Online of thuis

Succes plus

Pakket
20,00* / p.u
  • € 380,- korting
  • 40 uur bijles
  • Online of thuis

Losse bijles

Per uur

€ 29,50
/ p.u

*Eénmalig €35,- administratiekosten

— Recensies

Wat zeggen andere ouders?

Arjan Jansma

“Een fijne organisatie, die snel passend hulp kon bieden aan onze dochter. De communicatie verloopt erg soepel en iedereen is meedenkend. Je kan altijd bij ze terecht voor vragen. Snelle reactie. Ook de studenten zijn geduldig, lief en hebben kennis voor de vakken waarbij je bijles hebt aangevraagd.”

— Veelgestelde vragen

Heeft u nog vragen?

Onze examentraining begint vanaf €20,- per losse training. U kunt voor één van onze pakketten examentraining kiezen. Dan ontvangt u flinke korting bij afname van méér examentrainingen. Ga naar onze tarieven om te zien welk pakket het beste bij u past.

Uw kind kan al binnen 48 uur beginnen met examentraining omdat wij een grote poel aan ervaren bijlescoaches hebben in Nederland. Dat betekent dat er altijd iemand in of nabij uw woonplaats beschikbaar is. Wel zo handig vlak voor het examen!

Door een combinatie van persoonlijke coaches, leren aan huis en een motiverende aanpak heeft StudyWorks een slagingspercentage van 100% weten te halen – en te behouden. Lees daarover hier meer.

StudyWorks levert zowel (online) bijles als huiswerkbegeleiding en examentraining voor alle schoolvakken in het Nederlands onderwijs.

StudyWorks is actief in heel Nederland en onze coaches komen bij u aan huis. Komt dat niet helemaal uit? Dan geven onze bijlescoaches ook graag online examentraining.

Heeft u nog vragen?

Ik help u graag verder


Sary – Hoofd Inplan

Meld u nu aan voor onze

Online examentraining

Graag de mogelijkheden nog even doorspreken? Vul vandaag nog geheel vrijblijvend het contactformulier in en wij nemen binnen een dag contact met u op.