Onze Bijlesdocenten – StudyWorks

Wie zijn de bijlesdocenten van StudyWorks?

StudyWorks heeft ruim 1000 bijlesdocenten in dienst. Zij wonen verspreid door heel Nederland. Elk van onze bijlescoaches is uniek en beschikt over vaardigheden en specialiteiten waarop de coach door onze recruitmentafdeling handmatig is geselecteerd.

De unieke vaardigheden en specialiteiten van onze bijlesdocenten matchen wij met de interesses en voorkeuren van de leerling. Achter de schermen bij StudyWorks staat een heel team klaar om de beste match tussen leerling en bijlescoach te maken. Wij geloven dat een goede match de kwaliteit van de bijlessen verhoogt.

Meer dan een docent

Wij geloven dat een geslaagde bijles verder gaat dan alleen het behalen van goede resultaten. Onze bijlesdocenten zijn erop gericht om niet alleen de schoolprestaties te verbeteren, maar ook het zelfvertrouwen en de zelfstandigheid te vergroten. Een goede bijles is meer dan het overdragen van kennis alleen, het is ook juist het coachen van de leerling. Dit is de reden dat StudyWorks haar docenten coaches noemt, zij doen namelijk zoveel meer dan alleen het overbrengen van kennis.


Bij StudyWorks bent u verzekerd van...

  • Bijles aan Huis in een vertrouwde omgeving
  • Enthousiaste bijlescoaches mét ervaring
  • Bijles op maat, van hoge kwaliteit
  • Effectieve hulp met de lesstof
  • Vrijblijvend inschrijven
Aanmelden

 

StudyWorks is actief in heel Nederland

Wie zijn onze coaches

Ons netwerk van coaches bestaat uit vakspecialisten en studenten die allemaal dezelfde passie delen voor het onderwijzen en begeleiden van leerlingen. Onze coaches zijn niet alleen goed in de vakken die zij geven, maar ze zijn ook sociaal in de omgang.

Vakspecialisten

StudyWorks heeft vakspecialisten in dienst, dit zijn: docenten en oud-docenten, maar ook mensen die werkzaam zijn in een gerelateerde branche of die over actuele vakkennis beschikken. Dit kunnen mensen zijn die inmiddels met pensioen zijn, maar bijvoorbeeld altijd als vertaler Duits werkzaam zijn geweest.

Studenten

Het grootste deel van onze bijlescoaches is student. Alle studenten in dienst bij StudyWorks hebben een vwo-diploma of studeren aan het HBO of de Universiteit. Daarnaast hebben ze een ruime voldoende gehaald voor de vakken waarin zij bijles geven. Onder de bijlescoaches zijn ook Pabo-studenten en studenten die een docentopleiding volgen. Alle coaches begrijpen de stof goed, omdat zij dagelijks bezig zijn met de lesstof en het leerproces. Zij kunnen de leerlingen begeleiden als geen ander.

Hoe worden onze bijlescoaches geselecteerd?

Wij vinden de kwaliteit van onze bijlescoaches erg belangrijk. Daarom worden onze bijlescoaches individueel en vakkundig geselecteerd door onze recruitmentafdeling. Zij selecteren de coaches op sociale vaardigheden, persoonlijke kwaliteiten en hun bekwaamheid om de lesstof goed over te brengen. Dit doen we aan de hand van een persoonlijk kennismakingsgesprek. Voordat de coaches bij ons aan de slag kunnen, volgen zij eerst onze bijlestraining die hen optimaal voorbereidt voor de bijlessen.

 

Wat wij onze coaches leren

In onze bijlestraining leren de coaches hoe zij het beste hun bijlessen kunnen indelen en hoe zij hun leerlingen kunnen motiveren. Ook geven wij onze coaches mee dat het belangrijk is dat de leerling zich op zijn of haar gemak voelt, zodat de bijles door zowel de leerling als de coach als prettig wordt ervaren. Het vertrouwen tussen de leerling en de coach verhoogt de effectiviteit van de bijles. De leerling voelt dan minder de drempel om aan te geven waar hij of zij moeite mee heeft. Zo wordt de hulpvraag sneller in beeld gebracht.

Meet the coaches

Maak kennis met onze bijlescoaches Willem en Erin. Zij vertellen over hun ervaringen als bijlescoach en hoe zij nu zo’n bijles aanpakken.

Aanmelden

Studenten

Hieronder ziet u een aantal profielen van studenten uit ons netwerk van bijlescoaches.

Bijlescoach Fleur

Leeftijd: 19
Studie: Scheikunde
Bijlesvakken: Scheikunde, Natuurkunde, Wiskunde B

"Ik geef al een paar jaar bijles en het blijft leuk wanneer een leerling de stof begint te begrijpen. Je ziet snel groei bij de leerlingen als ze de extra aandacht krijgen die ze nodig hebben. Het is leuk als ik een berichtje krijg dat mijn leerling weer een voldoende heeft gehaald. Het is dankbaar werk. Wanneer ik vaker bij een leerling kom, ontwikkel je een soort band met ze.

Bijlescoach Joaquin

Leeftijd: 19
Studie: Toegepaste wiskunde
Bijlesvakken: Wiskunde A/B & Economie

"Ik vind het leuk om leerlingen te helpen een plan te maken en meer overzicht te krijgen. Zeker bij wiskunde kan goede begeleiding het verschil maken tussen een voldoende of onvoldoende. Als je vervolgens ziet dat ze écht vooruitgang boeken is dat geweldig. Het is fijn om waardering van mijn leerlingen te krijgen voor wat we hebben bereikt."

Vakspecialisten

Hieronder ziet u een aantal profielen van vakspecialisten uit ons netwerk van bijlescoaches.

Bijlescoach Ismonde

Leeftijd: 30 jaar

Vakgebied: Middelbaar- en NT2-onderwijs

Vakken: Nederlands en Engels

"In de bijlessen kan ik leerlingen die daar behoefte aan hebben het beetje extra hulp geven waar op school, in de grote groepen, vaak geen tijd voor is."
.

Bijlescoach Frits

Leeftijd: 60 jaar

Vakgebied: Sterrenkunde

Vakken: Natuurkunde, Wiskunde A/B

"Ik haal voldoening uit het verder helpen van leerlingen. Soms hebben ze gewoon een andere aanpak nodig en hoeft de aanpak helemaal niet zo ingewikkeld te zijn. Het allermooiste vind ik het 'aha' moment wanneer het kwartje bij de leerling valt."

Nog even overleggen?

Laat uw gegevens achter, wij nemen contact met u op.