Speciale Begeleiding – StudyWorks

Speciale Begeleiding

StudyWorks verzorgt bijles voor alle kinderen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken op school. Dat doen we niet alleen voor kinderen die snel één onvoldoende willen ophalen maar ook voor kinderen die meer structurele leerproblemen hebben. Voor kinderen waar bijvoorbeeld autisme, dyslexie of ADHD goede schoolresultaten in de weg staat, hebben wij een speciale selectie coaches die een relevante opleiding én ervaring hebben.

StudyWorks Academy

StudyWorks ontwikkelt een interne opleiding waarin onze coaches door pedagogen en psychologen worden bijgeschoold om leerlingen met gedragsproblemen, concentratieproblemen en faalangst beter te kunnen bijstaan. Binnenkort zal de StudyWorks Academy haar eerste gecertificeerde coaches aan kunnen bieden. Hierdoor kan StudyWorks nog beter inspelen op de individuele problemen van de leerling.

Bijles op Maat

Ieder kind is uniek, en daarom is onze bijles dat ook. Bij ons krijgt iedere leerling de bijles die bij hem of haar past. Dat houdt voor StudyWorks niet op bij ‘normale’ leerproblemen of achterstanden. Wij hebben ervaring met onder andere structurele faalangst en ADHD maar in ons netwerk zitten begeleiders en samenwerkingspartners met zeer brede ervaring. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

aanmelden