Bijbaan als pabo leerkracht in het basisonderwijs (€14,- per uur)

Zit jij in je tweede, derde of vierde jaar van de pabo? Wil jij graag extra ervaring opdoen voor de klas? Zoek jij een flexibele bijbaan waar je direct ècht voor de klas mag komen te staan? Krijg jij energie van basisschoolleerlingen en wil jij hen leren lezen, schrijven en rekenen? Solliciteer op deze vacature voor de ideale bijbaan als pabo leerkracht bij StudyWorks!

StudyWorks werkt nauw samen met basisscholen die op zoek zijn naar enthousiaste pabo-studenten om hun team te komen versterken. In deze flexibele bijbaan bepaal jij op welke basisschool je werkt en hoeveel uren je voor de klas wil staan. Met maar liefst €14,- per uur krijg jij goed betaald terwijl je ervaring opdoet op leuke basisscholen. Tevens draag je hiermee bij aan de ontwikkeling van jonge kinderen en help je je collega's enorm. Als pabo leerkracht bij StudyWorks doe je ervaring op, help je anderen én verdien je ook nog eens lekker! Ben je enthousiast en wil je meteen solliciteren? Dat kan nu ook via WhatsApp:

Solliciteer via WhatsApp

Wat kan StudyWorks jou bieden?

 • Je kunt al solliciteren als je je pabo-propedeuse hebt behaald!
 • Mooi salaris conform de CAO primair onderwijs - minimaal €14,- per uur!
 • Je kunt flexibel werken in het onderwijs naast je studie
 • Je werkt op leuke basisscholen bij jou in de buurt
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling als leerkracht
 • Reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer

 

Waar zijn wij naar op zoek?

 • Sociaal vaardig en zelfstandig
 • Een leerkracht in opleiding met een gezonde dosis humor en lef
 • Een goede greep op pedagogische en didactische vaardigheden
 • Een motiverende instelling en een natuurlijk overwicht voor de klas
 • Flexibele houding en altijd in voor een uitdaging
 • In bezit van (minimaal) een pabo-propedeuse
 • Je zit in je tweede / derde / vierde jaar van de pabo
 • Óf je studeert pedagogiek, ergotherapie of de opleiding tot onderwijsassistent

Voldoe jij aan de bovenstaande kenmerken? We nodigen je dan graag uit voor een gezellig sollicitatiegesprek via onze online omgeving. Bij vragen over de functie kan je contact opnemen met Charley Steur (Hoofd HR-Recruitment):

charley@studyworks.nl
tel: 06 39 61 34 01

Solliciteren bij StudyWorks

 

Pabo vacature leerkracht StudyWorks

Stap 1:

Upload je contactgegevens in onderstaand formulier

StudyWorks - Pabo Vacature Leerkracht 2

Stap 2:

Wij nodigen je uit voor een sollicitatiegesprek

StudyWorks - vacature pabo leerkracht 3

Stap 3:

Begin met lesgeven en verdien meteen lekker bij!

Solliciteer direct!

 • Accepted file types: doc, docx, pdf, jpg.
  Word, PDF of JPEG max 15 MB
Solliciteer via WhatsApp

Pabo-student: Onno (22)

"Door de uitbraak van corona is mijn stagejaar erg bijzonder geworden. Ik kan gewoon les blijven geven, maar dan alleen het over het internet. Maar dat is natuurlijk veel anders dan daadwerkelijk voor de klas staan. Ik miste heel erg het gevoel dat ik een verschil maak en ik kan mijn leerlingen niet de persoonlijke aandacht geven die ze nodig hebben. Gelukkig mag ik weer doorgaan met mijn pabo-stage, maar door alle maatregelen valt het aantal uren dat ik voor de klas sta erg tegen. Daarom heb ik gereageerd op deze vacature van StudyWorks. Op de school waar ik werk kan ik mijn eigen uren inplannen en houd ik dus tijd over voor mijn stage en studie. Ik vind het ook prettig dat ik ondertussen wat geld verdien! Mijn stageschool en de school waar ik werk verschillen best veel, en ik kan mijn ervaring en kennis op hele andere manieren benutten."

 

Pabo Student vacature StudyWorks Onno

 

Pabo-student: Isa (19)

"Ik ben aan het begin van mijn tweede jaar begonnen met werken op een basisschool bij StudyWorks. De keuze voor deze vacature had ik overigens snel gemaakt. Lesgeven vind ik gaaf en ik verdien hiermee lekker wat bij. En mijn lesuren kan ik lekker makkelijk inplannen dus houd ik tijd over voor mijn stage en voor leuke dingen. Ik merk dat ik hierdoor ook met meer energie overhoud voor mijn studie! Ook kan ik op mijn 'werk'-school goed experimenteren met werkvormen en opdrachtjes waar ik op mijn stageschool maar weinig tijd voor krijg. Ik kan mezelf lekker uitdagen zonder dat er altijd een stagebegeleider zit mee te kijken. Ik merk dat ik door mijn ervaringen bij StudyWorks veel relaxter in het klaslokaal sta. Mijn leerlingen vinden mijn lessen leuker en ik heb ook meer plezier in mijn vak!"

 

Pabo Student vacature StudyWorks Isa