Bijles in Antwerpen

Aan huis of op het internet

sterretje icoon

Altijd de beste kwaliteit

Afgestemd op de wensen en het niveau van uw kind!

poppetje icoon

Gekwalificeerde bijlesleraren

Onze bijlesleraren zijn allemaal intern opgeleid!

boek icoon

Persoonlijke begeleiding

Één-op-één begeleiding, zowel thuis als op het internet!

Meld u nu aan

Voor bijles in Antwerpen vanaf 30 euro per uur

Asset 98.4
bijles van StudyWorks

— Hulp van StudyWorks

Bijles op maat

Beter rapport en terug volle goesting om naar school te gaan! Dat garandeert onze bijles in Antwerpen van StudyWorks. We zijn fier op onze slaagkans van 100% en hebben hierdoor al veel studenten door heel Antwerpen en omstreken geholpen. StudyWorks geeft bijles in wiskunde, Nederlands, Frans, Spaans, chemie en nog veel meer schoolvakken. De bijles kan bij u thuis doorgaan, maar ook simpelweg online. Met onze bijles krijgt uw kind persoonlijke begeleiding van een ervaren bijlesleraar. En dat maakt de aanpak van StudyWorks zo plezant en succesvol!

"De bijlescoach van Lucas heeft ons aangenaam verrast met het snelle resultaat. Onze zoon had erg veel moeite met het vak chemie en haalde telkens onvoldoendes. Na 3 bijlessen van bijlesleraar Pepijn haalde hij voor haar nieuwe toets maar liefst een 7,5! Pepijn heeft het super gedaan!"

— Hoe werkt het?

In 4 stappen naar een beter rapport

Aanmelding

Meld u aan en wij zoeken de beste bijlesleraar voor uw kind

1

Inplannen

Zodra er een leraar gevonden is, wordt de eerste bijles ingepland

2

Bijles

De leraar maakt een persoonlijk leerplan en gaat direct aan de slag

3

icoon 4

Evaluatie

U wordt gebeld om te bespreken hoe de eerste bijles is verlopen

4

— Tarieven

Onze pakketten

Meer bijles betekent meer korting. Met één van onze pakketten bent u verzekerd van een lagere prijs per uur. U bepaalt vervolgens zelf wanneer u de bijlessen inplant! Onze pakketten zijn 12 maanden geldig dus vaak in 2 schooljaren te gebruiken!

Mini

Pakket
€ 35*/p.u
  • Bespaar € 80
  • 16 uur bijles

Succes

Pakket
€ 33*/p.u
  • Bespaar € 168
  • 24 uur bijles

Succes plus

Pakket
€ 30*/p.u
  • Bespaar € 400
  • 40 uur bijles

*Exclusief eenmalige administratieve kost van € 35

*U betaalt € 40 voor losse bijlessen

Studenten geholpen
0
Geslaagd
0 %
Jaar ervaring
0

— Veelgestelde vragen

Heeft u nog vragen?

Onze bijles in Antwerpen begint vanaf 30 euro per uur. U kunt voor één van onze pakketten bijles kiezen. Dan krijgt u een flinke korting bij afname van méér bijles!

De inhoud van de bijles wordt bepaald met uw kind – hij of zij weet immers het beste wat er behandeld moet worden voor school! Bij aanvang van de eerste bijles worden er leerdoelen opgesteld. Deze leerdoelen zijn leidend in het meten van de voortgang en het bepalen van de koers verder in het bijles traject.

StudyWorks levert zowel (online) bijles als huiswerkbegeleiding en examentraining voor alle schoolvakken in het Vlaams onderwijs.

StudyWorks rekent bij aanmelding een eenmalige administratieve kost van 35 euro. We rekenen deze kosten voor de tijd en inspanning dat het kost om een goede match tussen een bijlesleraar en uw kind te realiseren.

StudyWorks is actief in heel Antwerpen en onze bijlesleraren komen graag bij u aan huis. Komt dat niet helemaal uit? Dan geven onze bijlesleraren ook bijles op het internet.

Heeft u nog vragen?

Ik help u graag verder


Sary – Hoofd Inplan

docent-met-laptop

Hebben we u overtuigd?

Meld u nu aan voor onze bijles

Graag de mogelijkheden nog even doorspreken? Vul vandaag nog geheel vrijblijvend het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

StudyWorks logo wit