Ik wil bijles

Huiswerkbegeleiding wiskunde

Mooie cijfers, grip op het huiswerk en geen stress meer voor school: dat is allemaal te behalen met huiswerkbegeleiding wiskunde van StudyWorks. Dag in, dag uit helpen de coaches van StudyWorks vele leerlingen in heel Nederland met huiswerkbegeleiding wiskunde. De motiverende houding van de coach zorgt ervoor dat huiswerk weer iets leuks wordt. Geef uw kind ook een steuntje in de rug, en kies voor huiswerkbegeleiding wiskunde van StudyWorks!

Meld u nu aanVoor (online) huiswerkbegeleiding wiskunde

 • Bijles op maat
 • Persoonlijke begeleiding
 • Zowel aan huis als online
 • Gekwalificeerde coaches
 • Alle vakken en niveaus

Een fijne organisatie, die snel passend hulp kon bieden aan onze dochter. De communicatie verloopt erg soepel en iedereen is meedenkend. Je kan altijd bij ze terecht voor vragen. Snelle reactie. Ook de studenten zijn geduldig, lief en hebben kennis voor de vakken waarbij je bijles hebt aangevraagd.

Arie Kortland
Hulp van StudyWorks

Wiskunde, een moeilijk vak

Bijna tweederde van alle scholieren in Nederland krijgt huiswerkbegeleiding wiskunde. Toch zijn er veel scholieren die zich hiervoor schamen of ervoor kiezen om geen huiswerkbegeleiding wiskunde te nemen. Dat is zonde, want huiswerkbegeleiding kan juist heel nuttig en leuk zijn! Heeft uw kind ook moeite met:

 • Het bijhouden van de grote berg wiskunde huiswerk?
 • Lastige statistiek opgaven?
 • Het concentreren in de klas?
 • Het berekenen van hoeken met sinus, cosinus & tangens?
 • Het oefenen voor toetsen?
 • Het begrijpen en uitvoeren van verhaaltjessommen?

Persoonlijke huiswerkbegeleiding wiskunde - Onderwijs op maat

Het zelfvertrouwen van uw kind mag natuurlijk niet lijden onder stress en grote stapels ongemaakt huiswerk. Daarom kan StudyWorks al snel de huiswerkbegeleiding wiskunde laten plaatsvinden. Wij sturen namelijk zo snel mogelijk een persoonlijke coach op pad, speciaal geselecteerd op bijvoorbeeld een gemeenschappelijke hobby met uw kind. Dat zorgt voor iets leuks om over na te spreken en dus een prettige werksfeer! Onze coaches staan uw kind bij met een motiverende houding zodat het huiswerk maken al een stuk minder stressvol is. Met huiswerkbegeleiding wiskunde van StudyWorks keert het zelfvertrouwen terug en wordt school weer leuk!

Hoe werkt het?

In 4 stappen naar hogere cijfers

Aanmelding

Meld u aan en wij zoeken de beste coach voor uw kind

Inplannen

Zodra wij een coach gevonden hebben wordt de huiswerkbegeleiding ingepland

Huiswerkbegeleiding

De coach maakt een persoonlijk leerplan en gaat direct aan de slag

Evaluatie

U wordt gebeld om te bespreken hoe de eerste huiswerkbegeleiding is verlopen

Over ons

Met zorg gekozen begeleiders

StudyWorks selecteert al haar coaches niet alleen op hun kennis, maar ook op hun sociale vaardigheden en natuurlijk gevoel voor kennisoverdracht. Wanneer wij op zoek gaan naar een geschikte coach voor uw kind, zoeken wij altijd naar gemeenschappelijke interesses, want wij vinden dat er een goede klik moet zijn tussen de coach en uw kind. Dat maakt de huiswerkbegeleiding nog plezieriger en dat komt het leerproces ten goede.

Lees meer
Alle hulp onder één dak

Wij verzorgen huiswerkbegeleiding op deze niveaus

Onze coaches zijn getraind om te voorzien in huiswerkbegeleiding op elk niveau en in elk leerjaar. Hierdoor kunnen wij uw kind altijd ondersteunen waar hij/zij dat nodig heeft.

Jaar 1
Jaar 2
Jaar 3
Jaar 4
Jaar 5
Jaar 6
Jaar 7
Jaar 8
Basisschool
Vmbo
Habo
Vwo
Gymnasium
Mbo
Hbo
Wo
Alleen de allerbesten

Ontmoet onze coaches

StudyWorks selecteert al haar coaches persoonlijk op hun kennis, maar ook op hun visie op het geven van huiswerkbegeleiding wiskunde en hun sociale vaardigheden. Hierdoor kunnen wij aan iedere leerling een leuke en ervaren coach bieden.

Afbeelding coach

Coach Alyza

Ik geef bijles in eigenlijk alle talen, ik ben een super talen fan! Ik vind het vooral belangrijk om tijdens mijn bijlessen goed te kijken naar wat de leerling nou echt nodig heeft. Vaak ligt het probleem namelijk niet bij de stof zelf, maar bij de manier waarop ze de stof leren op school. Daarom probeer ik altijd naar een nieuwe methode te zoeken die wel werkt voor de leerling!

Afbeelding coach

Coach Luna

Mijn eerste bijles was een erg leuke ervaring. Ik vind het superfijn dat StudyWorks bijlessen op deze manier organiseert. Ze regelen alles goed voor de bijlescoach en de leerlingen, en ondersteunen je waar nodig. Ik hoop dat ik nog meer leerlingen op deze manier kan gaan helpen en ondersteunen, echt leuk om te doen!

Afbeelding coach

Coach Joshua

Ik ben bij StudyWorks gaan werken omdat het heel leuk vind om iets nieuws te leren aan iemand. Ik geef vooral bijles in de beta-vakken en mijn bijlesleerling had laatst een zeven gehaald voor wiskunde terwijl hij daarvoor alleen maar vieren haalde. Ik kreeg van hem een appje, maar ook van zijn moeder. Zo leuk om te merken hoe blij zijn ouders ook met mijn bijlessen waren!

Tarieven

Onze pakketten

Meer huiswerkbegeleiding betekent meer korting. Met een van onze pakketten bent u verzekerd van een lagere prijs per uur. U bepaalt vervolgens zelf wanneer u de lessen inplant en betaalt gemakkelijk middels automatisch incasso. Onze pakketten zijn 12 maanden geldig dus vaak in 2 schooljaren te gebruiken! Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Icoon pakket

Mini

Pakket

31,-*

/ p.u.
 • € 64,- korting
 • 16 uur bijles
Kies pakket
Icoon pakket

Succes

Pakket

28,-*

/ p.u.
 • € 168,- korting
 • 24 uur bijles
Kies pakket
Icoon pakket

Succes plus

Pakket

24,-*

/ p.u.
 • € 440,- korting
 • 40 uur bijles
Kies pakket

Losse bijles

Per uur

35,-*

/ p.u.
Kies losse bijles
*Eénmalig €35,- administratiekosten
Recensies

Wat zeggen andere ouders?

Maarten Koopmans

“Uitstekende bijles gehad voor mijn zoon. De coach was zeer vriendelijk en sociaal, waardoor er snel een klik ontstond. Na een paar bijlessen was het gemiddelde snel gestegen. Na een tijdje is de onvoldoende van een 4,7 omgebogen naar een 7,1. Willem haalde al snel achten en negens voor wiskunde. Ik ben uitermate tevreden!”

Lees meer
Nabijgelegen locaties

Volg huiswerkbegeleiding wiskunde in...

Onze vakken

Met welke vakken kunnen wij u nog meer helpen?

Veelgestelde vragen

Heeft u nog vragen?

 • Hoeveel kost de huiswerkbegeleiding wiskunde van StudyWorks?

  Onze huiswerkbegeleiding wiskunde begint vanaf €24,- per les. U kunt voor één van onze pakketten bijles kiezen. Dan ontvangt u flinke korting bij afname van méér huiswerkbegeleiding. Ga naar onze tarieven om te zien welk pakket het beste bij u past.

 • Door wie wordt de huiswerkbegeleiding wiskunde van StudyWorks gegeven?

  StudyWorks werkt met een grote groep aan gekwalificeerde coaches. Wij hebben door heel Nederland coaches gereed staan om uw kind te steunen en te motiveren bij het maken van het schoolwerk. Al onze coaches hebben een intern trainingstraject gevolgd, want er zitten veel fijne kneepjes aan het vak. Zo is ieder kind uniek en heeft dan ook zijn of haar eigen benodigdheden.

 • Wat wordt er behandeld tijdens de huiswerkbegeleiding wiskunde?

  De inhoud van de huiswerkbegeleiding wiskunde wordt bepaald met uw kind – hij of zij weet immers het beste wat er behandeld moet worden voor school! Bij aanvang van de eerste huiswerkbegeleiding wiskunde worden er leerdoelen opgesteld. Deze leerdoelen zijn leidend in het meten van de voortgang en het bepalen van de koers verder in het traject.

 • Wat maakt de huiswerkbegeleiding wiskunde van StudyWorks zo effectief?

  StudyWorks is gebouwd op drie belangrijke pijlers. Deze pijlers zijn kwaliteit, maatwerk en flexibiliteit. Wij vinden dat huiswerkbegeleiding altijd van hoge kwaliteit moet zijn. Daarnaast leert ieder kind op zijn/haar eigen manier, dus onze lessen zijn altijd op maat gemaakt. Als laatste zijn onze gekwalificeerde coaches erg flexibel en staan zij de hele week klaar om uw kind te ondersteunen bij het schoolwerk. Om deze drie redenen is de huiswerkbegeleiding van StudyWorks zo effectief.

 • Waarom rekent StudyWorks administratiekosten?

  StudyWorks rekent bij aanmelding eenmalig administratiekosten van €35,-. Wij rekenen deze kosten alle tijd en inspanning dat het kost om een goede match tussen een coach en uw kind te realiseren.

 • Waar vindt de huiswerkbegeleiding wiskunde van StudyWorks plaats?

  StudyWorks is actief in heel Nederland en onze coaches komen bij u aan huis. Komt dat niet helemaal uit? Dan geven onze coaches ook graag online huiswerkbegeleiding wiskunde.

 • Welke diensten levert StudyWorks nog meer?

  StudyWorks levert zowel online bijles als huiswerkbegeleiding en examentraining voor alle schoolvakken in het Nederlands onderwijs.

Heeft u nog vragen?

Ik help u graag verder StudyWorks medewerker

Sary - Hoofd Inplan

 • 06 - 400 99 616
 • info@studyworks.nl

LinkedIn Facebook Instagram E-mail
StudyWorks B.V. Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap XML