De beste bijles is aan huis

StudyWorks verzorgt bijles aan huis; in een voor uw kind vertrouwde omgeving. Individuele bijles zorgt voor een vertrouwensband tussen leerling en begeleider. Een relatie waarin de leerling eerlijk kan zijn over achterstanden of leerproblemen. De leraren op school staan vaak te ver van de leerling af. Daarom richten wij ons op meer gelijkwaardige communicatie. Uit ervaring weten we dat dit een positieve invloed heeft op de ontwikkeling van de leerling.

Structuur en Planning

Vaak is een gebrek aan overzicht de oorzaak van een onvoldoende. De meeste leerlingen zijn echt wel slim genoeg Ze zijn alleen niet op tijd begonnen of wisten niet eens dat er een toets aan kwam. Daarom wordt tijdens de bijles van StudyWorks extra aandacht aan structuur en planning besteed. Een opgeruimde agenda en goede werkhouding doet wonderen voor de gehele cijferlijst. Zo heeft uw kind hopelijk zo weinig mogelijk bijles nodig.

Een op Een

De bijles van StudyWorks is een-op-een. Dat is de meest effectieve vorm van bijles. De vaste begeleider van uw kind weet precies wat er op school verwacht wordt. Zo zijn er nooit meer misverstanden over schoolwerk en zal het huiswerk eindelijk eens af zijn. Zo blijft er gelukkig ook meer tijd over voor leukere dingen dan school.

Aanmelden

WIJ ZORGEN VOOR EEN PASSENDE BEGELEIDER

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

In welke vakken wordt bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Aardrijkskunde
We geven ook bijles Aardrijkskunde.
Biologie
We geven ook bijles Biologie.
Duits
We geven ook bijles Duits.
Economie
We geven ook bijles Economie.
Engels
We geven ook bijles Engels.
Frans
We geven ook bijles Frans.
Geschiedenis
We geven ook bijles Geschiedenis.
Grieks
We geven ook bijles Grieks.
Latijn
We geven ook bijles Latijn.
M&O
We geven ook bijles M&O.
Maatschappijleer
We geven ook bijles Maatschappijleer.
Natuurkunde
We geven ook bijles Natuurkunde.
Nederlands
We geven ook bijles Nederlands.
Scheikunde
We geven ook bijles Scheikunde.
Wiskunde
We geven ook bijles Wiskunde.

U ZIT NERGENS AAN VAST, MAAR KRIJGT WEL KORTING!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 25,- per uur
 • Totaal € 40,- Korting
€ 400,-
Meest gekozen

Middel

 • 18 % Korting
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 22,50 per uur
 • Totaal € 120,- korting
€ 540,-

Groot

 • 27 % Korting
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 20,- per uur
 • Totaal € 300,- Korting
€ 800,-
Toch liever een losse bijles van 2 uur? € 27,50 per uur Bijles of huiswerkbegeleiding

Wat onze klanten zeggen

"De bijles van StudyWorks heeft veel rust opgeleverd, een aanrader."
Hester Wouters
Hester Wouters Ouder, Soest
“StudyWorks heeft een toffe manier van werken. Niels kan zijn coach gewoon appen als hij een vraag heeft, of de bijles moet verzetten bijvoorbeeld. Zij hebben best een goede band. Dat is erg handig en ik heb zijn nummer ook dus ben altijd op de hoogte.”
Martin Blaak
Martin Blaak Ouder, Amersfoort
“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste coach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Natuurkunde, 4 VWO, Hilversum
“Mijn dochter zit in de tweede klas en heeft sinds een jaar ongeveer bijles van StudyWorks. Dat er iemand langskomt om bijles te geven, werkt als een aardige stok achter de deur. De druk is toch wat hoger dan wanneer je het als ouder moet afdwingen. Bovendien weet de bijlescoach van Nicolien precies wat er wordt gevraagd op school. De cijfers zijn nu een stuk beter, en ze houden ons thuis niet meer voor de gek!”
Nienke Balk
Nienke Balk (Ouder, Utrecht)
“StudyWorks zit pas sinds kort ook in Den Haag, daarvoor had ik nog klassikale bijles. Niets mis mee hoor, maar mijn cijfers zijn nu pas vooruit gegaan. Je kan een taal ook moeilijk in de klas oefenen. Het is wel iets duurder, maar het werkt dan ook echt.”
Thomas Somers
Thomas Somers Engels, 3 HAVO, Den Haag
“Speciaal voor het examen hebben wij onze dochter een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Goed geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Ouder, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, VMBO 3, Gouda

Nog even overleggen?

Laat uw gegevens achter, wij nemen contact met u op.