Bijles – StudyWorks

StudyWorks is actief in heel Nederland

Hoe werkt het?

 • U meldt uw zoon of dochter aan
 • Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op  
 • We stellen vast waar we uw zoon of dochter mee kunnen helpen 
 • Wij gaan op zoek naar een geschikte coach bij u in de buurt
 • Als er een match is, plannen wij de eerste bijles
 • U ervaart de voordelen van bijles aan huis
 • Wij nemen contact met u op om te vragen hoe de eerste bijles is verlopen
 • Bij een geslaagde eerste bijles plant u een volgende bijles met de coach
Aanmelden

Wanneer is bijles nodig?

Merkt u dat uw kind moeite heeft om mee te komen op school of de lesstof niet voldoende begrijpt, dan kan het goed zijn om bijles te overwegen. Bijles kan uw kind net dat beetje zelfvertrouwen geven dat het nodig heeft. Bijles is er niet alleen om cijfers op te halen, het is er juist om leerlingen te ondersteunen en te helpen waar ze dat nodig hebben. Soms heeft een leerling wat extra hulp nodig bij het leren voor een toets, bij het plannen en overzicht houden of een achterstand weg te werken. Ook als uw kind een overstap maakt naar een hoger leerniveau kan bijles een goed instrument zijn om deze overstap zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Hoe werkt bijles aan huis?

Als u zich heeft aangemeld, dan gaan wij op zoek naar een geschikte coach bij u in de buurt. Als we de match hebben gevonden dan zullen we dit met u overleggen. Als u akkoord gaat dan zullen wij de eerste bijles plannen. De bijlescoaches geven de bijlessen bij u aan huis. Wij ervaren dat een vertrouwde omgeving een positieve uitwerking heeft op de ontwikkeling en vooruitgang van de leerlingen. Gelijkwaardig en persoonlijk contact met een vaste coach is daarbij van belang.

Na de eerste bijles kunt u zelf met de coach een volgende afspraak plannen. Wij houden van korte lijntjes en informeel contact. U kunt de coach altijd bellen of appen als er wat is of als een bijles onverwachts niet door kan gaan.

Wie geven de bijlessen?

We hebben bij StudyWorks een groot team aan coaches klaarstaan om uw zoon of dochter te helpen. Alle coaches zijn gekwalificeerd en gespecialiseerd in de vakken waar zij bijles in geven. Alle coaches hebben een speciaal door ons ontwikkelde training gevolgd en zijn daarmee gekwalificeerd om bijles te geven. Of u nu woonachtig bent in Leeuwarden, Breda of Maastricht. Met meer dan 1000 coaches door heel Nederland, is een match dichterbij dan u denkt. Mocht er toch geen coach bij u in de buurt beschikbaar zijn, dan gaan we voor u op zoek.

De juiste match

Wij geloven dat een goede match tussen coach en leerling de kwaliteit van de bijlessen verhoogt. Als u aangeeft welke eigenschappen u belangrijk vindt in een coach, dan gaan wij op zoek naar de juiste match.

Kwalitatieve bijles begint bij een goede vertrouwensrelatie tussen leerling en kind. De leerlingen moeten altijd het gevoel hebben dat ze bij hun coach terecht kunnen over dingen die ze kwijt willen of waar ze tegenaan lopen of. Het vinden van de juiste match tussen leerling en coach is bij ons daarom prioriteit.

Huiswerkbegeleiding of bijles, wat is het verschil?

Bij StudyWorks maken we eigenlijk geen onderscheid tussen huiswerkbegeleiding en bijles. De coach kijkt samen met de leerling wat hij of zij nodig heeft en past de bijlessen daarop aan. Samen bepalen zij leerdoelen waar ze met de bijlessen naartoe werken. Leerlingen worden zo actief betrokken bij hun eigen voortgang.

Bijles aan huis snel geregeld

Als u zich aanmeldt dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. We vinden het belangrijk om van u persoonlijk te horen waar wij uw zoon of dochter mee kunnen helpen, want alleen zo kunnen we de beste match met een coach maken. We doen altijd ons best om zo snel mogelijk een coach te vinden en de eerste bijles in te plannen. Mocht er haast zijn om de bijlessen te starten omdat er bijvoorbeeld een toets is, dan kunnen we daar rekening mee houden.

Vrijblijvend aanmelden

Meld u nu vrijblijvend aan voor bijles aan huis en ervaar zelf de voordelen van bijles aan huis! Als u nog vragen heeft of meer over ons wilt weten, neem dan contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 030 744 05 38 of door te mailen naar info@studyworks.nl. We zijn ook via WhatsApp te bereiken, app gerust naar 0640099616.

Aanmelden

WIJ ZORGEN VOOR EEN PASSENDE BEGELEIDER

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

In welke vakken wordt bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Aardrijkskunde
We geven ook bijles Aardrijkskunde.
Basisschool
We geven ook bijles Basisschool.
Begrijpend Lezen
We geven ook bijles Begrijpend Lezen.
Biologie
We geven ook bijles Biologie.
Duits
We geven ook bijles Duits.
Economie
We geven ook bijles Economie.
Engels
We geven ook bijles Engels.
Frans
We geven ook bijles Frans.
Geschiedenis
We geven ook bijles Geschiedenis.
Grieks
We geven ook bijles Grieks.
Latijn
We geven ook bijles Latijn.
M&O
We geven ook bijles M&O.
Maatschappijleer
We geven ook bijles Maatschappijleer.
Natuurkunde
We geven ook bijles Natuurkunde.
Nederlands
We geven ook bijles Nederlands.
Rekenen
We geven ook bijles Rekenen.
Scheikunde
We geven ook bijles Scheikunde.
Wiskunde
We geven ook bijles Wiskunde.

U ZIT NERGENS AAN VAST, MAAR KRIJGT WEL KORTING!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • € 40,- Korting
 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • € 120,- Korting!
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 22,50 per uur

Groot

 • € 300,- Korting!
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden geldig
€ 20,- per uur
Losse Bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wat onze ouders en kinderen zeggen

Verrassend goed resultaat "Wij waren in eerste instantie sceptisch omdat degene die bijles kwam geven, zelf nog scholier bleek te zijn (6 gymnasium). Hij heeft ons echter aangenaam verrast met het snelle resultaat. Onze dochter (4 HAVO) had erg veel moeite met het vak economie en haalde consequent stevige onvoldoendes. Na 3 bijlessen van Pepijn haalde ze voor haar nieuwe toets maar liefst een 7,5! Kortom, Pepijn heeft het uitstekend gedaan!"
Martin Blaak
Martin Blaak Vader van Sophie, Amersfoort
“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste bijlescoach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Emma, 4 VWO, Hilversum
“Mijn dochter,(Nicolien) zit in de tweede klas van de havo en heeft sinds een jaar Bijles van StudyWorks. Dat er iemand langskomt om bijles te geven, werkt als een aardige stok achter de deur. De druk is toch wat hoger dan wanneer je het als ouder moet afdwingen. Bovendien weet de bijlescoach van Nicolien precies wat er wordt gevraagd op school. De cijfers zijn nu een stuk beter, en ze houden ons thuis niet meer voor de gek!”
Nienke Balk
Nienke Balk Moeder van Nicolien, Utrecht
“StudyWorks geeft ook bijles in Den Haag, daarvoor had ik nog klassikale bijles omdat ik bij mijn moeder woon. Niets mis mee hoor, maar mijn cijfers zijn nu pas vooruit gegaan. Je kan een taal ook moeilijk in de klas oefenen. Het fijne vind ik dat StudyWorks ook Online Bijles geeft als ik bij mijn vader ben."
Thomas Somers
Thomas Somers Engels, 3 vmbo, Den Haag
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, havo 4, Gouda

Nog even overleggen?

Laat uw gegevens achter, wij nemen contact met u op.