Bijles in Amersfoort – StudyWorks

Bijles in Amersfoort

De veertiende stad van Nederland groeit nog steeds. Het prachtige middeleeuwse centrum met haar grachten en stadspoorten is slechts een fractie van wat Amersfoort te bieden heeft. Inclusief de nieuwste wijk Vathorst rijkt de gemeente inmiddels van Soesterberg tot aan Nijkerk. Met deze grootte en bezienswaardigheden zoals het mondriaanhuis en Dierenpark Amersfoort kan deze stad zich meten met de grootsten van Nederland.

Veel scholen = veel bijles

Wist u dat Amersfoort maar liefst tien middelbare scholen telt? Natuurlijk wel zo handig voor de kinderen, om niet te lang naar school te hoeven fietsen. Met zo veel leerlingen is er in Amersfoort ook veel vraag naar bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining. Tenslotte is iedere leerling anders en dus de kans groot dat de begeleiding op school niet precies aansluit op zijn of haar behoeften. Daarom is de bijles van StudyWorks persoonlijk, op maat en aan huis.

Bij StudyWorks zit u nergens aan vast

StudyWorks houdt het graag simpel. Bij ons betaalt u geen inschrijfkosten en zit u niet vast aan een contract. Schrijf uw kind nu in via het inschrijfformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een intake-gesprek. Of uw kind nu op het Wellant- of het Van Lodenstein college zit, wij hebben altijd wel een geschikte begeleider in de buurt. Ook als u niet in Amersfoort woont maar bijvoorbeeld in Soest, Soesterberg, Baarn, Hoevelaken of Leusden, zijn wij u graag van dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Mail uw vragen naar info@studyworks.nl of bel ons op 06-40099616.

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt er bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Duits
We geven ook bijles Duits in Amersfoort.
Biologie
We geven ook bijles Biologie in Amersfoort.
Aardrijkskunde
We geven ook bijles Aardrijkskunde in Amersfoort.
Economie
We geven ook bijles Economie in Amersfoort.
Engels
We geven ook bijles Engels in Amersfoort.
Latijn
We geven ook bijles Latijn in Amersfoort.
Natuurkunde
We geven ook bijles Natuurkunde in Amersfoort.
Wiskunde
We geven ook bijles Wiskunde in Amersfoort.
Nederlands
We geven ook bijles Nederlands in Amersfoort.
Frans
We geven ook bijles Frans in Amersfoort.
M&O
We geven ook bijles M&O in Amersfoort.
Geschiedenis
We geven ook bijles Geschiedenis in Amersfoort.
Grieks
We geven ook bijles Grieks in Amersfoort.
Maatschappijleer
We geven ook bijles Maatschappijleer in Amersfoort.
Scheikunde
We geven ook bijles Scheikunde in Amersfoort.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • € 40,- Korting
 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • € 120,- Korting!
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 22,50 per uur

Groot

 • € 300,- Korting!
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden geldig
€ 20,- per uur
Losse Bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste bijlescoach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Emma, 4 VWO, Hilversum
Supersnel een bijlescoach bij ons aan huis! “Speciaal voor het examen hebben wij onze zoon een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Super goede en snel geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Moeder van Daan, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, havo 4, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.