Bijles Begrijpend Lezen

Heeft uw zoon of dochter moeite met begrijpend lezen? Dan bent u bij StudyWorks aan het juiste adres. Veel leerlingen hebben moeite met het lezen van ingewikkelde teksten, dus uw kind is niet de enige. Om uw kind te ondersteunen bieden wij bijles begrijpend lezen van hoge kwaliteit, met coaches die aan huis komen.

Onze bijlessen begrijpend lezen gaan verder dan simpele vragen stellen over dito teksten. Onze bijlescoaches stellen doelgerichte vragen die gebaseerd zijn op eindtoetsen van vorige jaren. Met de citotoets in het achterhoofd raakt uw kind steeds beter gewend aan dat soort vraagstelling. Zo worden de leerlingen klaargestoomd voor het maken van deze belangrijke citotoets.

Citotoets en Begrijpend Lezen

Elke leerling op de basisschool zal op den duur de citotoets moeten maken. Hier wil je natuurlijk zo hoog mogelijk scoren. Niet omdat je ouders dat zo graag willen, maar omdat jij altijd het uiterste uit jezelf wilt halen! Het vak begrijpend lezen is een belangrijk onderdeel van de citotoets en daarom is het essentieel dat je dit beheerst.

Tekstverklaring en examens

Veel van de vakken die uw kind later op de middelbare school zal volgen bevatten een onderdeel begrijpend lezen. Wij komen dan ook veel leerlingen tegen die door hun leesachterstand op de basisschool in de problemen komen op de middelbare school. Dit komt vaak voor in het taalonderwijs en kan voor veel vertraging zorgen. Wees dus op tijd met bijles begrijpend lezen, dat kan uw kind in de toekomst veel stress schelen. Zeker als hij of zij niet zo goed is in talen.

Bijles van StudyWorks

Het aanbod van bijlessen voor de basisschool gaat verder dan alleen Begrijpend Lezen. Of uw kind nu moeite heeft met Begrijpend Lezen, Nederlands, Engels, Rekenen, Aardrijkskunde, Geschiedenis of Biologie, StudyWorks biedt hulp voor alle schoolvakken van de basisschool én middelbare school. Schrijf uw kind dus vandaag nog in. Inschrijvingen zijn volledig vrijblijvend en dit kunt u doen door een mailtje te sturen naar: info@studyworks.nl, of door een simpel appje te sturen. Ook kunt u ons natuurlijk altijd even bellen voor eventuele vragen op: 030 - 744 05 38.

Aanmelden Contact

In de volgende steden wordt bijles gegeven.

Wij bieden voor alle vakken en niveau's op basis- en middelbare school bijles aan, in de volgende steden.U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of contract. De uren in het pakket kunt u inplannen wanneer dat ú het beste uitkomt.

Klein

 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 75,- Korting
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • 22 % Korting
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 155,- korting
€ 22,50 per uur

Groot

 • 30 % Korting
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 335,- Korting
€ 20,- per uur
Losse bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel zorg aan de match tussen de leerling en de begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, als we u terugbellen na uw aanmelding ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste coach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Natuurkunde, 4 VWO, Hilversum
“Mijn dochter zit in de tweede klas en heeft sinds een jaar ongeveer bijles van StudyWorks. Dat er iemand langskomt om bijles te geven, werkt als een aardige stok achter de deur. De druk is toch wat hoger dan wanneer je het als ouder moet afdwingen. Bovendien weet de bijlescoach van Nicolien precies wat er wordt gevraagd op school. De cijfers zijn nu een stuk beter, en ze houden ons thuis niet meer voor de gek!”
Nienke Balk
Nienke Balk (Ouder, Utrecht)
“StudyWorks zit pas sinds kort ook in Den Haag, daarvoor had ik nog klassikale bijles. Niets mis mee hoor, maar mijn cijfers zijn nu pas vooruit gegaan. Je kan een taal ook moeilijk in de klas oefenen. Het is wel iets duurder, maar het werkt dan ook echt.”
Thomas Somers
Thomas Somers Engels, 3 HAVO, Den Haag
“Speciaal voor het examen hebben wij onze dochter een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Goed geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Ouder, Soest

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Laat uw gegevens achter via het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.