Bijles voor biologie van StudyWorks

Biologie gaat over meer dan alleen de letterlijke bloemetjes en bijtjes. Het gaat namelijk ook over de spreekwoordelijke ‘bloemetjes en bijtjes’! Maar biologie is een heel breed vak en omvat dus veel meer onderwerpen dan we vaak ons kunnen bedenken. Zo moeten scholieren bij biologie tegenwoordig ook feilloos weten wat fotosynthese is, waar adrenaline in het lichaam wordt gemaakt en uit wat voor bestanddelen bepaalde plantenvoeding bestaat. Dat is een hoop kennis dat je paraat dient te hebben als je het proefwerk moet maken. Veel kinderen op de basisschool en de middelbare school kunnen daarom hun weg maar moeilijk vinden in de grote hoeveelheid onderwerpen – met matige cijfers tot gevolg. Bijles voor biologie van StudyWorks is het antwoord op deze matige cijfers. Voor iedere leerling staat een persoonlijke bijlescoach paraat om bijles voor biologie te geven!

Voor iedere leerling een unieke aanpak bij bijles voor biologie

StudyWorks biedt al meer dan tien jaar bijles voor biologie, evenals huiswerkbegeleiding en examentraining. Met onze bijles voor biologie kan uw kind nu ook een mooie voldoende halen op het komende proefwerk. Dat doen wij met behulp van onze grote verscheidenheid aan gepassioneerde en ervaren bijlescoaches. Onze bijlescoaches staan klaar om uw kind te helpen met die grote wirwar aan biologische termen en fenomenen. Uw kind wordt geholpen door een persoonlijke coach, met wie ze samen voor biologie aan de slag gaan. Dat betekent dat al onze bijles compleet op maat is, want onze bijlescoaches zijn getraind om om te gaan met de leerwensen van uw kind. Alle leerwensen worden in een persoonlijk leerplan opgenomen zodat goed in beeld komt wat goed gaat en wat er nog beter kan. Al onze studiebegeleiding vindt plaats via bij u thuis, of over het internet. Onze bijlescoaches zullen uw kind ook altijd motiveren om door te blijven leren. Zo wordt het leren niet alleen efficiënt maar ook nog eens heel leuk. Op deze manier garanderen wij leuke en kwalitatieve bijles voor biologie– met mooie cijfers tot gevolg. Thuis of online bijles krijgen voor biologie van een toffe coach: de perfecte aanvulling op het onderwijs van iedere scholier!

Vrijblijvend aanmelden

Hoe werkt de bijles van StudyWorks?

1. Vertel ons waarmee de bijlescoaches van StudyWorks uw kind kunnen helpen

2. Wij gaan direct op zoek naar een geschikte bijlescoach voor de leerwensen van uw kind

3. De bijles kan beginnen! Onze coach maakt met uw kind een persoonlijk leerplan, en zo komen voldoendes weer in zicht!

Onze succesverhalen

Case: Leerling Jakob (17)

Over bijles voor biologie had Jakob nog nooit nagedacht. Waarom zou hij? Hij ging altijd met de hakken over de sloot door naar het volgende schooljaar op school. Maar bij zijn vmbo examen biologie ging het toch echt verkeerd. Zijn onvoldoende voor biologie was in zijn eigen woorden ‘legendarisch’. Die ‘legendarische’ onvoldoende kostte hem overigens zijn eindexamen. Dat vonden zijn klasgenoten wel grappig, maar de ouders van Jakob konden er toch minder hard om lachen. Daarom kozen zij voor bijles voor biologie van StudyWorks. Wij stuurden onze topcoach Puck (22) om Jakob bijles voor biologie te geven. Samen leerden ze de lesstof en verbeterden ze zijn werk- en leerhouding zodat hij het jaar erop gewoon op tijd zou beginnen met leren. Ook keek Puck naar hoe Jakob precies te werk ging en hielp hem bij het structureren van zijn studielast. Bijles voor biologie van StudyWorks bleek precies datgene wat Jakob al die jaren had gemist!

Dankzij de bijles van coach Puck haalde Jakob op het volgende eindexamen gewoon een legendarische voldoende voor biologie! Mooi werk!

Case: Bijlescoach Quinten (19)

Bijlescoach Quinten is zelf nog niet zo lang van de middelbare school af maar toch heeft hij al veel mensen kunnen helpen. Hij is namelijk een kei in biologie en geeft daarom nog steeds graag bijles.

“Toen ik zelf op de middelbare school zat kwamen veel van mijn klasgenoten naar mij toe met vragen over biologie. Ik vond dat wel leuk en toen ben ik bijles gaan geven. Dat doe ik nu twee jaar”.

Quinten heeft afgelopen jaar maar liefst drie leerlingen bijles gegeven naast zijn eigen studie!

Deze ouders gingen u voor

"Wij waren in eerste instantie sceptisch omdat de bijlescoach zelf nog maar net voor zijn eindexamen VWO was geslaagd. Hij heeft ons echter aangenaam verrast met het snelle resultaat. Onze dochter (4 HAVO) had erg veel moeite met het vak economie en haalde telkens flinke onvoldoendes. Na 3 bijlessen van coach Pepijn haalde ze voor haar nieuwe toets maar liefst een 7,5! Kortom, Pepijn heeft het uitstekend gedaan!"
Martin Blaak
Martin Blaak Vader van Sophie, Amersfoort
“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Met mijn bijlescoach Eric kan ik iedere week oefenen met de stof. Wat ik heel prettig vind is dat ik op een manier word geholpen waar ik ook echt wat aan heb. Dat mis ik op school dus een beetje. Maar mijn cijfers zijn door de bijles heel veel beter geworden!”
Cecile Willebrands
Cecile Willebrands Cecile, 4 VWO, Hilversum
“Mijn dochter (Nicolien) zit in de tweede klas van de havo en heeft sinds een jaar bijles van StudyWorks. Dat er iemand langskomt om bijles te geven, werkt als een goede stok achter de deur. Mijn dochter vindt het prettig dat ik mij even niet met het schoolwerk hoef te bemoeien! Bovendien weet de coach van Nicolien precies wat er wordt gevraagd op school. De cijfers zijn nu een stuk beter en ik kan erop vertrouwen dat het schoolwerk netjes gedaan wordt.”
Nienke Balk
Nienke Balk Moeder van Nicolien, Utrecht
“StudyWorks geeft ook bijles in Den Haag. Vroeger had ik nog klassikale bijles omdat ik bij mijn moeder woon maar nu zijn mijn cijfers pas vooruit gegaan. Sommige vakken kan ik moeilijk in de klas oefenen. Het fijne vind ik dat StudyWorks ook online bijles geeft voor wanneer ik bij mijn vader ben."
Thomas Somers
Thomas Somers Engels, 3 vmbo, Den Haag
“Speciaal voor het examen hebben wij onze zoon een pakket examentraining 'cadeau gedaan'. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat er veel aandacht besteed is aan het zoeken naar een goede bijlesdocent. Wij wilden graag een vrouwelijke coach uit de buurt, en die kregen we ook. Supergoed en snel geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Moeder van Daan, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een probleem, maar dat kan het wel worden ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Bijlescoach Timo heeft mij allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes aangeleerd zodat ik de stof wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, havo 4, Gouda

Heeft u nog vragen?

Wij helpen u graag verder.

info@studyworks.nl
06 400 99 616


WhatsApp

contacteer sfeer afbeelding

Sary
Hoofd Planning

Wij zorgen voor een geschikte bijlescoach voor biologie

Heeft u nog vragen? StudyWorks helpt u graag voor bijles aan huis of online

Bijles van Stefan

Bijles geven doe ik nu al meer dan twee jaar, en dat vind ik heel leuk. Samen aan de stof zitten is gezellig en mijn leerlingen zijn altijd heel dankbaar. Wanneer ze thuis komen met een mooi cijfer voor de toets ben ik extra trots!

Geïnteresseerd?
Laat ons u overtuigen.

U kunt hier uw gegevens invoeren
dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.