Bijles Biologie in Weesp

Hoe zit het menselijk lichaam in elkaar? Hoe werkt fotosynthese? Biologie is een van de leukste vakken op de middelbare school maar helaas kunnen slechte cijfers het plezier in dit vak doen verdwijnen. StudyWorks biedt bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in het mooie dorp Weesp. Zo ben je binnen no-time weer bij met de stof en kan je weer met plezier aan biologie werken!

De flexibele begeleiders van StudyWorks komen aan huis wanneer u dat het beste uitkomt. Tijdens de bijles biologie aan huis wordt er, naast de lesstof, gewerkt aan structuur en planning. Het doel daarvan is uw kind de vaardigheden bij te brengen die nodig zijn om na de bijles-periode zelfstandig verder te kunnen op een hoger niveau. De vaste begeleider die speciaal voor uw kind is geselecteerd houdt u op de hoogte van de vorderingen.

Zoekt u een bijlescoach biologie in Weesp? Iemand die goed is in zijn vak én goed met kinderen overweg kan? Vul dan nu het inschrijfformulier in. Onze jonge begeleiders zijn speciaal geselecteerd op hun sociale vaardigheden en slaan zo de brug tussen het kind en de docent. Twijfelt u nog over bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining biologie in Weesp? Neem dan contact met ons op via 06-40099616 of stuur een mail naar info@studyworks.nl. Wij staan direct voor u klaar!

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt nog meer bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Economie
In Weesp geven we ook Economie.
Engels
In Weesp geven we ook Engels.
Duits
In Weesp geven we ook Duits.
Aardrijkskunde
In Weesp geven we ook Aardrijkskunde.
Natuurkunde
In Weesp geven we ook Natuurkunde.
Wiskunde
In Weesp geven we ook Wiskunde.
Latijn
In Weesp geven we ook Latijn.
Nederlands
In Weesp geven we ook Nederlands.
Frans
In Weesp geven we ook Frans.
Geschiedenis
In Weesp geven we ook Geschiedenis.
M&O
In Weesp geven we ook M&O.
Grieks
In Weesp geven we ook Grieks.
Maatschappijleer
In Weesp geven we ook Maatschappijleer.
Scheikunde
In Weesp geven we ook Scheikunde.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 75,- Korting
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • 22 % Korting
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 155,- korting
€ 22,50 per uur

Groot

 • 30 % Korting
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 335,- Korting
€ 20,- per uur
Losse bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste coach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Natuurkunde, 4 VWO, Hilversum
“Speciaal voor het examen hebben wij onze dochter een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Goed geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Ouder, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, VMBO 3, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.