Biologie bijles in Zoetermeer

De een is een ochtend-, de ander een avondmens. De een kan zich beter concentreren dan de ander. Bij Biologie leer je hoe bepaalde verschillen tussen mensen zijn vastgelegd in onze genen, ofwel in ons DNA. Bij dit vak leer je welke eigenschappen biologisch bepaald zijn en welke je hebt aangeleerd. Dus denk jij dat je er niets aan kan doen dat je lage cijfers haalt voor biologie? Wij weten dat dat niet in je genen zit. Hogere cijfers halen kan je gewoon leren! Door te oefenen, samen met een goede bijles-begeleider, leer je hoe je beter kan presteren. Wil jij weten hoe dat in zijn werk gaat? Neem contact op met StudyWorks in Zoetermeer!

Examentraining van StudyWorks

Het schoolexamen biologie is iets heel anders dan een normale toets. Er zijn dan ook veel leerlingen die slecht presteren op belangrijke examens, ondanks dat ze de stof wél goed kennen. Dit heeft weinig met intelligentie te maken, hier spelen andere zaken een rol. Concentratievermogen, omgaan met stress en het stellen van prioriteiten zijn belangrijke vaardigheden voor op een toets. Speciaal voor die leerlingen die zich nu al zorgen maken over het aankomende examen biologie, of dat van een ander vak. Voor hen is er examentraining van StudyWorks in Zoetermeer.

Aanmelden voor bijles

Haalt uw kind steeds slechtere cijfers? Weet u niet meer wat u moet doen om uw kind te motiveren met het huiswerk biologie aan de slag te gaan? Wacht niet langer en meld uw kind vandaag nog aan voor bijles van StudyWorks. Onze begeleiders zijn jong en sociaal vaardig, daardoor kunnen ze goed met kinderen omgaan en is er binnen no-time een band opgebouwd tussen leerling en begeleider. Een band die nodig is om eerlijk te zijn over achterstanden en leerproblemen. Bovendien betaalt u geen administratie kosten bij afname van een pakket! Dus vul nu het inschrijfformulier in of bel met 06-40099616. U kunt natuurlijk ook een mailtje sturen naar info@studyworks.nl. Wij horen graag van u!

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt nog meer bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Economie
In Zoetermeer geven we ook Economie.
Engels
In Zoetermeer geven we ook Engels.
Duits
In Zoetermeer geven we ook Duits.
Aardrijkskunde
In Zoetermeer geven we ook Aardrijkskunde.
Natuurkunde
In Zoetermeer geven we ook Natuurkunde.
Wiskunde
In Zoetermeer geven we ook Wiskunde.
Latijn
In Zoetermeer geven we ook Latijn.
Nederlands
In Zoetermeer geven we ook Nederlands.
Frans
In Zoetermeer geven we ook Frans.
Geschiedenis
In Zoetermeer geven we ook Geschiedenis.
M&O
In Zoetermeer geven we ook M&O.
Grieks
In Zoetermeer geven we ook Grieks.
Maatschappijleer
In Zoetermeer geven we ook Maatschappijleer.
Scheikunde
In Zoetermeer geven we ook Scheikunde.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 75,- Korting
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • 22 % Korting
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 155,- korting
€ 22,50 per uur

Groot

 • 30 % Korting
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 335,- Korting
€ 20,- per uur
Losse bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste coach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Natuurkunde, 4 VWO, Hilversum
“Speciaal voor het examen hebben wij onze dochter een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Goed geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Ouder, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, VMBO 3, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.