Bijles in Breda – StudyWorks

Bijles in Breda

Breda, de parel van het zuiden. Met 182.000 inwoners is het de derde stad van Noord-Brabant. Een stad met veel geschiedenis en daardoor vele historische bezienswaardigheden. Denk bijvoorbeeld aan het Begijnhof of de Koninklijke Militaire academie, gehuisvest in het kasteel van Breda, waar al sinds 1828 de Nederlandse officieren worden opgeleid. Maar deze stad heeft ook een minder serieuze kant. Tijdens carnaval wordt Breda ook wel ‘Kielegat’ genoemd. Zo’n beetje de hele maand februari kan je er naar hartelust feesten. Helaas komt het schoolwerk daardoor ook vaak in het geding. StudyWorks helpt je de cijfers weer op te halen.

StudyWorks in Breda

StudyWorks groeit met de dag en daarom genieten we inmiddels nationale bekendheid. Zo komt het dat verschillende enthousiaste bijlescoaches zich al hadden aangemeld bij ons, voordat we überhaupt actief waren in Breda. Blijkbaar hebben ook de begeleiders in deze stad de behoefte om bijles van hoge kwaliteit aan te bieden. StudyWorks stelt namelijk hoge eisen aan haar coaches. Iedereen wordt individueel geselecteerd op zowel vakinhoudelijke kennis als sociale vaardigheden. Met een coach van StudyWorks haalt u dus een representatief iemand in huis. Onze coaches in Breda staan klaar voor uw kind.

Aanmelden voor huiswerkbegeleiding

Bij StudyWorks houden we het graag simpel. Daarom zijn er bij ons geen abonnementen of contracten. U betaalt achteraf alleen voor de bijles die u afneemt. Wij zijn namelijk overtuigd van het positieve effect van onze bijles, ons slagingspercentage van 100% spreekt voor zich! Dus kan uw kind wel een steuntje in de rug gebruiken? Vul vandaag nog het inschrijfformulier in en u betaalt geen administratie kosten bij afname van een pakket! Als uw kind voor langere tijd bijles nodig heeft kunt u overigens wel korting per uur krijgen. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden. U kunt ons even bellen op 06-40099616 of mailen naar info@studyworks.nl. Wij staan zeven dagen per week voor u klaar. Woont u niet in Breda maar bijvoorbeeld in Oosterhout, Tilburg of Roosendaal? Ook dan zijn wij u graag van dienst.

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt er bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Economie
We geven ook bijles Economie in Breda.
Biologie
We geven ook bijles Biologie in Breda.
Engels
We geven ook bijles Engels in Breda.
Duits
We geven ook bijles Duits in Breda.
Aardrijkskunde
We geven ook bijles Aardrijkskunde in Breda.
Latijn
We geven ook bijles Latijn in Breda.
Natuurkunde
We geven ook bijles Natuurkunde in Breda.
Wiskunde
We geven ook bijles Wiskunde in Breda.
Nederlands
We geven ook bijles Nederlands in Breda.
Frans
We geven ook bijles Frans in Breda.
Geschiedenis
We geven ook bijles Geschiedenis in Breda.
M&O
We geven ook bijles M&O in Breda.
Scheikunde
We geven ook bijles Scheikunde in Breda.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • € 40,- Korting
 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • € 120,- Korting!
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 22,50 per uur

Groot

 • € 300,- Korting!
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden geldig
€ 20,- per uur
Losse Bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste bijlescoach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Emma, 4 VWO, Hilversum
Supersnel een bijlescoach bij ons aan huis! “Speciaal voor het examen hebben wij onze zoon een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Super goede en snel geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Moeder van Daan, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, havo 4, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.