Bijles in Den Bosch – StudyWorks

BIJLES IN DEN BOSCH

De kindertijd is voor de meeste mensen een leuke, maar wel een bijzondere tijd. Als kind ben je veel bezig met het interpreteren van die interessante maar vreemde wereld. Je leert jezelf en anderen kennen, en om iedere hoek staat weer ene nieuwe uitdaging. Er zijn zoveel uitdagingen en nieuwe dingen om te leren kennen, dat sommige kinderen baat hebben bij wat extra steun op school. Daarom helpt StudyWorks u graag bij het steunen van uw kind in zijn of haar schooltijd. Onze coaches zijn actief in heel Nederland, en wij bieden uw kind ook graag aan huis bijles in Den Bosch. Onze bijlessen en huiswerkbegeleiding zijn volledig op maat, want ieder kind heeft andere behoeften voor school. Ga dat moeilijke vak niet langer uit de weg, en geef uw kind of voor de steun van StudyWorks.

COACHES IN DEN BOSCH

Den Bosch is misschien wel de meest gezellige stad in het zuiden van ons mooie land. Duizenden mensen vieren jaarlijks carnaval in het bourgondische stadshart en vele toeristen vergapen zich aan de schoonheid van de gotische Sint-Janskathedraal. Hiëronymus Bosch zette de stad op de kaart in de late vijftiende eeuw als cultureel centrum van Noord-Brabant. Dat is een enorm leuk feitje dat veel kinderen wel geleerd moeten hebben tijdens de geschiedenisles, maar desondanks toch niet weten. Onze coaches staan daarom te popelen om uw kind bijles geschiedenis of huiswerkbegeleiding te geven. Ook in Den Bosch heeft StudyWorks coaches die bekwaam zijn in een grote verscheidenheid aan schoolvakken – of uw kind nou bijles geschiedenis, natuurkunde of Frans nodig heeft. Voor ieder kind is er een perfecte match zodat het leren niet alleen efficiënt, maar ook leuk is!

StudyWorks streeft er naar dat uw kind bijles of huiswerkbegeleiding op maat krijgt, dat wordt gegeven door de beste coaches. Daarom hebben al onze coaches een training gehad waardoor ze in kunnen spelen op de behoeften van uw kind. Omdat al onze coaches zelf studeren weten ze feitelijke kennis als geen ander, en weten ze hoe ze hun schoolwerk effectief kunnen inplannen. StudyWorks neemt ook de schoolresultaten van uw kind in beschouwing, en onze coaches passen hun strategie daar ook op aan.

HUISWERKBEGELEIDING OF BIJLES?

Uw kind kan moeite hebben met een specifiek vak, of juist meer moeite hebben met het maken en plannen van het huiswerk. Bij StudyWorks zijn bijles en huiswerkbegeleiding onlosmakelijk met elkaar verbonden. Onze coaches nemen de benodigdheden van uw kind in beschouwing, ongeacht of uw kind nu bijles of huiswerkbegeleiding nodig heeft. Het maken van huiswerk draagt namelijk bij aan goed leren, en goed leren draagt op zijn beurt weer bij aan het maken van huiswerk. Met bijles bieden onze coaches vakspecifieke hulp, zoals het leren van moeilijke Duitse werkwoorden of analyseren van formules bij scheikunde. Met huiswerkbegeleiding helpen onze coaches uw kind niet alleen huiswerk slim in te plannen, maar ook daadwerkelijk te maken. Onze jeugd heeft immers enorm veel leuke afleiding dat het moeilijk is om ook aan het huiswerk toe te komen. Onze coaches motiveren uw kind dus ook tot het maken van hun huiswerk.

AANMELDEN VOOR BIJLES IN DEN BOSCH

Ook in uw stad staat StudyWorks tot uw dienst om de schooltijd van uw kind net wat gemakkelijker te maken. Nadat u contact met ons hebt opgenomen zoeken wij de beste match tussen uw kind en een geschikte coach. Daarna komt de coach op door u gekozen momenten bij u thuis langs voor de bijlessen of huiswerksessies. Is er toch géén klik tussen uw kind en de coach? Dan zoeken wij graag alsnog naar de perfecte match – leren gaat immers het beste met vertrouwde mensen in een prettige omgeving. Het inschrijven van uw kind voor bijles in Den Bosch is gemakkelijk. U kunt met de knop hieronder uw kind vrijblijvend aanmelden. U kunt ons voor vragen ook bereiken op 06 400 99 616 of op info@studyworks.nl. Woont u niet in Den Bosch, maar wilt u weten of uw kind ook bijles kunt krijgen in de buurt van uw woonplaats? Neem dan vooral contact met ons op.

 

Vrijblijvend aanmelden Contact

In welke vakken wordt er bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • € 40,- Korting
 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • € 120,- Korting!
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 22,50 per uur

Groot

 • € 300,- Korting!
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden geldig
€ 20,- per uur
Losse Bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste bijlescoach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Emma, 4 VWO, Hilversum
Supersnel een bijlescoach bij ons aan huis! “Speciaal voor het examen hebben wij onze zoon een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Super goede en snel geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Moeder van Daan, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, havo 4, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.