Bijles in Den Haag – StudyWorks

Bijles in Den Haag

Stad van Vrede en Recht. De zetel van onze overheid en menig ambassade. StudyWorks is zeer actief in deze mooie en zeer groene stad achter de duinen. Onze bijlescoaches wonen in Den Haag en op Scheveningen, zowel op het zand als op het veen. Of je nu op Sorghvliet, het Zandvliet of het Maerlant college zit, StudyWorks vindt voor jou de begeleider die het beste bij je past. Misschien heeft hij of zij wel op dezelfde school als jij gezeten. Dat schept meteen een band. Kies voor de kwaliteit van StudyWorks in Den Haag en meld je vandaag nog aan voor bijles of huiswerkbegeleiding.

Examentraining in ’s Gravenhage

StudyWorks biedt nu ook examentraining aan in Den Haag. Met deze speciale vorm van bijles bereid je jezelf zo goed mogelijk voor op het aankomende examen. Heb jij al langer last van zenuwen voor een toets? Begrijp je alles wel maar lukt het niet om alle vragen binnen de tijd te beantwoorden? Speciaal voor die leerlingen is onze examentraining bedoeld. Kies voor resultaat, kies voor de examentraining van StudyWorks in Den Haag. Ons slagingspercentage van 100% procent spreekt voor zich. Dus meld je nu aan!

Aanmelden voor bijles

Uw kind aanmelden voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining in Den Haag is heel eenvoudig en bovendien geheel vrijblijvend. U vult het inschrijfformulier in en wij gaan direct voor u aan de slag. Uw gegevens worden verwerkt en wij nemen binnen een dag contact op om de mogelijkheden te bespreken. Daarna kunnen wij op zoek naar de beste begeleider voor uw kind. Ook als u niet in Den Haag woont maar in bijvoorbeeld Scheveningen, Voorburg, Rijswijk of Zoetermeer kunnen wij u ook gewoon van dienst zijn. Bovendienbetaalt geen administratie kosten bij afname van een pakket als u het inschrijfformulier invult. Wij staan zeven dagen per week klaar voor u en voor uw kind! Neem dus vandaag nog contact op met ons via telefoon of Whatsapp op het nummer 06 400 99 616. Of stuur een mail naar info@studyworks.nl.

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt er bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Economie
We geven ook bijles Economie in Den Haag.
Engels
We geven ook bijles Engels in Den Haag.
Biologie
We geven ook bijles Biologie in Den Haag.
Duits
We geven ook bijles Duits in Den Haag.
Aardrijkskunde
We geven ook bijles Aardrijkskunde in Den Haag.
Latijn
We geven ook bijles Latijn in Den Haag.
Natuurkunde
We geven ook bijles Natuurkunde in Den Haag.
Wiskunde
We geven ook bijles Wiskunde in Den Haag.
Nederlands
We geven ook bijles Nederlands in Den Haag.
Frans
We geven ook bijles Frans in Den Haag.
Geschiedenis
We geven ook bijles Geschiedenis in Den Haag.
M&O
We geven ook bijles M&O in Den Haag.
Grieks
We geven ook bijles Grieks in Den Haag.
Maatschappijleer
We geven ook bijles Maatschappijleer in Den Haag.
Scheikunde
We geven ook bijles Scheikunde in Den Haag.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • € 40,- Korting
 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • € 120,- Korting!
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 22,50 per uur

Groot

 • € 300,- Korting!
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden geldig
€ 20,- per uur
Losse Bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste bijlescoach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Emma, 4 VWO, Hilversum
Supersnel een bijlescoach bij ons aan huis! “Speciaal voor het examen hebben wij onze zoon een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Super goede en snel geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Moeder van Daan, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, havo 4, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.