Bijles Economie in Soest

Weet u wanneer een fabrikant de maximale winst behaalt? Precies! Als de marginale opbrengst gelijk is aan de marginale kosten. Ofwel wanneer een bedrijf niet één product meer kan verkopen zonder daar geen winst meer op te maken. Gaat dit uw kind al ver boven de pet? Helaas is het wel examenstof. Woont u in Soest en bent u op zoek naar goede bijles Economie?

Uit de jarenlange ervaring van StudyWorks blijkt dat scholieren het beste kunnen leren in een vertrouwde omgeving. Daarom vindt de bijles van StudyWorks plaats bij u thuis. Onze bijles kan uitkomst bieden als uw kind een achterstand heeft met het vak economie. Door de een-op-een aanpak en de heldere uitleg van StudyWorks is uw kind binnen no-time weer bij met dit lastige vak.

Bent u geïnteresseerd geraakt? Als u nu geheel vrijblijvend het inschrijfformulier invult nemen wij binnen een dag contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. De bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining van StudyWorks is persoonlijk, op maat en aan huis. Heeft u vragen over bijles economie in Soest? Mail dan naar info@studyworks.nl of bel met 06-40099616. Wij staan klaar voor u en voor uw kind!

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt nog meer bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Engels
In Soest geven we ook Engels.
Biologie
In Soest geven we ook Biologie.
Duits
In Soest geven we ook Duits.
Aardrijkskunde
In Soest geven we ook Aardrijkskunde.
Natuurkunde
In Soest geven we ook Natuurkunde.
Latijn
In Soest geven we ook Latijn.
Wiskunde
In Soest geven we ook Wiskunde.
Nederlands
In Soest geven we ook Nederlands.
Frans
In Soest geven we ook Frans.
Geschiedenis
In Soest geven we ook Geschiedenis.
M&O
In Soest geven we ook M&O.
Grieks
In Soest geven we ook Grieks.
Maatschappijleer
In Soest geven we ook Maatschappijleer.
Scheikunde
In Soest geven we ook Scheikunde.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 75,- Korting
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • 22 % Korting
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 155,- korting
€ 22,50 per uur

Groot

 • 30 % Korting
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 335,- Korting
€ 20,- per uur
Losse bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste coach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Natuurkunde, 4 VWO, Hilversum
“Speciaal voor het examen hebben wij onze dochter een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Goed geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Ouder, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, VMBO 3, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.