Bijles Economie in Zeist

Weet u nog wat een consumentensurplus is? Kunt u de kenmerken van een oligopolie opnoemen? Economie kan erg lastig zijn voor uw kind. Tenzij het goed wordt uitgelegd. In Zeist is StudyWorks actief op het gebied van bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining. Onze begeleiders economie zijn jong en enthousiast en kunnen de begrippen goed uitleggen.

StudyWorks maakt bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining aan huis mogelijk. Vaak studeren onze begeleiders economie ook daadwerkelijk economie. Hierdoor kunnen de leerlingen niet alleen een inhaalslag maken maar zelfs een voorsprong opbouwen die ruimte biedt om andere vakken gemakkelijk op pijl te houden. StudyWorks besteedt veel aandacht aan het matchen van begeleider en leerling. De juiste match kan al binnen 48 uur worden gemaakt.

Bent u geïnteresseerd geraakt in de mogelijkheden die StudyWorks kan bieden? Kan uw zoon of dochter wel wat hulp gebruiken om weer een voldoende te halen voor economie? Wacht dan niet langer en vul vrijblijvend het inschrijfformulier in. Er wordt daarna zo snel mogelijk contact met u opgenomen om de eerste bijles economie in Zeist in te plannen. Voor meer informatie kunt u ook mailen naar info@studyworks.nl of bellen met 06-40099616.

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt nog meer bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Engels
In Zeist geven we ook Engels.
Biologie
In Zeist geven we ook Biologie.
Duits
In Zeist geven we ook Duits.
Aardrijkskunde
In Zeist geven we ook Aardrijkskunde.
Natuurkunde
In Zeist geven we ook Natuurkunde.
Wiskunde
In Zeist geven we ook Wiskunde.
Latijn
In Zeist geven we ook Latijn.
Nederlands
In Zeist geven we ook Nederlands.
Frans
In Zeist geven we ook Frans.
Geschiedenis
In Zeist geven we ook Geschiedenis.
M&O
In Zeist geven we ook M&O.
Grieks
In Zeist geven we ook Grieks.
Maatschappijleer
In Zeist geven we ook Maatschappijleer.
Scheikunde
In Zeist geven we ook Scheikunde.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 75,- Korting
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • 22 % Korting
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 155,- korting
€ 22,50 per uur

Groot

 • 30 % Korting
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 335,- Korting
€ 20,- per uur
Losse bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste coach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Natuurkunde, 4 VWO, Hilversum
“Speciaal voor het examen hebben wij onze dochter een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Goed geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Ouder, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, VMBO 3, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.