BIJLES IN EMMEN

StudyWorks biedt de mogelijkheid om de schoolresultaten van uw kind te verbeteren. Heeft uw kind het moeilijk met een bepaald vak zoals wiskunde, frans of economie? Vindt uw kind het lastig om schoolwerk te plannen en het overzicht te bewaren tussen al die verschillende vakken en momenten van toetsing? Wij helpen uw kind graag uit de knoop. Focus bewaren op het studeren kunnen we nou eenmaal beter in een vertrouwde omgeving en daarom verzorgen wij bijles aan huis. Daarom is thuis bijles krijgen wel zo prettig. StudyWorks heeft ook in Emmen een geschikte bijlescoach die bij u thuis aan uw kind bijles kan geven. Onze bijlescoaches in Emmen zijn sociaal vaardig en kundig door ervaring. Dankzij de persoonlijke benadering van onze coaches blijft u ook nog is gemakkelijk op de hoogte van de vorderingen tijdens de begeleiding bij u thuis. Er staat een bijlescoach direct voor u klaar. Wacht niet langer en meld u aan om uw kind in een veilige omgeving te helpen met zijn schoolresultaten.

Coaches in Emmen

Emmen is op de basisschool al in het leven van ieder kind in Nederland aanwezig. In de geschiedenisboeken worden onderwerpen uit de Middeleeuwen, Romeinse tijd en zelfs de prehistorie besproken. Denk aan de Middeleeuwse opbouw van het stadshart. Ontstaan vanuit een kleine boeren nederzetting uit de Romeinse tijd met meerdere hunebedden uit de prehistorie. In het gebied van Emmen is deze Geschiedenis inderdaad nog in volle glorie aanwezig en te bezichtigen. Iets waar Emmen uiteraard trots op mag zijn. De dierentuin van Emmen is een belangrijke trekpleister voor de stad. Het landelijk bekende dierenpark waarvan Emmen de bijnaam ‘vlinderstad’ heeft gekregen. De stad heeft veel educatieve elementen die bezichtigt kunnen worden. Het behalen van een toets of examen bestaat meestal niet uit praktische ervaringen zoals het bezichtigen van een echte hunebed of een bezoek aan een dierentuin. Was het maar zo makkelijk. Hiervoor zal gestudeerd moeten worden waarbij geduld, focus en discipline essentieel is. Dat kan lastig zijn voor jongeren aangezien ze snel afgeleid worden door hun omgeving en de snelle ontwikkeling die ze als persoon doormaken. Hier gaat ieder kind anders mee om.

Huiswerkbegeleiding of bijles?

Bij StudyWorks maken wij geen onderscheid in bijles, studiebegeleiding en huiswerkbegeleiding. Onze coaches observeren, luisteren en houden rekening met de wensen van u als ouder en natuurlijk uw kind. Onze coaches ondersteunen op elke manier dat mogelijk is, of het nou om bijles gaat in een vak of begeleiding in het maken van planningen en huiswerk. Dit is voor onze coaches geen probleem. Zo kijkt StudyWorks naar de schoolresultaten van uw kind. Hierop past StudyWorks de manier van ondersteuning aan. Bij huiswerkbegeleiding en studiebegeleiding kijkt onze coach naar hoe uw kind omgaat met plannen en het maken van huiswerk. Juist leren om orde te houden in schoolwerk door beter te leren plannen? Of moeite met een specifiek vak zoals wiskundeeconomie of frans? Het verschil is duidelijk. Huiswerkbegeleiding gaat over de manier van studeren en omgaan met huiswerk. Studiebegeleiding heeft meer betrekking op het plannen van huiswerk, toetsen en andere school gerelateerde zaken. Met bijles wordt er juist meer gekeken naar een gericht vak. Onze coaches zijn uiterst geschikt om met deze vormen van begeleiding om te gaan. Hierdoor leveren onze coaches begeleiding op maat.

Aanmelden voor bijles in Emmen

U kunt bij één van onze bijlescoaches in Emmen terecht. Bijles geven zit de coaches in de vingers. Is er geen klik tussen de begeleider en uw kind? Geen probleem. We gaan na het overleg met u direct opzoek naar een nieuwe match die voldoet aan uw wensen. Zo kunnen wij garanderen dat we de meest geschikte bijlescoach in heel Emmen voor uw kind selecteren.

Woont u niet in Emmen maar u bent benieuwd of er in de buurt ook andere mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op. We zijn u ook in andere steden graag van dienst. Wij hebben bijlescoaches in heel Nederland dus ook in Meppel, Coevorden, Assen en Hoogeveen. Vul vandaag nog het aanmeldformulier in en u betaalt geen administratiekosten bij afname van een pakket! U kunt ons natuurlijk ook meteen even bellen op 06 400 99 616 of een mail sturen naar info@studyworks.nl.

Aanmelden Contact

Ook in Emmen bent u met StudyWorks verzekerd van...

 • Bijles aan huis in een vertrouwde omgeving
 • Enthousiaste bijlescoach mét ervaring
 • Bijles op maat, van hoge kwaliteit
 • Betere studieresultaten
 • Kosteloos inschrijven
Aanmelden

In welke vakken wordt er bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 25,- per uur
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 75,- Korting
€ 400,-
Meest gekozen

Middel

 • 22 % Korting
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 22,50 per uur
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 155,- korting
€ 540,-

Groot

 • 30 % Korting
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 20,- per uur
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 335,- Korting
€ 800,-
Losse bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles of huiswerkbegeleiding ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind. Zie onze pagina over bijles geven om een beeld te krijgen over de werkwijze van StudyWorks.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste coach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Natuurkunde, 4 VWO, Hilversum
“Speciaal voor het examen hebben wij onze dochter een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Goed geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Ouder, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, VMBO 3, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.