Bijles Frans in Amersfoort

Ceci n’est pas un voldoende! Heeft uw kind moeite met Frans? Hij of zij is niet de enige. De begeleiders van StudyWorks helpen verschillende kinderen in Amersfoort om hogere cijfers voor Frans te halen. En met succes. 99 procent van de kinderen die wij het afgelopen jaar hebben begeleid ging over. Donc, mieux vaut tard que jamais. Beter laat dan nooit!

StudyWorks staat voor kwaliteit, flexibiliteit en transparantie. Onze begeleiders worden vak-specifiek ingezet en staat zeven dagen per week voor u klaar. Bovendien zijn ze jong en kunnen daardoor goed opschieten met de leerlingen. Daarnaast houden wij u regelmatig op de hoogte van de voortgang van uw kind. Zo hoeft u thuis geen politieagent meer te spelen en blijft er meer tijd over voor andere, leukere dingen.

Bent u op zoek naar een goede begeleider Frans in Amersfoort? Zoek dan niet verder. StudyWorks biedt de oplossing voor elk concentratie- of leerprobleem. Uw kind hoeft niet naar een instituut maar kan gewoon thuis, met hulp van de juiste begeleider van StudyWorks, de schoolprestaties weer op peil brengen. Schrijf uw kind nu in via het formulier, stuur een mail naar info@studyworks.nl of bel ons op 06-40099616.

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt nog meer bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Duits
In Amersfoort geven we ook Duits.
Biologie
In Amersfoort geven we ook Biologie.
Aardrijkskunde
In Amersfoort geven we ook Aardrijkskunde.
Economie
In Amersfoort geven we ook Economie.
Engels
In Amersfoort geven we ook Engels.
Latijn
In Amersfoort geven we ook Latijn.
Natuurkunde
In Amersfoort geven we ook Natuurkunde.
Wiskunde
In Amersfoort geven we ook Wiskunde.
Nederlands
In Amersfoort geven we ook Nederlands.
M&O
In Amersfoort geven we ook M&O.
Geschiedenis
In Amersfoort geven we ook Geschiedenis.
Grieks
In Amersfoort geven we ook Grieks.
Maatschappijleer
In Amersfoort geven we ook Maatschappijleer.
Scheikunde
In Amersfoort geven we ook Scheikunde.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 75,- Korting
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • 22 % Korting
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 155,- korting
€ 22,50 per uur

Groot

 • 30 % Korting
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 335,- Korting
€ 20,- per uur
Losse bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste coach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Natuurkunde, 4 VWO, Hilversum
“Speciaal voor het examen hebben wij onze dochter een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Goed geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Ouder, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, VMBO 3, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.