Frans bijles in Arnhem

Geen zin om op vakantie in Frankrijk vroeg uit bed te moeten? Zorg dat uw kind goed bij is met Frans en hij of zij bestelt de lekkerste baguettes terwijl u zich nog een keer omdraait. Maar dat gaat natuurlijk niet lukken met slechte cijfers. Een van onze bekwame begeleiders kan uw kind helpen om hogere cijfers te halen voor Frans. De tutors van StudyWorks besteden niet alleen aandacht aan woordenlijsten en tekstverklaring maar ook aan de planning en concentratie in het algemeen. Op die manier kan uw kind, ook na de bijles-periode, zelfstandig de cijfers op pijl houden. Kies voor bijles Frans van StudyWorks in Arnhem. Meld uw kind nu aan.

Huiswerkbegeleiding Frans in Arnhem

In de vertrouwde omgeving van uw eigen huis kan uw kind zich veel beter concentreren dan op school. Mits er iemand is die een oogje in het zeil houdt. Daarom zit er een bekwame begeleider van StudyWorks naast die zelf recent met hoge cijfers is geslaagd. Op deze manier besparen zowel u als uw kind kostbare tijd. U hoeft geen politieagent te spelen en uw kind hoeft niet na school nog op de fiets ergens anders naartoe. Er blijft tijd over die u liever aan elkaar besteedt dan aan huiswerk. Ook daarom is StudyWorks de beste huiswerkbegeleider in Arnhem.

Starten met bijles Frans

Ervaar zelf het effect van goede bijles op uw algehele thuissituatie. Uw kind zal minder gestrest zijn door het zelfvertrouwen dat hogere cijfers met zich meebrengt. U en uw kind besparen kostbare tijd omdat de begeleider naar u toekomt wanneer dat het beste uitkomt. Het is nooit te laat om te beginnen met bijles Frans. Als u nu het inschrijfformulier invult kan er al binnen 48 uur een geschikte bijlescoach bij u op de stoep staan in Arnhem. Heeft u nog vragen? Bel ons dan op 06-40099616 of mail naar info@studyworks.nl. Zeven dagen per week staan wij klaar voor u en voor uw kind.

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt nog meer bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Biologie
In Arnhem geven we ook Biologie.
Economie
In Arnhem geven we ook Economie.
Engels
In Arnhem geven we ook Engels.
Aardrijkskunde
In Arnhem geven we ook Aardrijkskunde.
Duits
In Arnhem geven we ook Duits.
Latijn
In Arnhem geven we ook Latijn.
Natuurkunde
In Arnhem geven we ook Natuurkunde.
Wiskunde
In Arnhem geven we ook Wiskunde.
Nederlands
In Arnhem geven we ook Nederlands.
Geschiedenis
In Arnhem geven we ook Geschiedenis.
M&O
In Arnhem geven we ook M&O.
Grieks
In Arnhem geven we ook Grieks.
Scheikunde
In Arnhem geven we ook Scheikunde.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 75,- Korting
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • 22 % Korting
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 155,- korting
€ 22,50 per uur

Groot

 • 30 % Korting
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 335,- Korting
€ 20,- per uur
Losse bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste coach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Natuurkunde, 4 VWO, Hilversum
“Speciaal voor het examen hebben wij onze dochter een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Goed geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Ouder, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, VMBO 3, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.