Bijles Frans in Zeist

Je suis desolé, je ne comprends pas. Plus lentement s’il vous plait. Als je op deze manier kan zeggen dat je het niet begrepen hebt ben je al een heel eind. Maar het vak Frans is veel meer dan spreektaal op vakantie. Eindeloze tekstverklaringen kunnen een leuk vak goed verzieken. De bijlescoaches van StudyWorks weten precies hoe je dit moet aanpakken. Woon je in Zeist en zoek je een goede begeleider voor Frans?

Kwaliteit staat bij StudyWorks hoog in het vaandel. Zo volgen de begeleiders van StudyWorks bijspijker-cursussen om hun Frans op pijl te houden en houden wij goed in de gaten wat op school van de leerlingen wordt verwacht. Op die manier is bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining aan huis niet alleen prettig voor uw kind, maar ook voor u. Onze begeleiders houden u namelijk persoonlijk op de hoogte over de voortgang van uw zoon of dochter.

Op korte termijn starten met bijles Frans in Zeist? Meld u dan nu aan door het inschrijfformulier in te vullen. StudyWorks neemt zo spoedig mogelijk contact met u op om een geschikte bijlescoach te matchen met uw zoon of dochter. Wij rekenen geen inschrijf- of administratiekosten en uw aanmelding is geheel vrijblijvend. Heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op via 06-40099616 of stuur een mail naar info@studyworks.nl.

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt nog meer bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Economie
In Zeist geven we ook Economie.
Engels
In Zeist geven we ook Engels.
Biologie
In Zeist geven we ook Biologie.
Duits
In Zeist geven we ook Duits.
Aardrijkskunde
In Zeist geven we ook Aardrijkskunde.
Natuurkunde
In Zeist geven we ook Natuurkunde.
Wiskunde
In Zeist geven we ook Wiskunde.
Latijn
In Zeist geven we ook Latijn.
Nederlands
In Zeist geven we ook Nederlands.
Geschiedenis
In Zeist geven we ook Geschiedenis.
M&O
In Zeist geven we ook M&O.
Grieks
In Zeist geven we ook Grieks.
Maatschappijleer
In Zeist geven we ook Maatschappijleer.
Scheikunde
In Zeist geven we ook Scheikunde.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 75,- Korting
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • 22 % Korting
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 155,- korting
€ 22,50 per uur

Groot

 • 30 % Korting
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 335,- Korting
€ 20,- per uur
Losse bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste coach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Natuurkunde, 4 VWO, Hilversum
“Speciaal voor het examen hebben wij onze dochter een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Goed geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Ouder, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, VMBO 3, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.