Bijles voor Geschiedenis van StudyWorks

“The only thing we have to fear, is fear itself.” Deze legendarische woorden zijn uitgesproken door de Amerikaanse president Franklin Delano Roosevelt in 1933, een jaar van vele angsten en onzekerheden. Deze speech dringt helaas niet altijd door bij middelbare scholieren van tegenwoordig, want velen van hen vrezen dat ellendige examen voor geschiedenis. “Hoe houd ik al die kenmerkende aspecten uit elkaar? Wat is het verschil tussen de VOC en de WIC? Hoe lang duurde het Twaalfjarig Bestand? En waarom was die Koude Oorlog zo koud?” Al deze feitenkennis moeten alle scholieren weten, en daarbij wordt van hen verwacht dat zij deze feiten met een historische blik kunnen analyseren. Bijles voor geschiedenis van StudyWorks is het antwoord voor al die scholieren bij wie al die jaartallen en historische figuren het maar duizelt.

Persoonlijke bijles voor Geschiedenis – een persoonlijke coach

StudyWorks biedt al meer dan tien jaar bijles voor geschiedenis, huiswerkbegeleiding en examentraining aan alle scholieren in Nederland, zowel thuis als online. Met onze studiebegeleiding kan ieder kind de perfecte ondersteuning krijgen voor het komende proefwerk, lekker vanuit eigen huis. Met behulp van onze getrainde studiecoaches kan ook uw kind op een persoonlijke manier geholpen worden voor dat lastige vak. Al onze coaches hebben geleerd om de wensen van uw kind in hun aanpak op te nemen. Dit doen zij aan de hand van een persoonlijk leerplan van uw kind. Hier houden zij de leerwensen van uw kind in acht en wordt precies geleerd wat nodig is - en is er natuurlijk te zien wat er al goed gaat! Hierdoor garandeert StudyWorks maatwerk, want ieder kind is tenslotte anders. Onze bijles voor geschiedenis is meer dan het leren van jaartallen: dat is immers maar een piepklein deel van het eindexamen. De coaches helpen uw kind namelijk met hoe ze de bredere historische context het best kunnen leren – iets wat veel handiger is op het proefwerk. Met onze bijles voor geschiedenis verandert dat komende geschiedenisproefwerk van een zwarte bladzijde in een grote historische gebeurtenis. Misschien houden we er wel een nationale feestdag aan over!

Vrijblijvend aanmelden

Hoe werkt de bijles van StudyWorks?

1. Vertel ons waarmee de bijlescoaches van StudyWorks uw kind kunnen helpen

2. Wij gaan direct op zoek naar een geschikte bijlescoach voor de leerwensen van uw kind

3. De bijles kan beginnen! Onze coach maakt met uw kind een persoonlijk leerplan, en zo komen voldoendes weer in zicht!

Onze succesverhalen

Case: Leerling Frederique (15)

In 4 vwo wordt er heel veel van je verwacht. En dat merkte Frederique maar al te goed. Ze had goede cijfers voor alle vakken, maar voor geschiedenis haalde ze constant onvoldoendes. Waar het mis ging wist ze niet, en haar ouders konden haar ook niet helpen met geschiedenis. Die dikke onvoldoende zou haar mooie gemiddelde naar beneden halen – toch jammer! Gelukkig besloten haar ouders om bijles voor geschiedenis  van StudyWorks te nemen. Wij stuurden coach Fatima (20) op pad om Frederique te helpen. Binnen no-time hadden ze samen een realistisch leerplan opgesteld. Door de bijles voor geschiedenis kreeg Frederique weer grip op de benodigde vaardigheden en leerde ze hoe ze zelf in het vervolg het beste voor geschiedenis kan leren.

Dankzij de leuke hulp van coach Fatima is het gemiddelde schoolcijfer van Frederique weer schitterend!

Case: Bijlescoach Sara (19)

Bijlescoach Sara haar grootste passie is toneel, maar op school vond ze geschiedenis ook enorm leuk. Daarom klust ze bij en geeft ze bijles voor geschiedenis.

Ik heb vroeger zelf goede bijles gehad, en dat heeft mij geholpen om te slagen en te gaan doen wat ik echt graag wil. Daarom vind ik het mooi om wat terug te geven, en zelf bijles te geven. Dat doe ik met veel plezier!”

Sara heeft in haar tijd als bijlescoach heel wat leerlingen geholpen en geïnspireerd!

Deze ouders gingen u voor

"Wij waren in eerste instantie sceptisch omdat de bijlescoach zelf nog maar net voor zijn eindexamen VWO was geslaagd. Hij heeft ons echter aangenaam verrast met het snelle resultaat. Onze dochter (4 HAVO) had erg veel moeite met het vak economie en haalde telkens flinke onvoldoendes. Na 3 bijlessen van coach Pepijn haalde ze voor haar nieuwe toets maar liefst een 7,5! Kortom, Pepijn heeft het uitstekend gedaan!"
Martin Blaak
Martin Blaak Vader van Sophie, Amersfoort
“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Met mijn bijlescoach Eric kan ik iedere week oefenen met de stof. Wat ik heel prettig vind is dat ik op een manier word geholpen waar ik ook echt wat aan heb. Dat mis ik op school dus een beetje. Maar mijn cijfers zijn door de bijles heel veel beter geworden!”
Cecile Willebrands
Cecile Willebrands Cecile, 4 VWO, Hilversum
“Mijn dochter (Nicolien) zit in de tweede klas van de havo en heeft sinds een jaar bijles van StudyWorks. Dat er iemand langskomt om bijles te geven, werkt als een goede stok achter de deur. Mijn dochter vindt het prettig dat ik mij even niet met het schoolwerk hoef te bemoeien! Bovendien weet de coach van Nicolien precies wat er wordt gevraagd op school. De cijfers zijn nu een stuk beter en ik kan erop vertrouwen dat het schoolwerk netjes gedaan wordt.”
Nienke Balk
Nienke Balk Moeder van Nicolien, Utrecht
“StudyWorks geeft ook bijles in Den Haag. Vroeger had ik nog klassikale bijles omdat ik bij mijn moeder woon maar nu zijn mijn cijfers pas vooruit gegaan. Sommige vakken kan ik moeilijk in de klas oefenen. Het fijne vind ik dat StudyWorks ook online bijles geeft voor wanneer ik bij mijn vader ben."
Thomas Somers
Thomas Somers Engels, 3 vmbo, Den Haag
“Speciaal voor het examen hebben wij onze zoon een pakket examentraining 'cadeau gedaan'. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat er veel aandacht besteed is aan het zoeken naar een goede bijlesdocent. Wij wilden graag een vrouwelijke coach uit de buurt, en die kregen we ook. Supergoed en snel geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Moeder van Daan, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een probleem, maar dat kan het wel worden ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Bijlescoach Timo heeft mij allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes aangeleerd zodat ik de stof wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, havo 4, Gouda

Heeft u nog vragen?

Wij helpen u graag verder.

info@studyworks.nl
06 400 99 616


WhatsApp

contacteer sfeer afbeelding

Sary
Hoofd Planning

Wij zorgen voor een geschikte bijlescoach voor Geschiedenis

Bijles van Joachim

Ik merk dat mijn leerlingen het leerplan dat ik met ze maak erg prettig vinden. Dat geeft ze houvast en brengt structuur aan tijdens de bijlessen. Een paar van mijn leerlingen zijn nu geslaagd, maar gebruiken nog steeds een soort leerplan als dat ik met ze maakte!

Geïnteresseerd?
Laat ons u overtuigen.

U kunt hier uw gegevens invoeren
dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.