Geschiedenis bijles in Breda

Als je door het centrum van Breda loopt zie je overal de geschiedenis van deze stad. Al in de 12e eeuw werd er melding gemaakt van de nederzetting van Breda. Sommige gebouwen zijn dan ook eeuwen oud en vertellen verhalen over de heren van Breda, de familie van Nassau en zelfs over Willem van Oranje. Lukt het je maar niet om je te concentreren op geschiedenis en ligt de laatste voldoende voor dit vak al ver in het verleden? Neem dan nu contact op met StudyWorks om je cijfers weer op te halen.

Bijles van StudyWorks

StudyWorks is uniek in Breda en omgeving. Onze bijles is namelijk persoonlijk, op maat en aan huis. Dat betekent dat de leerling, met zijn of haar speciaal geselecteerde begeleider, aan de slag gaat met een persoonlijk leerplan. Dat wordt in het begin van de bijlesperiode opgesteld. De bijles vind vervolgens gewoon bij u thuis plaats. Uw kind hoeft na school niet meer door weer en wind naar een bijlesinstituut en kan zich thuis ook veel beter concentreren. Ervaar zelf wat een rust goede bijles kan brengen. Neem nu contact op met StudyWorks!

Aanmelden voor bijles geschiedenis

Woont u in Breda en heeft uw kind veel moeite met het vak geschiedenis? Of is de docent gewoon niet zo leuk? StudyWorks kan uw kind helpen de cijfers weer op te halen. Individuele bijles aan huis werkt! Vul het inschrijfformulier in of bel of app ons even op 06-40099616. U kunt natuurlijk ook een mail sturen naar info@studyworks.nl als u nog vragen heeft over bijles geschiedenis in Breda. Wij nemen binnen een dag contact met u op en kunnen, als dat nodig is, zelfs binnen twee dagen de juiste coach op pad sturen. Ervaar het zelf en meld uw kind vandaag nog aan!

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt nog meer bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Economie
In Breda geven we ook Economie.
Biologie
In Breda geven we ook Biologie.
Engels
In Breda geven we ook Engels.
Duits
In Breda geven we ook Duits.
Aardrijkskunde
In Breda geven we ook Aardrijkskunde.
Latijn
In Breda geven we ook Latijn.
Natuurkunde
In Breda geven we ook Natuurkunde.
Wiskunde
In Breda geven we ook Wiskunde.
Nederlands
In Breda geven we ook Nederlands.
Frans
In Breda geven we ook Frans.
M&O
In Breda geven we ook M&O.
Scheikunde
In Breda geven we ook Scheikunde.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 75,- Korting
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • 22 % Korting
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 155,- korting
€ 22,50 per uur

Groot

 • 30 % Korting
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 335,- Korting
€ 20,- per uur
Losse bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste coach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Natuurkunde, 4 VWO, Hilversum
“Speciaal voor het examen hebben wij onze dochter een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Goed geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Ouder, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, VMBO 3, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.