Geschiedenis bijles in Gouda

De slag bij Nieuwpoort, het Leids ontzet, de moord op Willem van Oranje. Kent u alle jaartallen nog? Dat is knap, maar helaas niet meer nodig. Het vak geschiedenis gaat al lang niet meer over jaartallen maar tegenwoordig veel meer over verbanden en verklaringen. Geschiedenis op de middelbare school is daardoor interessanter geworden maar ook moeilijker. Uw kind is niet de enige in Gouda die moeite heeft de juiste verbanden te leggen tussen politieke en religieuze stromingen uit de 17e eeuw. De ervaren begeleiders van StudyWorks helpen uw kind om beter verbanden te leggen. Zo wordt geschiedenis weer leuk en volgen hogere cijfers vanzelf.

Huiswerkbegeleiding in Gouda

Bij sommige vakken moet je oefenen, bij andere vakken moet je begrijpen. Bij geschiedenis moet je allebei kunnen. Je moet begrijpen wat er waarom is gebeurd en vervolgens oefenen met het uitleggen en toepassen van die kennis. Specifiek voor dit vak geldt dat het lastig is om alleen te oefenen. Je kan tenslotte lastig iets aan jezelf uitleggen. Of met jezelf in discussie gaan. Daarom kan het enorm bijdragen om een huiswerkbegeleider voor geschiedenis te hebben die je helpt om het vak beter te begrijpen. De uitleg en frisse blik van een ervaren tutor kan veel verschil maken. In een mum van tijd werk je weer met plezier aan je huiswerk geschiedenis.

Ik wil ook examentraining!

Maakt uw kind zich nu al zorgen over het examen? Of bent u degene die wel wat meer rust in huis kan gebruiken? Een ervaren begeleider van StudyWorks uit Gouda kan het verschil maken! Samen met zijn of haar persoonlijke begeleider gaat uw kind aan de slag met de planning, werkhouding en natuurlijk de inhoud van het vak. Binnen de kortste keren zijn er betere resultaten en is er meer rust in huis. Vul nu het inschrijfformulier in of bel ons op 06-40099616. Zeven dagen per week staan wij klaar voor u en voor uw kind. Onze bijles komt dus altijd goed uit! U kunt ook even een mail sturen naar info@studyworks.nl. Wij horen graag van u!

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt nog meer bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Economie
In Gouda geven we ook Economie.
Engels
In Gouda geven we ook Engels.
Biologie
In Gouda geven we ook Biologie.
Duits
In Gouda geven we ook Duits.
Aardrijkskunde
In Gouda geven we ook Aardrijkskunde.
Natuurkunde
In Gouda geven we ook Natuurkunde.
Latijn
In Gouda geven we ook Latijn.
Wiskunde
In Gouda geven we ook Wiskunde.
Nederlands
In Gouda geven we ook Nederlands.
Frans
In Gouda geven we ook Frans.
M&O
In Gouda geven we ook M&O.
Grieks
In Gouda geven we ook Grieks.
Maatschappijleer
In Gouda geven we ook Maatschappijleer.
Scheikunde
In Gouda geven we ook Scheikunde.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 75,- Korting
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • 22 % Korting
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 155,- korting
€ 22,50 per uur

Groot

 • 30 % Korting
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 335,- Korting
€ 20,- per uur
Losse bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste coach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Natuurkunde, 4 VWO, Hilversum
“Speciaal voor het examen hebben wij onze dochter een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Goed geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Ouder, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, VMBO 3, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.