Bijles Geschiedenis in Hilversum

De vele beroemde mensen en al die jaartallen haal je gemakkelijk door elkaar. Wat is het verschil tussen de Saksen en de Franken? StudyWorks heeft bijlescoaches in het oude Hilversum, die uw kind zullen helpen de tijdlijnen weer op een rijtje te krijgen en leren hoe je samenvattingen moet maken. Als u iemand zoekt voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining in Geschiedenis aan huis dan hoeft u niet verder te zoeken!

Bij StudyWorks wordt bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining aan huis geboden in een voor de leerling vertrouwde omgeving. De begeleiding is individueel en wordt afgestemt op wat de leerling nodig heeft. StudyWorks heeft betrokken en kundige begeleiders die zorgvuldig gematcht worden aan de leerling. StudyWorks staat voor flexibiliteit en kwaliteit.

Moet uw kind nu écht aan de bak om over te gaan? Laat stress dan niet de overhand nemen en schrijf uw kind direct in bij StudyWorks via het inschrijfformulier! Binnen 48 uur staat er een gekwalificeerde begeleider bij u op de stoep om met uw kind alle lesstof bij te spijkeren. Of het nu gaat om bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining aan huis in Hilversum, StudyWorks is er voor u en uw kind!

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt nog meer bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Economie
In Hilversum geven we ook Economie.
Engels
In Hilversum geven we ook Engels.
Biologie
In Hilversum geven we ook Biologie.
Duits
In Hilversum geven we ook Duits.
Aardrijkskunde
In Hilversum geven we ook Aardrijkskunde.
Natuurkunde
In Hilversum geven we ook Natuurkunde.
Latijn
In Hilversum geven we ook Latijn.
Wiskunde
In Hilversum geven we ook Wiskunde.
Nederlands
In Hilversum geven we ook Nederlands.
Frans
In Hilversum geven we ook Frans.
M&O
In Hilversum geven we ook M&O.
Grieks
In Hilversum geven we ook Grieks.
Maatschappijleer
In Hilversum geven we ook Maatschappijleer.
Scheikunde
In Hilversum geven we ook Scheikunde.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 75,- Korting
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • 22 % Korting
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 155,- korting
€ 22,50 per uur

Groot

 • 30 % Korting
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 335,- Korting
€ 20,- per uur
Losse bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste coach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Natuurkunde, 4 VWO, Hilversum
“Speciaal voor het examen hebben wij onze dochter een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Goed geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Ouder, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, VMBO 3, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.