Bijles Geschiedenis in Soest

Het examen geschiedenis is de laatste jaren erg veranderd. In plaats van twee specifieke thema’s wordt er tegenwoordig meer getoetst op algemene kennis. Dat betekent dat je nog meer verschillende onderwerpen moet kennen en leren. Heb je al eerder onvoldoendes gehaald voor geschiedenis? Woon je in Soest en wil je niet dat de geschiedenis zich herhaalt?

De bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining geschiedenis van StudyWorks is er niet alleen op gericht leerlingen snel weer op een voldoende te brengen. Het doel is ook om ze te leren voortaan zelfstandig aan het werk te gaan. De focus ligt daarbij op planning en discipline. Bij ons heeft de begeleiding geen vaste vorm, maar wordt er per leerling gekeken op welke manier de prestaties het best kunnen worden verbeterd.

Woont u in Soest en heeft uw zoon of dochter behoefte aan een steuntje in de rug bij geschiedenis? Als u nu het inschrijfformulier invult kan de meest geschikte begeleider voor uw kind al binnen 48 uur voor de deur staan. Kies voor de kwaliteit van StudyWorks. Wij werken met vaste tarieven en bij ons betaalt u geen inschrijfkosten! Bel ons op 06-40099616 of mail naar info@studyworks.nl. Wij staan zeven dagen per week klaar voor u en voor uw kind!

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt nog meer bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Economie
In Soest geven we ook Economie.
Engels
In Soest geven we ook Engels.
Biologie
In Soest geven we ook Biologie.
Duits
In Soest geven we ook Duits.
Aardrijkskunde
In Soest geven we ook Aardrijkskunde.
Natuurkunde
In Soest geven we ook Natuurkunde.
Latijn
In Soest geven we ook Latijn.
Wiskunde
In Soest geven we ook Wiskunde.
Nederlands
In Soest geven we ook Nederlands.
Frans
In Soest geven we ook Frans.
M&O
In Soest geven we ook M&O.
Grieks
In Soest geven we ook Grieks.
Maatschappijleer
In Soest geven we ook Maatschappijleer.
Scheikunde
In Soest geven we ook Scheikunde.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 75,- Korting
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • 22 % Korting
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 155,- korting
€ 22,50 per uur

Groot

 • 30 % Korting
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 335,- Korting
€ 20,- per uur
Losse bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste coach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Natuurkunde, 4 VWO, Hilversum
“Speciaal voor het examen hebben wij onze dochter een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Goed geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Ouder, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, VMBO 3, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.