Bijles Geschiedenis in Zeist

Bij het vak geschiedenis komt veel meer kijken dan alleen het stampen van jaartallen. De leerlingen moeten zelf verbanden kunnen leggen en grote hoeveelheden informatie kunnen verwerken tot goed leesbare samenvattingen. De begeleiders van StudyWorks weten precies wat er op school van uw kind wordt verwacht. Bent u op zoek naar bijles geschiedenis in Zeist?

Is het inmiddels één grote brij geworden? Heeft uw kind een leerachterstand? Door onze bijles aan huis zal uw kind meer informatie tot zich kunnen nemen. Wij zullen hem of haar leren alles weer overzichtelijk te maken. Zo houdt u meer tijd over om samen leuke dingen te doen. De bijlescoaches van StudyWorks doen er alles aan om uw kind weer met plezier aan geschiedenis te laten werken!

Zoekt u bijles geschiedenis op niveau voor uw zoon of dochter? Woont u in Zeist en ziet u graag resultaat? Kies voor de flexibiliteit van StudyWorks. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar. Als u nu contact opneemt via het inschrijfformulier kan er al binnen 48 uur een geschikte begeleider voor uw kind worden geselecteerd. Heeft u nog vragen? Bel ons dan op 06-40099616 of mail naar info@studyworks.nl. Wij staan klaar voor u en voor uw kind!

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt nog meer bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Economie
In Zeist geven we ook Economie.
Engels
In Zeist geven we ook Engels.
Biologie
In Zeist geven we ook Biologie.
Duits
In Zeist geven we ook Duits.
Aardrijkskunde
In Zeist geven we ook Aardrijkskunde.
Natuurkunde
In Zeist geven we ook Natuurkunde.
Wiskunde
In Zeist geven we ook Wiskunde.
Latijn
In Zeist geven we ook Latijn.
Nederlands
In Zeist geven we ook Nederlands.
Frans
In Zeist geven we ook Frans.
M&O
In Zeist geven we ook M&O.
Grieks
In Zeist geven we ook Grieks.
Maatschappijleer
In Zeist geven we ook Maatschappijleer.
Scheikunde
In Zeist geven we ook Scheikunde.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 75,- Korting
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • 22 % Korting
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 155,- korting
€ 22,50 per uur

Groot

 • 30 % Korting
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 335,- Korting
€ 20,- per uur
Losse bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste coach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Natuurkunde, 4 VWO, Hilversum
“Speciaal voor het examen hebben wij onze dochter een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Goed geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Ouder, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, VMBO 3, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.