Grieks bijles in Den Haag

Als je Grieks hebt doe je zeer waarschijnlijk Gymnasium. Dat betekent dat er veel van je wordt verwacht op school. Je hebt meer examenvakken dan anderen terwijl je vrijwel hetzelfde aantal uren op school zit. Je moet dus efficiënter werken dan je schoolgenoten van het vwo om met hetzelfde gemiddelde over te gaan. Het is natuurlijk handig als je slim bent, maar dat werkt niet bij alle vakken. Griek is zo’n vak waarbij je, net zoals bij wiskunde, veel moet oefenen om een goed cijfer te halen. Dat heeft niets te maken met of je het begrijpt of niet. En laat gedisciplineerd huiswerk maken nu juist een van de valkuilen zijn van de gymnasium leerling.

Examentraining Grieks

Spannend hoor, het laatste jaar van het gymnasium draait eigenlijk volledig om het examen. Sterker nog, volgens veel leerlingen is de vijfde klas de zwaarste op het vwo. Dat wil echter niet zeggen dat de zesde makkelijk is. Voor het examen moet je vooral kunnen oefenen om snel beslissingen te nemen omdat je anders tijd tekort komt. Daarom kan een ervaren begeleider uit Den Haag je zo goed helpen. Iemand die zelf kortgeleden het examen succesvol heeft afgerond. Zo weet jij, van te voren, waar je op moet letten en vooral waar je snelheid moet maken. Ga goed voorbereid en relaxed het examen in met de examentraining van StudyWorks!

Géén administratie kosten bij afname pakket

Schrijf je nu in en u betaalt geen administratie kosten bij afname van een pakket in Den Haag! Via het inschrijfformulier kan je al je gegevens aan ons doorgeven. Wij gaan vervolgens direct voor je aan de slag. Binnen een dag nemen we contact op met jou en je ouders. Als je echt graag snel wilt beginnen met bijles Grieks kunnen we zelfs binnen twee dagen de meest geschikte begeleider voor jou selecteren en op pad sturen. Zo ben je binnen no-time weer bij met je huiswerk Grieks. Nog vragen? Bel ons op 06-40099616 of mail naar info@studyworks.nl. Griekse teksten vertalen is nog nooit zo leuk geweest!

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt nog meer bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Economie
In Den Haag geven we ook Economie.
Engels
In Den Haag geven we ook Engels.
Biologie
In Den Haag geven we ook Biologie.
Duits
In Den Haag geven we ook Duits.
Aardrijkskunde
In Den Haag geven we ook Aardrijkskunde.
Latijn
In Den Haag geven we ook Latijn.
Natuurkunde
In Den Haag geven we ook Natuurkunde.
Wiskunde
In Den Haag geven we ook Wiskunde.
Nederlands
In Den Haag geven we ook Nederlands.
Frans
In Den Haag geven we ook Frans.
Geschiedenis
In Den Haag geven we ook Geschiedenis.
M&O
In Den Haag geven we ook M&O.
Maatschappijleer
In Den Haag geven we ook Maatschappijleer.
Scheikunde
In Den Haag geven we ook Scheikunde.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 25,- per uur
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 75,- Korting
€ 400,-
Meest gekozen

Middel

 • 22 % Korting
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 22,50 per uur
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 155,- korting
€ 540,-

Groot

 • 30 % Korting
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 20,- per uur
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 335,- Korting
€ 800,-
Losse bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste coach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Natuurkunde, 4 VWO, Hilversum
“Speciaal voor het examen hebben wij onze dochter een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Goed geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Ouder, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, VMBO 3, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.