Bijles in Groningen – StudyWorks

BIJLES IN GRONINGEN

School kan een lastige periode zijn voor een kind. Er zijn namelijk veel afleidingen in het leven van een puber: computerspelletjes, vriendengroepen, smartphones of jeugdige verliefdheid. De resultaten op school delven daarom helaas vaak het onderspit door zoveel leuks. Gelukkig biedt StudyWorks in heel Nederland bijles, huiswerkbegeleiding, examentraining en studiehulp aan scholieren. Natuurlijk bieden wij ook bijles in Groningen. Heeft uw kind moeite met bepaalde vakken, zoals Frans of wiskunde? Of heeft uw kind problemen met het inplannen van huiswerk en focus bewaren bij het leren voor toetsen? Gelukkig biedt StudyWorks dé oplossing.

StudyWorks biedt namelijk de mogelijkheid om de schoolresultaten van uw kind te verbeteren. Als ouder kun je immers niet altijd ieder aspect van de werkzaamheden van uw kind op school monitoren. Ook zijn docenten vaak druk met andere leerlingen, klassen en toetsen nakijken. Daarom helpen wij bij StudyWorks u en uw kind uit de knoop. Met bijles of huiswerkbegeleiding helpen we uw kind met zijn of haar schoolresultaten, compleet aan huis. Leren in een vertrouwde omgeving komt immers goede resultaten ten goede. Onze bijlescoaches in Groningen zijn enthousiast en kundig door ervaring. Er staat een bijlescoach direct voor u klaar. Onze coaches geven natuurlijk ook bijles voor leerlingen van de basisschool. Wacht niet langer en meld u aan om uw kind te helpen met zijn of haar schoolresultaten.

COACHES IN GRONINGEN

Groningen is een echte, onmiskenbare studentenstad met een bruisend dag- en nachtleven. In deze mooie stad wonen ruim dertigduizend studenten, waarnaast er nog eens twintigduizend naar de stad forenzen om op de hogescholen en universiteiten hun diploma te behalen. Iedere student weet dat enkel een studiefinanciering helaas niet voldoende is om het drukke studentenleven te kunnen bekostigen. Een drankje in de schaduw van de Martinitoren of een filmpje pakken in het gloednieuwe Forum Groningen is natuurlijk leuk, maar uiteindelijk tikt dat wel aan! Daarom heeft iedere student een bijbaantje nodig om zijn kosten te dekken. Denk aan studie, kleding, uitgaan en al datgeen wat studenten graag ondernemen in hun vrije tijd. Gelukkig zijn veel studenten ervaringsdeskundigen op het gebied van huiswerk plannen en vakinhoudelijke zaken – ze hebben tenslotte allemaal hun middelbare school succesvol afgerond. Deze kennis delen veel studenten daarom graag met jongere mensen. Door het grote aanbod aan studenten die klaar staan om bijles te geven via StudyWorks hebben wij een ruime keuze aan potentiële coaches. Hierdoor kunnen wij samen met de studenten de lat weer net iets hoger leggen.

Wij vinden het belangrijk dat uw zoon of dochter de allerbeste huiswerkbegeleiding, bijles en coaching op maat krijgt. Dat vinden onze bijlescoaches in Groningen natuurlijk ook. Dankzij ons ruime aanbod aan goed geselecteerde bijlescoaches kunnen wij dit realiseren. Onze bijlescoaches hebben allemaal een verplichte vooropleiding gedaan en begrijpen hierdoor de problemen die uw kind kunt ervaren in het vak waarmee hij of zij moeite heeft, evenals het juist inplannen en maken van huiswerk. Ze weten zelf maar al te goed hoe ze met studiewerk moeten omgaan en zijn daarom meer dan geschikt om hierover advies te geven. Ieder kind is uniek, en daarom werkt voor ieder kind een andere methode. Onze coaches dat maar al te goed, en weten wat werkt voor uw kind. Ten slotte wordt er nooit ‘zomaar’ een coach toegewezen aan uw kind: bij StudyWorks streven wij altijd naar de beste match tussen uw kind en een potentiële bijlescoach.

HUISWERKBEGELEIDING OF BIJLES?

Bij StudyWorks maken wij nauwelijks onderscheid in bijles en huiswerkbegeleiding. Onze coach kijkt, luistert en houdt rekening met de wensen van u en uw kind. Hij of zij ondersteunt op elke mogelijke manier, of het nou om bijles gaat in een vak of begeleiding in het maken van huiswerk. Wij kijken maar de algehele schoolresultaten van uw kind en uw wensen. Hierop past StudyWorks de manier van ondersteuning aan. Bij huiswerkbegeleiding kijkt onze coach naar hoe het kind omgaat met zijn huiswerk. Juist leren om orde te houden door beter te plannen? Of moeite met een vak zoals wiskundeeconomie of Engels? Het verschil is duidelijk. Huiswerkbegeleiding gaat over de manier van studeren en omgaan met huiswerk. Met bijles wordt er gekeken naar een gericht vak. Onze coaches zijn uiterst geschikt om met beide vormen om te gaan en de juiste begeleiding te geven op maat.

AANMELDEN VOOR BIJLES IN GRONINGEN

Wilt u uw kind opgeven voor bijles of huiswerkbegeleiding bij StudyWorks? Dan staat u op het punt om de beste keuze te maken voor uw kind. De coaching door StudyWorks is niet enkel een investering in uw kind voor zijn of haar schooltijd, maar voor zijn of haar hele leven! Eén van onze ervaren coaches gaat graag bij u thuis met uw kind aan te slag voor school. Bijles en huiswerkbegeleiding geven zit de coaches in de vingers dankzij ervaring, en ze hebben een verfrissend enthousiasme en werkhouding. Is er geen klik tussen de begeleider en uw kind? Geen probleem. We gaan na het overleg met u direct opzoek naar een nieuwe match die voldoet aan de gestelde wensen. Zo kunnen wij garanderen dat we de meest geschikte bijlescoach in heel Groningen voor uw kind selecteren. Schrijf uw kind nu in voor bijles van StudyWorks via het inschrijfformulier. Heeft u een vraag over onze diensten, tarieven of werkwijze? Dan kunt u ons natuurlijk ook meteen even bellen op 06 400 99 616 of een mail sturen naar info@studyworks.nl. Woont u niet in Groningen maar u bent benieuwd of er in de buurt ook andere mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op. We zijn u natuurlijk ook in andere steden en regio’s graag van dienst.

Contact

WAAROM BIJLES BIJ STUDYWORKS?

 • Getrainde, enthousiaste en ervaren studiecoaches
 • Coaching op maat: een unieke aanpak voor ieder kind
 • Pakketten voor studiehulp van korte en lange duur
 • Zowel bijles als hulp bij huiswerkplanning
 • Snel contact – en daarom vlug een coach beschikbaar
 • Zelf bijlessen inplannen - wanneer u het uitkomt
 • Langetermijnvisie –  dus meer dan een schamele 5,5!
Vrijblijvend aanmelden

CASE: STERRE (15)

Sterre was geen kei in exacte vakken: ze was nog op het nippertje doorgegaan naar 3 havo. Vooral scheikunde was voor haar een groot struikelblok. Staat de afkorting F nou voor fluor, fosfor of toch ijzer? Door flink wat gestuntel op haar eigen houtje wist ze met compensatiepunten nog nèt scheikunde ‘voldoende’ af te ronden. Daar was ze blij mee, maar ze wist dat scheikunde in 3 havo onmogelijk voor haar zou zijn als ze op deze manier door ging. Gelukkig had Sterre genoeg van het magere cijfer, en nam ze contact op met StudyWorks. Binnen een mum van tijd stond scheikundestudent Brian bij haar op de stoep in Groningen om scheikundebijles te geven. Samen met Brian wist Sterre eindelijk zicht te krijgen op wat er verkeerd ging. Moleculen leken voor Sterre niet langer meer op vreemde moderne kunst, maar werden begrijpbare minuscule deeltjes die samen een chemische stof vormen. Door de intensieve studiehulp van Brian waren de toetsopgaven van Sterre niet langer cryptische raadsels maar normale quizvragen. Zo wist Sterre een 6,5 te behalen op haar eerste toets: haar eerste echte voldoende voor scheikunde sinds de brugklas. Aan het einde van het jaar wist Sterre haar eindcijfer zelfs op te schroeven naar een 7,3: een enorme verandering vergeleken met de onvoldoende van het jaar ervoor!

CASE: HARMEN (12)

Harmen zat halverwege de brugklas van het vwo met zijn handen in het haar. Hij wilde graag op het vwo blijven omdat al zijn vrienden in zijn klas zaten, en die wilde hij natuurlijk niet kwijtraken. Helaas had Harmen veel pech met het maken van zijn huiswerk. Thuis kon hij de motivatie er niet voor opbrengen, en wanneer hij een halfslachtige poging deed tot leren bleek Fortnite veel interessanter te zijn dan rijtjes Duitse werkwoorden. De ouders van Harmen hadden hem zowel goedschiks als kwaadschiks geprobeerd te helpen, maar zij wisten helaas niet wat er nou precies werd verwacht door school. Een vervelend gesprek op school schrok zowel Harmen als zijn ouders wakker: hij zou niet eens mogen blijven zitten op het vwo, maar zou moeten doorgaan naar de havo. Gelukkig schakelden de ouders van Harmen StudyWorks in. In een oogwenk had coach Lotte contact opgenomen met Harmen en een plan van aanpak gemaakt. Gedurende een periode van twintig weken zaten Harmen en Lotte wekelijks samen aan tafel te plannen. Welk huiswerk moet je als eerste af hebben, en wanneer moet dat geschiedeniswerkstuk ingeleverd zijn? Coach Lotte leerde hem ook hoe hij zichzelf kon motiveren om het huiswerk thuis te maken: dat was immers zijn grootste obstakel. Door de huiswerkbegeleiding van StudyWorks kon Harmen met een gerust hart en ruime voldoendes over naar de tweede klas, en hoefde hij zijn vrienden niet te missen.

Vrijblijvend aanmelden

In welke vakken wordt er bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • € 40,- Korting
 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • € 120,- Korting!
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 22,50 per uur

Groot

 • € 300,- Korting!
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden geldig
€ 20,- per uur
Losse Bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles of huiswerkbegeleiding ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind. Zie onze pagina over bijles geven om een beeld te krijgen over de werkwijze van StudyWorks.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste bijlescoach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Emma, 4 VWO, Hilversum
Supersnel een bijlescoach bij ons aan huis! “Speciaal voor het examen hebben wij onze zoon een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Super goede en snel geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Moeder van Daan, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, havo 4, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.