Bijles in Groningen

StudyWorks biedt de mogelijkheid om de schoolresultaten van uw kind te verbeteren. Heeft uw kind het moeilijk met een bepaald vak zoals wiskunde, frans of economie? Vindt uw kind het lastig om schoolwerk te plannen en het overzicht te bewaren tussen al die verschillende vakken? Wij helpen uw kind graag uit de knoop. Focus bewaren op het studeren kunnen we nou eenmaal beter in een vertrouwde omgeving. Daarom is thuis bijles krijgen wel zo prettig. StudyWorks heeft ook in Groningen een geschikte bijlescoach die bij u thuis aan uw kind bijles kan geven. Thuis bijles krijgen is vertrouwd voor uw kind en dat begrijpen onze bijlescoaches maar al te goed. Onze bijlescoaches in Groningen zijn enthousiast en kundig door ervaring. Er staat een bijlescoach direct voor u klaar. Wacht niet langer en meld u aan om uw kind te helpen met zijn schoolresultaten.

Coaches in Groningen

Groningen is een echte studentenstad met een bruisend dag- en nachtleven. In Groningen wonen ruim dertig duizend studenten waarnaast er nog eens twintig duizend naar de stad forenzen om op de hogescholen en universiteiten hun diploma te behalen. Iedere student heeft een bijbaantje nodig om zijn kosten te dekken. Denk aan studie, kleding, uitgaan en al datgeen wat studenten graag ondernemen in hun vrije tijd. Door het grote aanbod aan studenten die klaar staan om bijles te geven via StudyWorks hebben wij een ruime keuze aan potentiële coaches. Hierdoor kunnen wij samen met de studenten de lat weer net iets hoger leggen.

Wij vinden het belangrijk dat uw zoon of dochter de allerbeste huiswerkbegeleiding, bijles en coaching op maat krijgt. Dat vinden onze bijlescoaches in Groningen natuurlijk ook. Dankzij onze ruime aanbod aan goed geselecteerde bijlescoaches kunnen wij dit realiseren. Onze bijlescoaches hebben allemaal een vooropleiding gedaan en begrijpen hierdoor de problemen die uw kind ervaart in het vak waarmee hij moeite heeft of het juist inplannen en maken van hun huiswerk. Ze weten zelf maar al te goed hoe ze met studiewerk moeten omgaan en zijn daarom meer dan geschikt om hierover advies te geven. Voor ieder kind werkt een andere methode. Onze coaches weten wat werkt voor uw kind.

Huiswerkbegeleiding of bijles?

Bij StudyWorks maken wij nauwelijks onderscheid in bijles en huiswerkbegeleiding. Onze coach kijkt, luistert en houdt rekening met de wensen van u en uw kind. Hij ondersteunt op elke manier dat mogelijk is, of het nou om bijles gaat in een vak of begeleiding in het maken van huiswerk. Zo kijkt StudyWorks naar de algehele schoolresultaten van uw kind en uw wensen. Hierop past StudyWorks de manier van ondersteuning aan. Bij huiswerkbegeleiding kijkt onze coach naar hoe het kind omgaat met zijn huiswerk. Juist leren om orde te houden door beter te plannen? Of moeite met een vak zoals wiskunde, economie of frans? Het verschil is duidelijk. Huiswerkbegeleiding gaat over de manier van studeren en omgaan met huiswerk. Met bijles wordt er gekeken naar een gericht vak. Onze coaches zijn uiterst geschikt om met beide vormen om te gaan en de juiste begeleiding te geven op maat.

Aanmelden voor bijles in Groningen

U kunt bij één van onze bijlescoaches in Groningen terecht. Bijles geven zit de coaches in de vingers dankzij ervaring en een jonge frisse enthousiasme en houding. Is er geen klik tussen de begeleider en uw kind? Geen probleem. We gaan na het overleg met u direct opzoek naar een nieuwe match die voldoet aan de gestelde wensen. Zo kunnen wij garanderen dat we de meest geschikte bijlescoach in heel Groningen voor uw kind selecteren. Vul vandaag nog het aanmeldformulier in en u betaalt geen administratie kosten bij afname van een pakket! U kunt ons natuurlijk ook meteen even bellen op 06 400 99 616 of een mail sturen naar info@studyworks.nl. Woont u niet in Groningen maar u bent benieuwd of er in de buurt ook andere mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op. We zijn u ook in andere steden graag van dienst.

Aanmelden Contact

Ook in Groningen bent u met StudyWorks verzekerd van...

 • Bijles aan huis in een vertrouwde omgeving
 • Enthousiaste bijlescoach mét ervaring
 • Bijles op maat, van hoge kwaliteit
 • Betere studieresultaten
 • Kosteloos inschrijven
Aanmelden

In welke vakken wordt er bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 75,- Korting
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • 22 % Korting
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 155,- korting
€ 22,50 per uur

Groot

 • 30 % Korting
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 335,- Korting
€ 20,- per uur
Losse bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles of huiswerkbegeleiding ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind. Zie onze pagina over bijles geven om een beeld te krijgen over de werkwijze van StudyWorks.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste coach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Natuurkunde, 4 VWO, Hilversum
“Speciaal voor het examen hebben wij onze dochter een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Goed geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Ouder, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, VMBO 3, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.