Bijles Latijn in Amersfoort

Us i o um o, i orum is os is? Heb jij de rijtjes voor Latijn goed in je hoofd zitten? Onze bijlescoaches Latijn in Amersfoort kennen alle rijtjes en ezelsbruggetjes die je nodig hebt om voortaan betere cijfers te halen. Wat zou het toch zonde zijn als je door dat ene vak moest stoppen met het gymnasium. Woon je in Amersfoort en kan je wel een steuntje in de rug gebruiken bij Latijn?

Onze bijlescoaches zijn jong enthousiast en professioneel. De kans is zelfs groot dat ze op dezelfde school hebben gezeten als uw kind. Dit is namelijk een van de criteria die we gebruiken bij de selectie van de juiste begeleider voor uw kind. Uit ervaring weten we dat de juiste klik tussen begeleider en leerling het halve werk is, daarom besteedt StudyWorks hier extra veel aandacht aan.

Komt er weer een toets Latijn aan en gaat uw kind het zonder hulp niet halen? Het is nooit te laat om te beginnen met bijles Latijn! Als u nu het inschrijfformulier invult nemen wij binnen een dag contact met u op. Vervolgens kan de meest geschikte begeleider al binnen 48 uur op de stoep staan. Bij ons betaalt u geen inschrijf- of administratiekosten. U betaalt achteraf alleen voor wat u afneemt. Voor vragen kunt u ons bereiken op 06-40099616 of een mail sturen naar info@studyworks.nl.

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt nog meer bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Duits
In Amersfoort geven we ook Duits.
Biologie
In Amersfoort geven we ook Biologie.
Aardrijkskunde
In Amersfoort geven we ook Aardrijkskunde.
Economie
In Amersfoort geven we ook Economie.
Engels
In Amersfoort geven we ook Engels.
Natuurkunde
In Amersfoort geven we ook Natuurkunde.
Wiskunde
In Amersfoort geven we ook Wiskunde.
Nederlands
In Amersfoort geven we ook Nederlands.
Frans
In Amersfoort geven we ook Frans.
M&O
In Amersfoort geven we ook M&O.
Geschiedenis
In Amersfoort geven we ook Geschiedenis.
Grieks
In Amersfoort geven we ook Grieks.
Maatschappijleer
In Amersfoort geven we ook Maatschappijleer.
Scheikunde
In Amersfoort geven we ook Scheikunde.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 75,- Korting
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • 22 % Korting
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 155,- korting
€ 22,50 per uur

Groot

 • 30 % Korting
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 335,- Korting
€ 20,- per uur
Losse bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste coach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Natuurkunde, 4 VWO, Hilversum
“Speciaal voor het examen hebben wij onze dochter een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Goed geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Ouder, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, VMBO 3, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.