Bijles Latijn in Laren

Latijn is op het gymnasium een verplicht vak en veel vwo’ers kiezen Latijn vaak als keuzevak, maar door de vreemde grammaticale constructies en vele onbekende woorden wordt het Latijn een struikelvak. Latijn wordt nog veel gebruikt in de rechtspraak en in de medische wereld en is daarom nog steeds een vrij populaire taal. Zoekt u bijles Latijn aan huis in Laren?

De diensten van StudyWorks worden door klanten beoordeeld als zeer positief. Kwaliteit en flexibiliteit hebben wij hoog in het vaandel staan. Onze begeleiders staan dicht bij onze leerlingen waardoor ze een goed begrip hebben van wat er speelt bij hen. Ook het feit dat wij aan huis komen wordt als zeer positief ervaren.

Geen contract, geen inschrijfkosten, korte lijnen en transparantie. Daar staat StudyWorks voor. Waar wacht u nog op? Vul nu geheel vrijblijvend het inschrijfformulier in of neem contact met ons op via 06-40099616.

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt nog meer bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Economie
In Laren geven we ook Economie.
Biologie
In Laren geven we ook Biologie.
Engels
In Laren geven we ook Engels.
Duits
In Laren geven we ook Duits.
Aardrijkskunde
In Laren geven we ook Aardrijkskunde.
Natuurkunde
In Laren geven we ook Natuurkunde.
Wiskunde
In Laren geven we ook Wiskunde.
Nederlands
In Laren geven we ook Nederlands.
Frans
In Laren geven we ook Frans.
Geschiedenis
In Laren geven we ook Geschiedenis.
M&O
In Laren geven we ook M&O.
Grieks
In Laren geven we ook Grieks.
Maatschappijleer
In Laren geven we ook Maatschappijleer.
Scheikunde
In Laren geven we ook Scheikunde.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 75,- Korting
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • 22 % Korting
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 155,- korting
€ 22,50 per uur

Groot

 • 30 % Korting
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 335,- Korting
€ 20,- per uur
Losse bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste coach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Natuurkunde, 4 VWO, Hilversum
“Speciaal voor het examen hebben wij onze dochter een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Goed geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Ouder, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, VMBO 3, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.