Bijles in Leiden – StudyWorks

Bijles in Leiden

Leiden, de stad met de oudste en eerste universiteit van Nederland staat natuurlijk bol van de studenten. En die kunnen, voor een beetje cultuur, naar de Leidsche Schouwburg, die eveneens de oudste van Nederland is. Veel historie dus in de sleutelstad die vele koninklijke bewoners heeft gekend en een lange belegering heeft overleefd. Dat wordt tot op de dag van vandaag gevierd met hutspot, haring en wittebrood. Voelt het voor jou na iedere toets alsof je zelf net een belegering hebt overleefd? Moet jij op school ontzettend hard je best doen om een hoog cijfer te halen? Dan wordt het tijd voor bijles van StudyWorks in Leiden.

Huiswerkbegeleiding in Leiden

Ongeveer een vijfde van de bevolking van Leiden is student. Daardoor beschikt StudyWorks, gespecialiseerd in het matchen van leerling en begeleider, in Leiden over een groot netwerk. Wij kunnen binnen zeer korte tijd een bijlescoach selecteren die uw kind het beste kan helpen. Hij of zij woont niet alleen in de buurt maar we houden ook rekening met andere overeenkomsten zoals hobby’s en interesses. Zo leggen wij de basis voor de vertrouwensband die volgens ons zo belangrijk is voor effectieve bijles. Probeer zelf onze unieke en betrokken methode en u zult zien dat uw kind weer met plezier aan school werkt. StudyWorks staat in Leiden voor u klaar.

Aanmelden voor bijles van StudyWorks

Woont u in Leiden en heeft uw kind moeite zich te concentreren op school? Vallen de cijfers tegen en weet u niet meer wat u moet doen? Onderneem nu actie en neem contact op met StudyWorks in Leiden! Als u nu het inschrijfformulier invult kunnen wij binnen twee dagen al de juiste begeleider voor uw kind selecteren. Onze bijles is een-op-een, op maat en aan huis. U kunt ons bereiken op 06-40099616 of even mailen naar info@studyworks.nl. Woont u niet in Leiden maar in Oegstgeest, Den Haag, Wassenaar of Leidschendam? Ook dan kunnen we u helpen. Vul nu het inschrijfformulier in en StudyWorks komt direct in actie om uw kind van passende bijles te voorzien.

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt er bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Economie
We geven ook bijles Economie in Leiden.
Biologie
We geven ook bijles Biologie in Leiden.
Engels
We geven ook bijles Engels in Leiden.
Duits
We geven ook bijles Duits in Leiden.
Aardrijkskunde
We geven ook bijles Aardrijkskunde in Leiden.
Natuurkunde
We geven ook bijles Natuurkunde in Leiden.
Latijn
We geven ook bijles Latijn in Leiden.
Wiskunde
We geven ook bijles Wiskunde in Leiden.
Nederlands
We geven ook bijles Nederlands in Leiden.
Frans
We geven ook bijles Frans in Leiden.
Geschiedenis
We geven ook bijles Geschiedenis in Leiden.
M&O
We geven ook bijles M&O in Leiden.
Scheikunde
We geven ook bijles Scheikunde in Leiden.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • € 40,- Korting
 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • € 120,- Korting!
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 22,50 per uur

Groot

 • € 300,- Korting!
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden geldig
€ 20,- per uur
Losse Bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste bijlescoach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Emma, 4 VWO, Hilversum
Supersnel een bijlescoach bij ons aan huis! “Speciaal voor het examen hebben wij onze zoon een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Super goede en snel geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Moeder van Daan, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, havo 4, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.